به ما چه، مبارک خانومتون باشینیکیشون من
اصن پرتغال وچاقو بدن دستتون منو ببینین دستاتونو میبرین![]()

به ما چه، مبارک خانومتون باشینیکیشون من
اصن پرتغال وچاقو بدن دستتون منو ببینین دستاتونو میبرین![]()
خودمو نگفتم که بقیه رو عرض کردم
از من قوی ترپیدا نمیشه خخخخ
خانوم ها توجه دارین که غیرتشون رو زیر سوال بردم، یهو به خودشون اومدن و شدن رستمِ دستانآقایون این باشگاه که هنوز فعالن بسیار مقتدر ، قوی ، خوش تیپ و بی نظیر هستند
الان شما که منو ندیدین از کجا معلوم شبیه گلزار نباشم؟خانوم ها توجه دارین که غیرتشون رو زیر سوال بردم، یهو به خودشون اومدن و شدن رستمِ دستان![]()
اعتماد به نفستون هم ستودنیهالان شما که منو ندیدین از کجا معلوم شبیه گلزار نباشم؟
یا هیکلم مث هادی چوپان نباشه؟![]()
اینا که تفریحهای ماستسلام
از قدیم گفتن به عمل کار برآید
هر وقت تونستید تو گرما دو ظهر یا نصفه شب باغ یا مزرعه رو آبیاری کنید اونوقت حرف از زور بازو و قدرت بزنید![]()
مشخص شد باغداراناینا که تفریحهای ماست
هر وقت تونستی با بیل مخصوص باغ کنی ، باغ بکنی اونوقت بگو کار کردم
بیلهای مخصوص باغ کنی ، دارای عرض 20سانتیمتر و ارتفاع 50 سانتیمتر هستند که باید همه 50 سانتیمتر داخل زمین فرو بره ، با این بیل باغ کندن اینقدر سخته که کار هر کسی نیست
این نمونه بیل در اینترنت نبود که براتون بزارم
گل گفتیمشخص شد باغداران
مهدیه جون وقتشه علیرضا دعوت کنه![]()
من خیلی وقت قبل رفتم، این سال ها هم هرباری که میخواستیم برنامه ریزی کنیم براش، نشد.منم تا حالا اصفهان نرفتم مشتاقم اصفهانو ببینم![]()
ریز بینی رو دیدیگل گفتی
.
خوب آقا علیرضا خان، کی دعوت میکنی؟![]()
تشریف بیارن در خدمتمگل گفتی
.
خوب آقا علیرضا خان، کی دعوت میکنی؟![]()
احتمالا اهالی تیران دست اصفهانی ها رو هم توی خسیس بودن بستنتشریف بیارن در خدمتم
اتفاقا 2 تا باغ داریم
برای ما هم خوبه ، تا یک سال برنج خوش طعم شمال و گرمک و انار ساوه میخوریم و کیف میکنیم
اگه خسیس بودم که نمیگفتم تشریف بیارن؟احتمالا اهالی تیران دست اصفهانی ها رو هم توی خسیس بودن بستن
خوش خیال نباش، خبری از هیچی نیست، بهتره سرنوشتت رو قبول کنی![]()
در خدمتیممنم تا حالا اصفهان نرفتم مشتاقم اصفهانو ببینم![]()
والا ما معمولا باغ مهمون دعوت میکنیم از مهمون هیچ انتظاری نداریم این مدل حتما نمونه اصفهانی هاستتشریف بیارن در خدمتم
اتفاقا 2 تا باغ داریم
برای ما هم خوبه ، تا یک سال برنج خوش طعم شمال و گرمک و انار ساوه میخوریم و کیف میکنیم
ما هم نداریموالا ما معمولا باغ مهمون دعوت میکنیم از مهمون هیچ انتظاری نداریم این مدل حتما نمونه اصفهانی هاست
اگه خسیس بودم که نمیگفتم تشریف بیارن؟
من توقعی ندارم اما شما دست و دلبازین و هر چقدر من اصرار کنم چیزی نیارین باز هم چهار پنج تا گونی برنج میارین بهار خانمم یه نیسان انار و گرمک میاره
من راضی به زحمتتون نیستم باور کنید
خواب بسه دیگه، از خواب بیدار شد پسرمما هم نداریم
اما چه کنم که شما و خانم مهندس خیلی خیلی دست و دلبازین ، اصلا شما دوستان به زور هدیه میدین وقتی میرین جایی
من برنامه ای برای هدیه ندارمما هم نداریم
اما چه کنم که شما و خانم مهندس خیلی خیلی دست و دلبازین ، اصلا شما دوستان به زور هدیه میدین وقتی میرین جایی
عالیهمن برنامه ای برای هدیه ندارم
شما لطف داریعالیه
اینجوری منم معذب نمیشم
همین که زیارتتون کنیم و مفتخر به دیدار شما بشیم کافیه
حداقل با این آشنایی ، برای عروسی پسر و دخترتون دعوت میشیم
زیادی داری دست و پا میزنی دیگه، انقدر مقاومت نکنحالا اینقدر جدال نکنیم برای اومدن به اصفهان یا گرگان
یه جایی انتخاب کنیم و بریم
اصلا وسطش را بگیریم و بریم کاشون
چطوره؟
خوبه سرنوشتت رو قبول کردیعالیه
اینجوری منم معذب نمیشم
همین که زیارتتون کنیم و مفتخر به دیدار شما بشیم کافیه
حداقل با این آشنایی ، برای عروسی پسر و دخترتون دعوت میشیم
واقعا قشنگه