امیدواریم الکی نیستا ...... این دانشگاه آزاد 600 تا تکمیل ظرفیت داره (2 تا) شک نکن قبولی ... یعنی 3 بار شانس قبولی دای ... یکی آزمون اصلی... یکی آزمون تکمیل ظرفیت اول..... یکی تکمیل ظرفیت دوم.....
میام شیرینیشو میگیرم .... حتما هم میام .... فقط خامه ای باشه بی زحمت .... یا شیرینی خامه ای یا رستوران قائم

قول میدم گرون گروناشو سفارش ندم
دقیقا درسته .... من الان ترم دومم هم رفت !!! درسته دارم بدبختی میکشم ... سرم با اینترنت و شماها گرمه ..... ببین به راحتی اگر هم شهر دور افتادی موردی نداره سرت گرم میشه بعدشم همش که نمیخواد بری کلاس ....
البته فکر کنم صمیمیت های دوره لیسانس و کاردانی رو نداره چون سن ها با هم فرق میکنه و کلا 1 جوریه ! اما دوران بدی هم نیست ..
البته نباید برای شما سخت بگذره .. چون هم کاردانی خوندید هم کارشناسی .... پس از لحاظ تجربه خیلی آمادگی تحلیل دارید ....
وای قائمشهر استاد مبصرش گل بود .... میدونم که دکتر میشناسیش .... اما بیچاره میکرد ملتو

یادش بخیر قائمشهر ..... روستای دیو کلا

مسئول آزمایشگاهش خانم محمدی بد اخلاق

کلی دعوام میرد همیشه ... گیاهشناسی منظورمه ... منم همیشه میرفتم بالا ... آزمایشگاه شیمی .... دورانی بود !!!
اما حالا زیاد هم سخت نگیریم .... باور کن قبول میشی .. شما قبول بشین ... اینقدر راحت میگذره این روزا که باورتون هم نمیشه .. اصولا به قول فرمایش دوستمون این روزا 3 سوته میگذرند .... سخت نگیر

روستوران قائم من پایم ..... یعنی برای مهمونی پایم ...

یعنی مهمون بشم ...