ئه، به دنیا اومدی؟ خوش اومدی![]()
اگر شما از جلمه افراد باهوش هسیتد بگویید اشبتاه کجاست:123456789
123456789
123456789
یعنی شما الآن به این موضوع تمرکز کرده اید که اشکال ارقام را پیدا کنید؟!
سخت در اشتباهید!
اشکال این است که:
کلمه هستید، هسیتد- تایپ شده و کلمه اشتباه- اشبتاه!
من نگفتم اشتباه در اعداد است!
بهتر نیست برگردیم اول اتبدایی بخونیم؟
حتی کلمه اول ابتدایی هم اشتباهه!!
پس بریم اول مهد کودک بخونیم
حتی کلمه مهد کودک هم اشتباهه!!!
چرا رفتید دوباره مهد کودک رو ببینید؟
هه هه
الو الو... یبمارستان دیوونه ها؟
هه!
حتی کلمه بیمارستان هم اشتباهه!!!
تازه بجاي جمله هم نوشته جلمه![]()
ممنون عالـــــــی بوداگر شما از جلمه افراد باهوش هسیتد بگویید اشبتاه کجاست:123456789
123456789
123456789
یعنی شما الآن به این موضوع تمرکز کرده اید که اشکال ارقام را پیدا کنید؟!
سخت در اشتباهید!
اشکال این است که:
کلمه هستید، هسیتد- تایپ شده و کلمه اشتباه- اشبتاه!
من نگفتم اشتباه در اعداد است!
بهتر نیست برگردیم اول اتبدایی بخونیم؟
حتی کلمه اول ابتدایی هم اشتباهه!!
پس بریم اول مهد کودک بخونیم
حتی کلمه مهد کودک هم اشتباهه!!!
چرا رفتید دوباره مهد کودک رو ببینید؟
هه هه
الو الو... یبمارستان دیوونه ها؟
هه!
حتی کلمه بیمارستان هم اشتباهه!!!
تازه بجاي جمله هم نوشته جلمه![]()
|
گروه اجتماعی شبکه تهران مستندی بنام «سرزده» ساخته که ظاهراً سرزده به منزل ساکنین تهرانی می رود. اگر اشتباه نکنم شنبه 1 مهر ماه 1391 بود که مستندی از خانه ای به نام رویایی کودکی پخش کرد و با سازنده خانه مصاحبه کرد. هر چی گشتم نتونستم ویدئوی این مستند رو در اینترنت پیدا کنم و براتون بذارم ولی تصاویرش بود و از توضیحات دکتر افتخاری هم هر چی یادم مونده بود به توضیحاتی که تو اینترنت بود اضافه کردم تا شما هم بتونید این خونه رو ببینید. امیدوارم لذت ببریدرویای کودکی نام خانه ای که در شمال شرق تهران واقع شده است. اسکلت این بنا تماما از چوب و ال. اس. اف می باشد. مالک آن جناب آقای دکتر افتخاری بوده و طراحی این مکان نیز ذوق و سلیقه ایشان می باشد. ایشان دکترای معماری داخلی و طراحی صنعتی دارند و عضو هیات علمی دانشگاه می باشنداین خانه در فضایی به مساحت 200 مترمربع و در محله حکیمیه تهران ساخته شده. علت انتخاب محله حکیمیه به گفته آقای افتخاری قیمت مناسب تر زمین در اونجا بوده است. جالب تر از همه اینکه چون این خونه به سبک پیش ساخته است ظرف مدت سه روز کار احداث این خونه به اتمام رسیده. به طوری که آقای افتخاری در مصاحبه تلویزیونی اظهار می کند که کار ساخت را شنبه آغاز کرده و خانه دوشنبه آماده بوده استاین خانه دارای 100 پنجره است و ارتفاع سقف آن به 8 متر می رسددکتر افتخاری می گوید هدف و انگیزه اش از طراحی و ساخت این خانه این بوده که بتواند خانه ای قابل حمل بسازد و هر وقت اراده کرد پیچ و مهره های خانه را باز کند و آن را در مکان دیگری بنا کندهم اکنون حدود دو سال است که ایشان به همراه همسر و دو فرزندشان در این منزل سکونت دارندگفتنی ها در مورد این سازه و بنا زیاد هست جالبه بدونید این بنا تمامی استاندارد های استحکام سازه ای، مبحث ۱۹ و … را دریافت نموده استبسیاری از قطعات و وسایل داخلی و تزئینات رویای کودکی حاصل ذوق و سلیقه دستان استاد افتخاری می باشداز کوچکترین و بی ارزش ترین ابزار و وسایل از نظر مردم عادی یک خانه رویایی زاییده شده استدر ادامه تعدادی از تصاویر این پروژه را می توانید ببینید![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سازه LSF، سازه های پیش ساخته هستن که با پیچ و مهره سرهم میشن و تا سه طبقه میشه ساختشون و به سرعت سرهم میشن، همونطور که نوشتن 3 روزه این ساختمون ساخته شده
چیزی که برام دوست داشتنی و زیبا بود استفاده ایشون از معماری سنتی و تلفیقش با معماری مدرنه، خصوصا استفاده از چوب که ما رو یاد خونه های شمال میندازه
ممنون بابت پست مفیدتون
شما معمارا نمیشه از یه مصالحی شبیه چوب استفاده کنین که این همه درخت برای فقط یک خونه قطع نشه ؟ من که با ترویج استفاده از چوب در ساختمان خیلی مخالفم ! با دیدن این عکسا هم روحم آزرده شد قلبم شکست !![]()
سلام.من لیسانس مکانیزاسیون دارم و الان سرباز امریه جهاد هستم
و به همه ی شما سلام میکنم.
یه نفر وقتی دلش میگیره باید چه کار کنه؟![]()