زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nazi jooon

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
نامه ای از یک پدر...
دخترکم برای کسی که برایت نمیجنگد نجنگ،چرا اشکهایت را هر روز پاک کنی،کسی که باعث گریه ات میشود پاک کن...

دخترکم به سوی کسی که ناز میکنددست نیاز دراز نکن...بیاموز این تو هستی که باید ناز کنی...

دخترکم تو زیباترینی... .همیشه با این باور زندگی کن...

خودت را فراموش نکن... .شاید گریه یا خنده ات برای بعضی ها بی ارزش باشد....اما به یاد داشته باش....کسانی هستند که وقتی میخندی جان تازه میگیرند...

.دخترک من هیچگاه برای شروع دوباره دیر نیست....اشتباه که کردی برخیز....اشکالی ندارد....بگذار دیگران هر چه دوست دارند بگویند.....

خوب باش ولی سعی نکن این را به دیگران بفهمانی ...کسی که ذره ای شعور داشته باشد خاص بودنت را در می یابد....

زمستان است.... زیاد میشنوی هوا دو نفره است!!!!به درک که دو نفره است تنها قدم زدن دنیای دیگری دارد..

دخترکم شاید شاهزاده را همه بشناسند اما باور داشته باش....برای پدرت تو ملکه هستی....

گریه کرده ای؟؟؟؟ رنج کشیده ای؟؟؟؟ سرت کلاه رفت؟؟؟اذیتت کرده اند؟؟؟ عیبی ندارد.... نگذار تکرار شود....گاهی تکرار یک درد دردناک تر است!!!

احساس تو با ارزش است خرج هر کسی نکن...از تمام مردهایی که میبینی و متلک نثارت میکنند..از تمام مردان این شهر ممنون باش...ممنون باش که هر روز لطافت تو را،ظرافت تو را، زیبایت را یادآور میشوند... .

تو قدرتمندی که با تمام ضعیف بودنت در برابرت ناتوانند...آری .... ناتوانند دخترکم تو با ارزشترین موجود زمین هستی

هیچ گاه فراموش نکن.....

تقدیم به دختران سرزمینم​

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
نه خیر از اون دسته ادما نیستیم که دوستان رو فراموش کنیم
الحمدالله !!

انشالله ارشد هم که شرو شد هیچ وقت باشگاه را فراموش نکنیم هر از گاهی یه سر بزنیم !! آخه زیاد مورد داشتیم با ارشد یا با ازدواج کردن پریدن رفتن دیگه سراغی هم از باشگاه نگرفتن !!!

مارجين

کاربر ممتاز

Hamzeh856

کاربر ممتاز
انشاي دانش آموز کلاس دوم دبستان
ما حيوانات را خيلي‌ دوست داريم، بابايمان هم همينطور. ما هر روز در مورد حيوانات حرف مي‌زنيم ، بابايمان هم همينطور. بابايمان هميشه وقتي‌ با ما حرف مي زند از حيوانات هم ياد مي‌کند، مثلا امروز بابايمان دوبار به ما گفت؛ توله سگ مگه تو مشق نداري که نشستي پاي تلوزيون؟ و هر وقت ما پول مي خواهيم مي گويد؛ کره خر مگه من نشستم سر گنج؟
چند روز پيش وقتي‌ ما با مامانمان و باباي......مان مي رفتيم خونه عمه زهرا يک تاکسي داشت مي زد به پيکان بابايمان. بابايمان هم که آن روي سگش آمده بود بالا به آقاهه گفت؛ مگه کوري گوساله؟ آقاهه هم گفت؛ کور باباته يابو، پياده مي شم همچين مي زنمت که به خر بگي‌ زن دايي، بابايمان هم گفت: برو بينيم بابا جوجه و عين قرقي پريد پايين ولي‌ آقاهه از بابايمان خيلي‌ گنده تر بود و بابايمان را مثل سگ کتک زد. بعدش مامانمان به بابايمان گفت؛ مگه کرم داري آخه؟ خرس گنده مجبوري عين خروس جنگي بپري به مردم؟
ما نتيجه مي گيريم که خيلي‌ خوب شد که ما در ايران به دنيا آمديم تا بتونيم هر روز از اسم حيوانات که نعمت خداوند هستند استفاده کنيم و در موردشان حرف بزنيم و و نمي دانيم اگر در ايران به دنيا نيامده بوديم چه کاری بايد مي کرديم.
:D

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
همانند گل باشیم...

