سلام مهسا جون من اومدم عزیزم..
سلام ممنونم. عزیزم....ســــــلااااااااااام
چطــــوری ؟
خیلـــی خوشحـــالم کــه برگشتــــــی![]()
سلامسلام ممنونم. عزیزم....
نت نداشت عزیزم....
خوبی شما....
سلام اق افشین..
سلام ممنونم. عزیزم....
نت نداشت عزیزم....
خوبی شما....
سلام اق افشین..
سلم ممنونم. ما خوبی؟سلام
ایشاله که خوبی
خوش اومدی
جات این مدت خالی بود واقعا
مرسی عسل جان.با توجه به پیامی که دادم بهت. ایشالله باز برمیگردم.دیگـــه بی خبـــر جایی نریــا
آفا مهندس راستـــ میگـــن . خیلی جات خالی بـــود![]()
همیشه حواست به خنجر ادمها باشد
بد دردی دارد وقتی
دست دوستی میدهند ولی به قلبت خنجر فرو میکنند
سلام. ممنونم..شمالطف داید.سلام خوش برگشتی معصومه جان
هیچ کس جای یکی دیگه رو نمیتونه پر کنه جات واقعا خالی بود
بهار امسال برای ایجاد خودکفایی کشور در تولید تخم مرغ قدم کوچکی برداشتم و به مرور 15 جوجه خریدم و حداقل صد هزار تومن پول دون دادم حالا اخر پاییز چیزی که نصیبم شده صدای قوقولیه . هیچ مسئولی هم پاسخگو نیست من مرغداری میخواستم نه خروسداری . روزی یه کیلو گندم باید باید جور کنم بدم شکمشون پر شه اخه این چه وضعشه چرا برا جوجه ها شناسنامه صادر نمیکنن بیینیم دخترن یا پسر
خیلی باحال بود. با ادبیاتت خیلی حال کردم و کلی خندیدم.راس راستی روزی یه کیلو میخورن؟!بهار امسال برای ایجاد خودکفایی کشور در تولید تخم مرغ قدم کوچکی برداشتم و به مرور 15 جوجه خریدم و حداقل صد هزار تومن پول دون دادم حالا اخر پاییز چیزی که نصیبم شده صدای قوقولیه . هیچ مسئولی هم پاسخگو نیست من مرغداری میخواستم نه خروسداری . روزی یه کیلو گندم باید باید جور کنم بدم شکمشون پر شه اخه این چه وضعشه چرا برا جوجه ها شناسنامه صادر نمیکنن بیینیم دخترن یا پسر
خیلی باحال بود. با ادبیاتت خیلی حال کردم و کلی خندیدم.راس راستی روزی یه کیلو میخورن؟!
اما در مجموع این اتفاق زیاد میافته. البته شما ضرر که نکردین کردین؟ اگه خروسها رو به فسنجون نزدیک کنین چی؟![]()
خب مقصر خودتی.... همون موقع که شلوارسگی میپوشیدن و با ابروهاشون ور میرفتن باید میفهمیدی اینا تخم بذار نیستن...!!!!!!بهار امسال برای ایجاد خودکفایی کشور در تولید تخم مرغ قدم کوچکی برداشتم و به مرور 15 جوجه خریدم و حداقل صد هزار تومن پول دون دادم حالا اخر پاییز چیزی که نصیبم شده صدای قوقولیه . هیچ مسئولی هم پاسخگو نیست من مرغداری میخواستم نه خروسداری . روزی یه کیلو گندم باید باید جور کنم بدم شکمشون پر شه اخه این چه وضعشه چرا برا جوجه ها شناسنامه صادر نمیکنن بیینیم دخترن یا پسر
سلام عزیز دلم...خیلی خوش اومدی...سلام مهسا جون من اومدم عزیزم..
یااَلرَّحْمنُاز اینکه لیاقت بودن تو جمع شما دوستان و عزیزان رو تو این چند وقت نداشتم عذر میخوام...از خدا میخوام هر جا هستین همیشه خوش و خرم باشین...برام یه مشکلی پیش اومده از تک تک همتون میخوام که با دلای پاکتون برام دعا کنین....![]()
سلام عزیز دلم...خیلی خوش اومدی...
![]()
...........................از خدا میخوام هر جا هستین همیشه خوش و خرم باشین...برام یه مشکلی پیش اومده از تک تک همتون میخوام که با دلای پاکتون برام دعا کنین....![]()
انشاالله هرچه سریعتر مشکلت رفع بشه گلم.
یااَلرَّحْمنُ
یا اَلْجَبَّارُ
یا اَلْمَانِعُ
سلا عزیزم.. ممنو. ایالله مشکل شما هم حل میشه...
از لطف همتون صمیمانه سپاسگزارم...انشاالله هرچه سریعتر مشکلت رفع بشه گلم.
اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرًا...
![]()