مرسی... حالا متوجه شدم طفلی این نوزادااییییییییییی جونم........................
![]()

مرسی... حالا متوجه شدم طفلی این نوزادااییییییییییی جونم........................
![]()
من شب که میخوابم تا صبح همه این مدلا رو تجربه می کنم!!سلام
مدیر مربوطه
خودتان کدام مدل؟![]()
واسه شما پیش اومده؟گاهي اوقات آدم همچين از دست اين غرور لعنتي و بي موقع و مسخره خودش عاصي ميشه...و بعد پشموني آنچنان يقه اش رو ميگيره كه بيا و ببين...واسه شما هم پيش اومده؟؟؟؟![]()
واسه شما پیش اومده؟
غرور بیجا؟ ... نمیدونم! یادم نمیاد! فکر نکنم!آره ديگه...وگرنه مطرح نميكردم كه....واسه شما هم پيش اومده؟
گاهي اوقات آدم همچين از دست اين غرور لعنتي و بي موقع و مسخره خودش عاصي ميشه...و بعد پشموني آنچنان يقه اش رو ميگيره كه بيا و ببين...واسه شما هم پيش اومده؟؟؟؟[/QUOT![]()
احتمالا
آره به نظر نمياد داشته باشي...خوش بحالت...غرور بیجا؟ ... نمیدونم! یادم نمیاد! فکر نکنم!
بعضيا اسمشو ميذارن مناعت طبع ....اما...گاهي اوقات آدم همچين از دست اين غرور لعنتي و بي موقع و مسخره خودش عاصي ميشه...و بعد پشموني آنچنان يقه اش رو ميگيره كه بيا و ببين...واسه شما هم پيش اومده؟؟؟؟[/QUOT![]()
احتمالا
هيييييي روزگار....
بدهكاريم به خاطر همه دوستت دارم هاي ناگفته اي كه پشت ديوار غرورمان ماند تا نشان دهيم منطقي هستيم....![]()
خب تو که الان خودت میدونی مشکلت چیه! پاشو برو بدهیتو صاف کن...!بدهكاريم به خاطر همه دوستت دارم هاي ناگفته اي كه پشت ديوار غرورمان ماند تا نشان دهيم منطقي هستيم....![]()
آی گفتی...آی گفتی دوست عزیزسلام
اینکه خیلی خوبه
به ما که میرسن
میگن راستی مهندسی کشاورزی خوندی؟
ما یه بوته گوجه فرنگی داریم...........
ما یه درخت نارنج داریم ................
ما یه گلی خریدیم .....................
بعد انتظار دارن ندیده ونشناخته ،تمام بیماریهای درونی وبیرونی وروحی روانی گیاهشون رو براشون به همراه داروی تجویزی ارائه بدیم !
وقتی هم میگیم
باشه بیشتر بپرسم براتون
میگن پ شما چه مهندس کشاورزی هستی
و این داستان همچنان ادامه دارد
در همه تجمعات فامیلی![]()
سلام مارجین
خوبی گلم
چی شده؟
میخوای برم دعبا
فقط به خاطر تو![]()
آخه ديگه ديره ...فقط دلم خوشه كه به كسي بدهكار نيستم...فقط به خودم و دل خودم بدهكارم...خب تو که الان خودت میدونی مشکلت چیه! پاشو برو بدهیتو صاف کن...!