تأمل در آفرینش، افزون بر آنکه آدمی را با خداشناسی آشنا می کند، شیوه چگونه زیستن را نیز به آدمی می آموزد.
اگر نگاه به یک شاخه گل، غم زدا و بهجت افزا است، چرا آدمی این گونه نباشد و چرا نگاه به چهره او موجب آرامش و شادی دیگران نگردد؟

خوشا روزی که چون یک شاخه گل
غمی از قلب بیماران درآریم
چو پروانه به دور از ننگ هستی سری در کوی مشتاقان برآریم

گل ها معشوق دیگرانند؛ چون سراپا زیبایی اند و غرق در عطرهای دل انگیز.
بکوشیم از قافله گل ها عقب نمانیم و ما نیز محبوب دیگران باشیم.

نکند از گیاهان نیز عقب بمانیم و نتوانیم حتی یک دل را به دست آوریم؛ صائب می گوید:

صنوبر با تهی دستی به دست آورد صد دل را
تو بی پروا بودن از عهده یک دل نمی آیی

گل ها، نه هرگز دلی را شکسته اند و نه هیچ گاه عطر دل انگیزشان را از کسی دریغ داشته اند؛ و نه هرگز زیبایی دروغین به نمایش گذاشته اند.
ما نیز «همانند گل» باشیم.
زیبا باشیم و زیبایی افزا.

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
همش امتحان دارم همش حوصله خوندن نداااااااارم !!! خدایاااااااااااااااااااااااااااااا

حمید 88

کاربر ممتاز
همش امتحان دارم همش حوصله خوندن نداااااااارم !!! خدایاااااااااااااااااااااااااااااا
خب نخون دیدی من نخوندم هیچ طوری هم نشد معدلم شد 12 اصلا هم ناراحت نیستم البته خوشحالم نیستم ولی خب خیلی هم ناراحت نیستم

مارجين

کاربر ممتاز
خب نخون دیدی من نخوندم هیچ طوری هم نشد معدلم شد 12 اصلا هم ناراحت نیستم البته خوشحالم نیستم ولی خب خیلی هم ناراحت نیستم

حالا فهميدم كه پس من خيلي بيمارممممممممم....

معدلم ترم پيش شد 19.98 دو شبانه روز اشك ريختم...

nazi jooon

کاربر ممتاز
حالا فهميدم كه پس من خيلي بيمارممممممممم....

معدلم ترم پيش شد 19.98 دو شبانه روز اشك ريختم...
مارجین!!!:surprised:

حالا ببین یه کاری میکنی نمرات دانشگاه هم بخاطر اینکه روحیه بچه ها تضعیف نشه مثل بچه های ابتدایی از سیستم نمره دهی به عالی و بسیارخوب و خوب تغییر کنه!!

مارجين

کاربر ممتاز
اختیار دارین....دشمنتون بیمار باشه....لابد اشک شوق بوده!
خير قربان شما لطف داريد...اشك شوق كجا بود...شونصدتا اعتراض نوشتم...اما بي تاثير بود...

مارجین!!!:surprised:

حالا ببین یه کاری میکنی نمرات دانشگاه هم بخاطر اینکه روحیه بچه ها تضعیف نشه مثل بچه های ابتدایی از سیستم نمره دهی به عالی و بسیارخوب و خوب تغییر کنه!!

ههههههههههي نازي جان...هيييييي....دست رو دلم نذار...از اول بچگيم همين ريختكي بودم...معتادشدم به بيست خواهر...

ميگم كه بيمارم باور نداري...

mani24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

از تــــو چه پنهان ،
گاهی آنقدر خواستنی می شوی
که شروع می کنم
به شمارش تــک تــک ثانیه ها
برای یک بار دیگر رسیدن ،
به تـــــــــــو …

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
ما که از این مرضا نمیگیریم! اصلا ولش کن بیا یخ در بهشت بزن جیگرت متجلی شه! :d

Phyto

مدیر تالار

آقا قبولی ارشدتون مبارک! :d حالا شیرینی نمیخوای بدی نده اشکال نداره، یه یخ در بهشت که میتونی بدی!

یکی از بچه ها

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست من از آشنایی با شما چیز شدم ببخشید ینی مسرور شدم:D
انشاالله اگه عمری باقی باشه بهتون دوباره سر میزنم.:)
روزتون شیک و مجلسی:gol:

Phyto

مدیر تالار
واوووووووووووووووووو تنکس.:redface:
ی پا واسه خودت کدبانویاااااااااااااااااااا:D

رفتم از سر خیابون خریدم!

دوست من از آشنایی با شما چیز شدم ببخشید ینی مسرور شدمhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/biggrin.gif
انشاالله اگه عمری باقی باشه بهتون دوباره سر میزنم.http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/smile.gif
روزتون شیک و مجلسیhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gif

کلا هرکی با ما آشنا میشه چیز میشه!
شب و روزت شنگول

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا