...
ببین گیر دادیا این رضا انسگتاریوم قم دستشه میره کوه و دشت برا جمع کردن سن اما از بس بیسواده به سن میگه سوسک شما سخت نگیر
اگه راس میگی وایسا
آها گرفتمت، حالا نشونت میدم
...
ببین گیر دادیا این رضا انسگتاریوم قم دستشه میره کوه و دشت برا جمع کردن سن اما از بس بیسواده به سن میگه سوسک شما سخت نگیر
نر و ماده ها رو از هم جدا میکنیم که مورد نداشته باشه بعد ماده ها رو میبریم رو باسکول که اضافه وزن نداشته باشن... آخر سر هم اونایی که مریض شده باشن منهدم میکنیم!
درست متوجه نشدم آخه من از انسکتاریوم چیزی نمی دونم 2 پیشنهاد داشتم که کلا می خاستن 2 انکستاریوم دستم بدن ولی طفلکانمی دونستم پولشون رو حروم میکنن خودم غصشون رو خوردم رد کردم
اگه موافق باشی یه دفه راجبه کارت با هم حرف بزنیم ؟
من که مشتری دارم گاهی میرم مسنجر گاهی چرخی تو فیسبوک میزنم
موافقم
خب باید از الان به فکر باشم دیگه!!!
تو که میگفتی کار نیست من تهشم الان چی شد ؟......درست متوجه نشدم آخه من از انسکتاریوم چیزی نمی دونم 2 پیشنهاد داشتم که کلا می خاستن 2 انکستاریوم دستم بدن ولی طفلکانمی دونستم پولشون رو حروم میکنن خودم غصشون رو خوردم رد کردم
اگه موافق باشی یه دفه راجبه کارت با هم حرف بزنیم ؟
عه عه رضاااااولم کن ای ... اخ... اوف ... ای ... وای اخودتی ...![]()
اگه راس میگی وایسا![]()
آها گرفتمت، حالا نشونت میدم![]()
اینی که گفتی یعنی چی؟ توضیح لطفا؟البته انسکتاریوم ربطی به اماکن سن نداره! میتونی تفاوتشونو با کلیک متوجه بشی!
تو که میگفتی کار نیست من تهشم الان چی شد ؟......
عه عه رضاااااولم کن ای ... اخ... اوف ... ای ... وای ا
بچه ها من دیگه برم!!! نه که سرم خیلی خلوت بود، رفتم یه کلاه گیسم خریدم!!!! پروژه خودم کم بود...
بچه ها من دیگه برم!!! نه که سرم خیلی خلوت بود، رفتم یه کلاه گیسم خریدم!!!! پروژه خودم کم بود...
اینی که گفتی یعنی چی؟ توضیح لطفا؟
داشتم کارامو برات توضیح میدادم دیگه! یکیش تو وبلاگ اوله یکیشم دوم... روشون کلیک کنی متوجه میشی. البته وبلاگ دوم خیلی علمی نیس، توضیح علمی اونو اگه خواستی برات میگم...
باشه شما بیا بشو ریس من میشم شاگردت خوبهدایی فکر کنم خیلی مشتری داری پس وضت خوبه شاگرد نمیخای؟البته من از اونام که حرف رییسمو گوش نمی کنم کلا دوست دارم خودم رییس باشم
نه خوب خوندم گفتم لابد پشیمون شدیپس یکی از پستامو نخوندی آره وقتی اون کاری که من میخام نیست میگم کارنیست ؟
دیگه من که گفتم منتظرم تو قبول کنی البته اگه نرفتی رییس رضا بشیدایی محمدرضا رفتی؟پیشنهادم چی شد؟
باشه شما بیا بشو ریس من میشم شاگردت خوبه
نه خوب خوندم گفتم لابد پشیمون شدی
دیگه من که گفتم منتظرم تو قبول کنی البته اگه نرفتی رییس رضا بشی
مرسی
داداش رضا کاروزم داری؟یا کارآموز؟
من فقط 2 تا کار دوست دارم بهمین خاطر میگم کارنیستباشه شما بیا بشو ریس من میشم شاگردت خوبه
نه خوب خوندم گفتم لابد پشیمون شدی
دیگه من که گفتم منتظرم تو قبول کنی البته اگه نرفتی رییس رضا بشی
عه تو خودت گفتی کمتر از ریاست قبول نمیکنیمن جرات نمی کنم رییس داداش رضاشم
سلام مریم جان خوبی خانومبچه ها کی هست کی بازم هست؟
چون اونایی که نیستن نیستن دیگه
سلااااااااااااااااااااااااااامی دوباره
عه تو خودت گفتی کمتر از ریاست قبول نمیکنی
سلام مریم جان خوبی خانوم
یوهاهاها...من جرات نمی کنم رییس داداش رضاشم
چی هست اون دوتا کار اونوقت؟من فقط 2 تا کار دوست دارم بهمین خاطر میگم کارنیست
علیک سلامی دوبارهبچه ها کی هست کی بازم هست؟
چون اونایی که نیستن نیستن دیگه
سلااااااااااااااااااااااااااامی دوباره
به سلامت، شب تو هم به خیردوستان عزیز من باید برم خداحافظ
سلام سلام گل پسرسلام مریم جان خوبی خانوم
بدرود گل خانمدوستان عزیز من باید برم خداحافظ