زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

!/!

عضو جدید
کاربر ممتاز
به سکوت لبخند مي زنم

او هم به من

کم کم

به زندگي در کنار هم…

عادت کرده ايم!

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام
صبح بخير البته ساعت يازده شده اما خوب هنوز صبح اخرين روز سال 1388 و تالار كشاورزي همچنان در انتظار بچه هاي گل باشكاه كه بيان و تك تك عيد رو بهم تبريك بگن

منم پيشا پيش به همه دوستان تبريك ميگم براي سال نو و سالي كه پيش روست و ارزوي خوشبختي و بهروزي همه دوستانم رو دارم

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ساعت سیستم من 12:33 رو اعلام میکنه.....
منم به همه دوستان گل این باشگاه که همشون واسم عزیزن و محترم تبریک میگم و امیدوارم لحظه های پر شور و نشاطی رو تو این ایام سپری کنن و سال پر برکت و پر امیدی رو داشته باشن و به هر چیزی که به صلاحشونه برسن..... لحظه سال تحویل فراموشتون نمیکنم چون جزئی از زندگیم و خاطره های خوبم هستین.... و شما هم اگه من به عنوان ابجی کوچیکتون قبول دارین فراموشم نکیند... همه بچه های با معرفت و دوست داشتنی اینجا رو فراموش نکنید....
میدونم گاهی اوقات خیلی رفتارم تند میشه.... اما خیلی زود اروم میشم و همه چیزو فراموش میکنم.... امیدوارم تو این مدت اشناییمون کسی از من دلخور نشده باشه و از همه حلالیت میخوام.... اگه شوخی، تندی کردم و باعث ناراحتیتون شده واقعا عذر میخوام... اگه کسی از دستم ناراحته بیاد بهم بگه که تا اونجایی که امکان داره جبران کنم.....

از مدیرای گلمون افسون عزیز و وحید مهدوی عزیز کمال تشکر رو دارم که بهم اجازه دادن تو این محیط مجازی باشم و همیشه همراهیم کردن....
از دوستای خیلی گلترم زهرای عزیز اقا محمد رضا عزیز اقا رضا عزیز اقا سعید عزیز اقا افشین عزیز اقا وحید عزیز که این اواخر دیگه من به عنوان یه مهمان بهش نگاه نمیکنم و عضوی از بچه های تالار خودمون شده و همچنین شبنم کوچولو عزیز الهام عزیز اقا امیر مسعود عزیز و اقا حمید عزیز که هر وقت دوتایی پا به این تاپیک میذارن حال و هواشو عوض میکننن و کلی بهش انرژی میدن....اقا امین رخ عزیز مارال خانم مهربون تارا خانم گل سایه سار عزیز اسیه گل اقا محمود عزیز اقا علی عزیز اقا مصطفی عزیز اقا حمیدرضای عزیز که الان خیلی جاشون خالیه... اقا امیر علی عزیز سارا خانوم گل سمانه های عزیز نیلوفر عزیز نارون عزیز گلرخ عزیز پژمان عزیز سمیه عزیز و سیماییییی خودممم مومولاویش عزیزگلابتون مهربون که همه بچه های تالار بینهایت دوسش دارن و همه کسایی که قبل از من بودن و تازه امدن و همه کسایی که افتخار اشنایی باهاشون نداشتم...... عزیزان علوم دامی... عزیزان زراعت.. عزیزان اقتصااااااااااد ... عزیزان گیاه پزشکیو عزیزان و مهربون های باغبانییییییی..... و...... و... خیلی دارم به ذهنم فشار میارم که کسی رو جا نندازم... ببخشید اگه کسی رو جا انداختم
(خانوما اقایون خودتون حالا جدا شید...صف مردونه زنونه جداست.....:دی) خیلی ممنونم... با همتون یه دنیا خاطره دارم.... خیلی چیزا ازتون یاد گرفتم...صفا و مهربونی و معرفت......امیدوارم هرجا هستید مثل این همینجا باصفا و با معرفت و مهربون باشید.... خیلی گلید خیلی ماهید به خودم میبالم که با شما اشنا شدم و افتخار دوستی رو با شما عزیزان داشتم

