کجا رفته بودی؟منم دو روز نبودم.. حالاغیبت مارو کسی نمیفهمه اما تو نباشی که برکتم نیست الی جون....من برگشتم اصلا کسی فهمید رفته بودم !! قهر بودم !!!![]()
بابا معصومه.........ترکوندیااااااااا... واسه منم یکی از همون گل ها و خانماش که گفتی خودتی.............هميشه اميدوار باش من دوستان باشگاهيم رو اسون بدست نياوردم كه بخوام از دستشون بدم ماشالله ماشالله همشون هم خانومن هم اقا/// همهشونم متشخص و باسوادن// وما هميشه به يادشون هستيم حالا بعضي روزا انقدر مشغله فكري و كاري و جشن و عروسي و اين حرفا پيش بياد يه مقدار سرمون شلوغ ميشه ولي دليل نميشه از ياد ببريمشون البته من بعضي دوستانم رو حتي اسامي واقعيشونم كه ندونم صورتشون و با وقاريشونو مجسم ميكنم انقدر كه ماهن و خوبن// و از همشون ممنونم كه همه جوره به همه افراد علمشونو ياد ميدن بدون منت//بدون ريا // و از همشون واقعا صميمانه تشكر ميكنم/
دوردونه جون شما يكي از دوستان بسيار عزيز من هستيد // به خدا هميشه به يادتم // منتهي سرم شلوغه يا اينكه سرعت پايينه تا بيام برات پيام بزارم قطع ميشه //شما تاج سر من هستيد هم شما هم بچه هاي گل كشاورزي البته به جز يك نفر عزيز دلم/بابا معصومه.........ترکوندیااااااااا... واسه منم یکی از همون گل ها و خانماش که گفتی خودتی.............
ای خداوند به علمای ما مسئولیت و به عوام ما علم و به مومنان ما روشنایی و به روشنفکران ما ایمان و به متعصبین ما فهم و به فهمیدگان ما تعصب و به زنان ما شعور و به مردان ما شرف و به پیران ما آگاهی و به جوانان ما اصالت و به اساتید ما عقیده و به دانشجویان ما نیز عقیده و به خفتگان ما بیداری و به دینداران ما دین و به نویسندگان ما تعهد و به هنرمندان ما درد و به شاعران ما شعور و به محققان ما هدف و به نومیدان ما امید و به ضعیفان ما نیرو و به محافظه کاران ما گستاخی و به نشستگان ما قیام و به راکدان ما تکان و به مردگان ما حیات و به کوران ما نگاه و به خاموشان ما فریاد و به مسلمانان ما قرآن و به شیعیان ما علی(ع) و به فرقه های ما وحدت و به حسودان ما شفا و به خودبینان ما انصاف و به فحاشان ما ادب و به مجاهدان ما صبر و به مردم ما خودآگاهی و به همه ملت ما همت، تصمیم و استعداد فداکاری و شایستگی نجات و عزت ببخش |

[/FONT]قبونت مسی گلم.... منم همینطور...همه حفاتو هستم....به جز یه نفر...دوردونه جون شما يكي از دوستان بسيار عزيز من هستيد // به خدا هميشه به يادتم // منتهي سرم شلوغه يا اينكه سرعت پايينه تا بيام برات پيام بزارم قطع ميشه //شما تاج سر من هستيد هم شما هم بچه هاي گل كشاورزي البته به جز يك نفر عزيز دلم/
خب حالا رضا جان مهم سلام و عرض ادبه عزیزمعلیک سلام... البته اگه جسارت نباشه فکر کنم الان دیگه ظهر باشه!
سلاممم به همه برو بچ گياهن دارويي خواهشش ميكنم به كمكتون احتيجاج دارم ازتون ميخوام درمورد اينكه چه گياهان دارويي رو ميتوان در منزل كشت كرد و اينكه زمان كشت و خاك مناسب هرگياه با شرايط نگهداريشو//اصلا ايميل نديد//پيام خصوصي بزاريد برام كتاب جزوه سايت //اصلا همينجا جوابمو بديد فقط عجله دارم خيلي خيلي ممنون ميشم ازتون