بچه ها بیایددددددد الان عقدکنون یکیه ؟؟؟؟کلی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی
کلی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی
بچه ها بیایددددددد الان عقدکنون یکیه ؟؟؟؟کلی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی
گفتم واسه تنوع خوبهسلام مریم گلی، خوبی دلبندم؟
تغییر آواتار اونم همه با هم؟ چرا؟
هنوز در حال تحقیقماز الان مشغول کار شدی؟ خوبه، تمرین کن وقتی اومدی اینجا دیگه پروانه گیری فول باشی![]()
کلی لی لی لی لی ...
مریم بلندتر کل بکش ....
کم واقعه ایی نیست که یکی ار بچه هامون دراه میره خونه بختش .... ایشالله سفید بخت بشه ....بگو ایشالله ...
کلی لی لی لی لی لی لی ..
کلی لی لی لی لی ...
مریم بلندتر کل بکش ....
کم واقعه ایی نیست که یکی ار بچه هامون دراه میره خونه بختش .... ایشالله سفید بخت بشه ....بگو ایشالله ...
کلی لی لی لی لی لی لی ..
نکنه لان جشن عقد نفیسه س آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بچه ها بیایددددددد الان عقدکنون یکیه ؟؟؟؟
کلی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همگی
بازم اینروزو خوبو به همه می تبریکم
نکنه لان جشن عقد نفیسه س آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اشتباه حدسیدمچی ؟؟؟
نفیسه خانم عروس شده
سلااااااااااااااااااااااااام مباركش باشه ايشالا نوبت شما ها هم ميشهنه اشتباه حدسیدم
الان عقدکنون داییمون(محمدرضا)
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=159260
بچه ها من رفتم خدانگهدار همگی
سلام داداشی خدانگهدارت
سلام آقا سعيد مرسي عيدتون مبارك ضمنا ايشالا عروسي خودتونسلام نیلوفر جان
احوال شما ؟
سلام آقا امير مسعود (اگه اشتباه نكرده باشم ) مگه ميشه تو روز عيد و روز عقد داداشم بد باشم خيلي خوشحالم ايشالا عروسي خودتونسلام به همه دوستای خودم...زهرا خانمم....فائزه خانم....نیلوفر خانم.....و بقیه که اسمشونو نمیدونم.....خوبین ؟