الان ساعت13:12 است.... البته بینش رفتم نهار خوردم و ادامشو تایپ کردم....
فعلا هم برم یخورده کارهای دیقه نودی رو انجام بدم.... روزای اینده خیلی کمتر میام... اما جای منو حسابی خالی کنید... باشگاه رو بترکونید...(یکی دو روز اخیر سرعتم خیلی پایینه )

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
:D
اینجوری خوبه ؟ :D

فوق العادس...چه ماه شدی...:redface::heart:

ببینین کی اینجاست ؟ :gol:
مریم جان آسمونم رو پس بده ، صاحبش اومد ... :D
میسی...:redface:
آسمون منم مال تو...:heart:
کی اینجاست؟ :whistle::lol:
چشم... بفرمایید... :smile:
پس یه عیدی دیگه به ما بدید:sweatdrop:
:smile:عیدی شما محفوظه...:D
تا ساعت دو.... نه دوساعت...
منتظر شبنم باشی دیگه.....

خوب خودتون خوب متوجه نمیشی ما چه گناهی کردیم:D:redface:
شبنم؟؟؟:(
من...:cry:

!/!

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
مرسی

عید تو هم مبارک

سال خوبی داشته باشی/...

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما تا ساعت چند اینجا هستین؟
فگتم نیم ساعت بعد از تحویل شال همه بریم تو تاپیک زهرا.... عیدی هامون هم بذاریم تو تاپیک ویژه نامه...

vahan

عضو جدید
سلام

عید همگی مبارک

امیدوارم سالی سرشار از سلامتی سعادت موفقیت و خوشی داشته باشید:gol:

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
شما تا ساعت چند اینجا هستین؟
فگتم نیم ساعت بعد از تحویل شال همه بریم تو تاپیک زهرا.... عیدی هامون هم بذاریم تو تاپیک ویژه نامه...

الان ساعت 7:28 من تا هشت و نيم هستم :gol:

كاش زهرا ميومد

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها زهرا چقد کلاس میذاره واسمون.... گوشیم هم جواب نمیده دیگه... بابا با کلاس...یخورده تحویل بگیر.... یادم باشه وقتی دیدمش یه امضا ازش بگیرم..... فردا نشون بچم بدم بگم ببین این یه امضای خانوم های کلاسیه که هیشکیه تحویل نمیگرفت اما به من امضا داد......

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol:سال و مال و فال و حال و اصل و نسل و بخت و تخت:gol:
:gol:بادت اندر شهریاری برقرار و پردوام:gol:
:gol:سال خرم،فال نیکو،مال وافر،حال خوش:gol:
:gol:اصل ثابت،نسل باقی،تخت عالی،بخت رام:gol:
:gol::gol:سال نو مبارک:gol::gol:

noshdaroo

عضو جدید
:gol:سال و مال و فال و حال و اصل و نسل و بخت و تخت:gol:
:gol:بادت اندر شهریاری برقرار و پردوام:gol:
:gol:سال خرم،فال نیکو،مال وافر،حال خوش:gol:
:gol:اصل ثابت،نسل باقی،تخت عالی،بخت رام:gol:
:gol::gol:سال نو مبارک:gol::gol:

عید همگی مبارک باد
سال 89 را با خنده شروع کنید و با خنده به پایان برسانید:gol:

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه آمد آن روز بارانی گفت که آمد روز عید گفت هر لحظه تنها مانده در این شب تنهایی گفت که شاید دل عید شده اسیر باز بهار آمد در این خانه تنهایی ما همه گفتیم عید آمد بوی بهار آمد ...

.

.

زیاد به مغزتون فشار نیارین ...
منظورم همون عیدتون مبارکه ...! :D

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه آمد آن روز بارانی گفت که آمد روز عید گفت هر لحظه تنها مانده در این شب تنهایی گفت که شاید دل عید شده اسیر باز بهار آمد در این خانه تنهایی ما همه گفتیم عید آمد بوی بهار آمد ...

.

.

زیاد به مغزتون فشار نیارین ...
منظورم همون عیدتون مبارکه ...! :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا