زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
خب نخون دیدی من نخوندم هیچ طوری هم نشد معدلم شد 12 اصلا هم ناراحت نیستم البته خوشحالم نیستم ولی خب خیلی هم ناراحت نیستم
اتفاقا تا جایی که تونستم نخوندم تا یه ساعت قبل امتحان دیگه طاقت نیوردم یهو پریدم رو جزوه ولش نکردم !! هه
حالا فهميدم كه پس من خيلي بيمارممممممممم....

معدلم ترم پيش شد 19.98 دو شبانه روز اشك ريختم...
برووووووووو !!! معدل 19.98 :eek:

مارجین!!!:surprised:

حالا ببین یه کاری میکنی نمرات دانشگاه هم بخاطر اینکه روحیه بچه ها تضعیف نشه مثل بچه های ابتدایی از سیستم نمره دهی به عالی و بسیارخوب و خوب تغییر کنه!!
آخ اگه اینطوری بشه چقدر خوب میشه :D
بعد این استاد ها که با یسری دوستان خیلی خوب هستند موقع اعلام نتیجه مجبور میشند بنویسند خانم فلانی عالی توپ عشق جون اصلا هرچی بگم کم افتادم ایناااا :biggrin:

خير قربان شما لطف داريد...اشك شوق كجا بود...شونصدتا اعتراض نوشتم...اما بي تاثير بود...

ههههههههههي نازي جان...هيييييي....دست رو دلم نذار...از اول بچگيم همين ريختكي بودم...معتادشدم به بيست خواهر...

ميگم كه بيمارم باور نداري...
نه من باور نمیکنم !!! دانشگاه و معدل 19.98 :eek:

من دبستان هم همچین معدلی نداشتم !! یه بار سوم راهنمایی فقط 19.80 شدم کلی ذووق کردم تو ذهنم مونده !!

اما جدی بچه ها شده بعضی موقع ها واقعا حوصله درس خوندن دیگه نداشته باشید !! بعد چیکار میکنید !؟؟!

مارجين

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
اتفاقا تا جایی که تونستم نخوندم تا یه ساعت قبل امتحان دیگه طاقت نیوردم یهو پریدم رو جزوه ولش نکردم !! هه

برووووووووو !!! معدل 19.98 :eek:

آخ اگه اینطوری بشه چقدر خوب میشه :D
بعد این استاد ها که با یسری دوستان خیلی خوب هستند موقع اعلام نتیجه مجبور میشند بنویسند خانم فلانی عالی توپ عشق جون اصلا هرچی بگم کم افتادم ایناااا :biggrin:

نه من باور نمیکنم !!! دانشگاه و معدل 19.98 :eek:

من دبستان هم همچین معدلی نداشتم !! یه بار سوم راهنمایی فقط 19.80 شدم کلی ذووق کردم تو ذهنم مونده !!

اما جدی بچه ها شده بعضی موقع ها واقعا حوصله درس خوندن دیگه نداشته باشید !! بعد چیکار میکنید !؟؟!

خوووو واسه همينه كه ميگم بيمارم ديگه الي جان...
من ترم پيش فقط از درس فيزيولوژي نيم نمره كم داشتم...اونم مشكل از من نبود...استادمون وجبي نمره داده بود...

چون وقتي اعتراض زدم و گفتم ميخوام برگه ام رو ببينم كجا غلط نوشتم...گفت غلط نداشتي فقط خانم فلاني يه خط از شما بيشتر نوشته بوده...

ولي هيچوقت نبوده كه از درس خوندن خسته بشم...هميشه واسم درسا كم بوده...خودم زيادي هم ميخونم...

البته امسال فكركنم با اين باشگاه اومدن از درس هم بيفتم...خخخخخ...

eliot -esf

کاربر ممتاز
خب نخون دیدی من نخوندم هیچ طوری هم نشد معدلم شد 12 اصلا هم ناراحت نیستم البته خوشحالم نیستم ولی خب خیلی هم ناراحت نیستم

حالا فهميدم كه پس من خيلي بيمارممممممممم....

معدلم ترم پيش شد 19.98 دو شبانه روز اشك ريختم...

مارجین!!!:surprised:

حالا ببین یه کاری میکنی نمرات دانشگاه هم بخاطر اینکه روحیه بچه ها تضعیف نشه مثل بچه های ابتدایی از سیستم نمره دهی به عالی و بسیارخوب و خوب تغییر کنه!!

خير قربان شما لطف داريد...اشك شوق كجا بود...شونصدتا اعتراض نوشتم...اما بي تاثير بود...

ههههههههههي نازي جان...هيييييي....دست رو دلم نذار...از اول بچگيم همين ريختكي بودم...معتادشدم به بيست خواهر...

ميگم كه بيمارم باور نداري...

خوووو واسه همينه كه ميگم بيمارم ديگه الي جان...
من ترم پيش فقط از درس فيزيولوژي نيم نمره كم داشتم...اونم مشكل از من نبود...استادمون وجبي نمره داده بود...

چون وقتي اعتراض زدم و گفتم ميخوام برگه ام رو ببينم كجا غلط نوشتم...گفت غلط نداشتي فقط خانم فلاني يه خط از شما بيشتر نوشته بوده...

ولي هيچوقت نبوده كه از درس خوندن خسته بشم...هميشه واسم درسا كم بوده...خودم زيادي هم ميخونم...

البته امسال فكركنم با اين باشگاه اومدن از درس هم بيفتم...خخخخخ...

چقدر خوب !!! هیچ وقت تا حالا این مدلی مث تو را ندیده بودم !!!
شاگرد اول ما هم معدلش رو 18
آخه تو دانشگاه نمیشه با این همه منبع که برا امتحان ها معمولا معرفی میکنند اونم تو این ترم های کوتاه خیلی وقت کم اصلا نمیشه خوند !!

ترم چندی ؟!؟ شاید چون اولشی خیلی انرژی داری بالاخره انسانیم یه وقت هایی پیش میاد که حوصله نداشته باشیم دیگه !!

برا باشگاه نگران نباش !! اتفاقا شرکت تو بعضی از تاپیک ها باشگاه واقعا باعث میشه یه عالمه چیز اصولی یاد بگیری ;)
( شخصا من خیلی تجربه کردم !! باشگاه کمک بزرگی بوده بهم تو این 4 سال )

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
اتفاقا شرکت تو بعضی از تاپیک ها باشگاه واقعا باعث میشه یه عالمه چیز اصولی یاد بگیری ;)
دقیقاً http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/graduated.gif بخصوص اون سالی که کلاس کنکور راه انداختیم... باورت میشه همون سال دو سه تا از بچه ها بخاطر همین کلاسا تونستن ارشد قبول بشن! اگه نبود نمیشدن!! :surprised::d

مارجين

کاربر ممتاز
چقدر خوب !!! هیچ وقت تا حالا این مدلی مث تو را ندیده بودم !!!
شاگرد اول ما هم معدلش رو 18
آخه تو دانشگاه نمیشه با این همه منبع که برا امتحان ها معمولا معرفی میکنند اونم تو این ترم های کوتاه خیلی وقت کم اصلا نمیشه خوند !!

ترم چندی ؟!؟ شاید چون اولشی خیلی انرژی داری بالاخره انسانیم یه وقت هایی پیش میاد که حوصله نداشته باشیم دیگه !!

برا باشگاه نگران نباش !! اتفاقا شرکت تو بعضی از تاپیک ها باشگاه واقعا باعث میشه یه عالمه چیز اصولی یاد بگیری ;)
قربون شوما نظرلطفتونه...
ولي اگه آدم بخواد بخونه ميشه...من معمولا يه بار با صداي بلند ميخونم و صداي خودمو ضبط ميكنم بعد توي همه حالتي مثلا تو اتوبوس ..موقع ورزش ..به صداي خودم گوش ميدم...واسه همين دايم برام تكرار ميشه ...
ولي اكثر اوقات مطلب اصلي رو سر كلاس ميگيرم ..بعد ديگه فقط بايد خوند كه نمره بياري وگرنه براي فهميدن اصل مطلب همون سركلاس كافيه...

شايدم حق با شما باشه و چون اولشم اينجوري انرژي دارم...من ترم آخر كارداني هستم..حالا حالا ها مونده تا حسي كه شما داريد رو بگيرم...شايد منم به اين حس الان شما برسم و ديگه حال درس خوندن نداشته باشم...البته اگه اين اتفاق بيفته كه خانواده ام جشن ميگيرن...الان مامان خوشحاله كه من يه ساعاتي رو تو باشگاه ميگذرونم ...ميگه خداروشكر اينجوري ما صورتت رو هم ميتونيم ببينم
خخخخخخخخ بسكه كله ام تو كتابه....خخخخ

مارجين

کاربر ممتاز
دقیقاً http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/graduated.gif بخصوص اون سالی که کلاس کنکور راه انداختیم... باورت میشه همون سال دو سه تا از بچه ها بخاطر همین کلاسا تونستن ارشد قبول بشن! اگه نبود نمیشدن!! :surprised::d

سلام رئيس شبتون قشنگ

ايشالا كه نوبت ما هم كه شد حسابي استفاده ميبريم...البته الانم واقعا من دارم از سريه مسابقات لذت ميبرم و كلي ياد ميگيرم...
ولي حالاحالاها بايد خاك باشگاه رو بخوريم تا به اون درجات برسيم...

eliot -esf

کاربر ممتاز
تازه کلاس های شبانه روزی و رایگان بدون دریافت هیچ هزینه !! :D
سلام به رو نشسته قرمز شدتون !!:w02:

قربون شوما نظرلطفتونه...
ولي اگه آدم بخواد بخونه ميشه...من معمولا يه بار با صداي بلند ميخونم و صداي خودمو ضبط ميكنم بعد توي همه حالتي مثلا تو اتوبوس ..موقع ورزش ..به صداي خودم گوش ميدم...واسه همين دايم برام تكرار ميشه ...
ولي اكثر اوقات مطلب اصلي رو سر كلاس ميگيرم ..بعد ديگه فقط بايد خوند كه نمره بياري وگرنه براي فهميدن اصل مطلب همون سركلاس كافيه...

شايدم حق با شما باشه و چون اولشم اينجوري انرژي دارم...من ترم آخر كارداني هستم..حالا حالا ها مونده تا حسي كه شما داريد رو بگيرم...شايد منم به اين حس الان شما برسم و ديگه حال درس خوندن نداشته باشم...البته اگه اين اتفاق بيفته كه خانواده ام جشن ميگيرن...الان مامان خوشحاله كه من يه ساعاتي رو تو باشگاه ميگذرونم ...ميگه خداروشكر اينجوري ما صورتت رو هم ميتونيم ببينم
خخخخخخخخ بسكه كله ام تو كتابه....خخخخ
ااا پسر تو دیگه آخرشی هاااا !! انگیزه داشتن برا درس خوندن نعمت بزرگیه مواظبش باش !! ;)

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
دویست و هفتاد روز بعد دختری به زیبایی ماه در خانه ای چشم به جهان گشود که پنجره ای رو به ماه نداشت. پدر بزرگ اذان را در گوش او تلاوت کرد و به رسم سنت اسمش را ایران انتخاب کرد. ایران دیگر عضو خانواده سنتی به حساب می آمد که مذهب را یدک می کشید.

دخترک شادی را برای خانواده به ار مغان آورد، اما سالهای اولیه زندگیش همچون شادی بچه گانه اش به سرعت باد گذشت و حالا او دختر خانواده شناخته می شد. در این روزها کسی آن طراوت روزهای اول را مدیون او نمی دانست. چشم هایشان حصار زندگی ایران شد. لذت سفر و هم نشینی با دوستانش فدای سنت خانواده اش شد . حالا او که روزی شادی بخش خانه ای بی نور بود، شب هایش با گریه غم دختر بودن می گذشت. رمان ها و داستان های عاشقانه برایش حکمی برابر با ارتداد داشت.

وظیفه اش گذرندان زندگی با قوانینی سیاه بود و در این بین کسی نمی دانست که عقده هایش را در کجا خاک می کرد.

شلاق سنت روی تنش سنگینی می کرد و هم چون سرباز سربازخانه ای بی روح و متروک اضافه خدمت می خورد. معنای سیلی گرم غیرت را خوب می فهیمد، همان غیرتی که برای نرسیدن آزار و ناراحتی به او بود.
روحش سريعتر از جسمش پير ميشد و او براي بغض هاي زنانه اش جز سكوت حرفي نمي زد. بغض اجبار نچشیدن بستنی با رفقا، حس نکردن آفتاب، بی اعتمادی، خواندن یک خط شعر، شک، اجبار و اجبار…و قصه اجبار او هیچ وقت پایانی نداشت، و ای کاش او به جرم جنس لطیف داشتن محکوم نبود.

مرگ احساسش را با چشم تجربه می کرد و بزرگ می شد. داستان غم او کم کم به رمان تبدیل شد و هر شب کنار خاک کردن بغض هایش به یک جمله می اندیشید ” انسان آزاد است… “

دختری به نام ایران

eliot -esf

کاربر ممتاز
بچه ها اسم این میوه را میدونید چیه ؟!؟!Capture.jpg

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام:Dما یه گل داریم اسمشو نمیدونم بچه ها برگ هاش میسوزه مامانم خاکشم عوض کرده باز همونه

nazi jooon

کاربر ممتاز
سلام:Dما یه گل داریم اسمشو نمیدونم بچه ها برگ هاش میسوزه مامانم خاکشم عوض کرده باز همونه
سلام...آغا به نظر ما یه عکس از گلتون بذارین اینجا بد نباشه...!!!:)
خب دختر خوب از رو هوا که نمیشه گفت چشه! یا شایدم دماغشه!!!:smile:

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...آغا به نظر ما یه عکس از گلتون بذارین اینجا بد نباشه...!!!:)
خب دختر خوب از رو هوا که نمیشه گفت چشه! یا شایدم دماغشه!!!:smile:
آغا چشم میزارم الان دارم میزارم با...آخه گلمون حجاب نداره؟:D

بله دیگه حق با شوماس مهندس

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایران-آذربایجان غربی-ارومیه-خوی

ایران-آذربایجان غربی-ارومیه-خوی

nazi jooon

کاربر ممتاز
آغا چشم میزارم الان دارم میزارم با...آخه گلمون حجاب نداره؟:D

بله دیگه حق با شوماس مهندس
اسم این گیاه "فیکوس"
به نظر من کمبود پتاسیم...از کودهای کامل یا NPKمی تونی استفاده کنی...رو گیاهت حشره یا کنه دیده نمیشه!؟

juni

ارومیه؟؟ خوی؟؟.......:eek:.....بالاخره ارومیه اس یا خوی نرگس؟؟....
والا تو ارومیه تگرگ نداشتیییییماااا... خداروشکررر....
باز تو خوی رو پیوند زدی به ارومیه انگاری....:D
جانم خوی و ارومیه 136 کیلومتر با هم فاصله دارن.......

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا