زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
اییییییییییی جونم........................

مرسی... حالا متوجه شدم طفلی این نوزادا:child: توی قنداقشون چرا زور میزنن..:redface:.خدا از سر تقصیراتم بگذره...:w20:.منو باش چه فکرایی راجع به این زبون بسته ها میکردم..:w19:.

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
[h=1]رشد درخت در ریه مرد روس![/h]
یک مرد جوان روس که قرار بود با تشخیص سرطان ریه تحت عمل جراحی قرار بگیرد، پزشکان را شگفت زده کرد.
آرتیوم سیدورکین ۲۸ ساله که در جمهوری اودمورتیا در حوالی مرکز روسیه زندگی می‌کند، از مدتها پیش احساس درد در سینه داشت و به تدریج سرفه‌های خلط دار خونی هم پیدا کرده بود. بعد از انجام رادیو گرافی، پزشکان مرکز انکولوژی(سرطان شناسی ) تقریبا مطمئن بودند که آرتیوم مبتلا به نوعی از سرطان در حال رشد است و بهتر است هرچه زودتر تحت عمل جراحی قرار گیرد. در حالیکه آنچه که در حال رشد بوده یک جوانه درخت صنوبر بوده است.

طول شاخه صنوبر حدود ۵ سانتی متر بود. احتمالا دانه آن در اثر تنفس داخل ریه آرتیوم شده و بدن آرتیوم نتوانسته آن را دفع یا جذب کند و صنوبر با استفاده از محیط گرم و مرطوب ریه آرتیوم رشد کرده و به تدریج سبب بروز علائم درد و خلط خونی شده است.

خود آرتیوم این موضوع را اصلا جالب نمی داند . او میگوید:«راستش را بخواهید، من اصلا در این مدت احساس نمی کردم یک جسم خارجی در بدن خود حمل میکنم یا حتی احساس نمی‌کردم که چیزی در حال رشد کردن است، فقط میتوان بگویم آن خیلی درد ایجاد میکرد».

مارجين

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
گاهي اوقات آدم همچين از دست اين غرور لعنتي و بي موقع و مسخره خودش عاصي ميشه...و بعد پشموني آنچنان يقه اش رو ميگيره كه بيا و ببين...واسه شما هم پيش اومده؟؟؟؟

Phyto

مدیر تالار
گاهي اوقات آدم همچين از دست اين غرور لعنتي و بي موقع و مسخره خودش عاصي ميشه...و بعد پشموني آنچنان يقه اش رو ميگيره كه بيا و ببين...واسه شما هم پيش اومده؟؟؟؟
واسه شما پیش اومده؟

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
[/QUOT
احتمالا

مارجين

کاربر ممتاز
غرور بیجا؟ ... نمیدونم! یادم نمیاد! فکر نکنم!
آره به نظر نمياد داشته باشي...خوش بحالت...
كاش منم نداشتم...اما گاهي بدجور از چيزي كه واقعا با دل و جون ميخوامش بخاطر غرورم ميگذرم...

[/QUOT
احتمالا
بعضيا اسمشو ميذارن مناعت طبع ....اما...
هيييييي روزگار....

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
بدهكاريم به خاطر همه دوستت دارم هاي ناگفته اي كه پشت ديوار غرورمان ماند تا نشان دهيم منطقي هستيم....:cry:

سلام مارجین
خوبی گلم

چی شده؟

میخوای برم دعبا

فقط به خاطر تو :heart:

Phyto

مدیر تالار
بدهكاريم به خاطر همه دوستت دارم هاي ناگفته اي كه پشت ديوار غرورمان ماند تا نشان دهيم منطقي هستيم....:cry:
خب تو که الان خودت میدونی مشکلت چیه! پاشو برو بدهیتو صاف کن...!

سرسبز

عضو جدید
سلام
اینکه خیلی خوبه
به ما که میرسن
میگن راستی مهندسی کشاورزی خوندی؟
ما یه بوته گوجه فرنگی داریم...........
ما یه درخت نارنج داریم ................
ما یه گلی خریدیم .....................

بعد انتظار دارن ندیده ونشناخته ،تمام بیماریهای درونی وبیرونی وروحی روانی گیاهشون رو براشون به همراه داروی تجویزی ارائه بدیم !

وقتی هم میگیم
باشه بیشتر بپرسم براتون
میگن پ شما چه مهندس کشاورزی هستی :razz:
و این داستان همچنان ادامه دارد
در همه تجمعات فامیلی:D
آی گفتی...آی گفتی دوست عزیز

مارجين

کاربر ممتاز
سلام مارجین
خوبی گلم

چی شده؟

میخوای برم دعبا

فقط به خاطر تو :heart:

سلام عزيزم...
نه گلم دعوا واسه چي...با كي...؟
فقط يه وقتهايي فرصتها رو به راحتي آب خوردن از دست ميديم...و اونوقته كه پشيموني هيچ فايده اي نداره...و فقط داغ و فراغ ميمونه واسه آدم...
فكر نكني عاشق شدمااااا...
نه موضوع يه چي ديگه اس...:cry:
خب تو که الان خودت میدونی مشکلت چیه! پاشو برو بدهیتو صاف کن...!
آخه ديگه ديره ...فقط دلم خوشه كه به كسي بدهكار نيستم...فقط به خودم و دل خودم بدهكارم...
سعي ميكنم باهاش كنار بيام...:cry:

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
[FONT=georgia, times new roman, times, serif]ای اشک دوباره در دلم درد شدی / تا دیده ی من رسیدی و سرد شدی[/FONT]
[FONT=georgia, times new roman, times, serif]
[/FONT]

[FONT=georgia, times new roman, times, serif]
[/FONT]

[FONT=georgia, times new roman, times, serif]از کودکی ام هر آن زمان خواستمت / گفتند دگر گریه نکن مرد شدی[/FONT]

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
[FONT=georgia, times new roman, times, serif]به سلامتی رفیقی که از پشت خنجر خورد ولی برگشت[/FONT][FONT=georgia, times new roman, times, serif]
[/FONT]
[FONT=georgia, times new roman, times, serif] و [/FONT][FONT=georgia, times new roman, times, serif] گفت:[/FONT][FONT=georgia, times new roman, times, serif]
[/FONT]
[FONT=georgia, times new roman, times, serif] بیخیال رفیق! میدونم نشناختی.........[/FONT]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا