اینم پیشی منه...میشه بشه عروست!؟!؟
![]()
ماشالله چه نازه.... من پسندیدم
چند سالشه؟میخوره کم سن و سال باشه....
بذار با پسرم درمیون بذارم ..... دارم میرم پیشش روز آینده....
توجه توجه
سلام بچه ها مطلب در مورد شپش ها میخام ،اگه میشه کمک.
![]()
ها شپش ها شبا کجا میخابن؟![]()
والا رشتم گیاهپزشکیه طی این 4سال تو کف خواب حشراتم.![]()
سلام
همین کلمه رو تو ی مرورگر باشگاه سرچ کن
این سوال شما بود ،حالا که راهو بلدید چرا سوال میپرسینخو این که کاری نداره ی حشره بگیر تا صبح باهاش بیدار باش ببین کی پلک رو چشم میزاره به معلوماتت هم اضافه میشه![]()
آخه رشتم نمیخوره بهش گفتم این موضوع هم کمکت کنم شاید بدردت خورد حالا چرا ناراحت میشیاین سوال شما بود ،حالا که راهو بلدید چرا سوال میپرسین![]()
آخه رشتم نمیخوره بهش گفتم این موضوع هم کمکت کنم شاید بدردت خورد حالا چرا ناراحت میشی![]()
من که خوشحالو خندان دارم واسه باشگاه میخندم که مهندس
فقط نمیتونم بیشتر از این باشم تا این کشف بزرگ رو به نام خودم ثبت کنم،شما به جای ما ببین شبا کجان ،احتمالا دور میدون محلشون یا بلوارا نشستن شب نشینی ،شب سر میزنم بینم کدوم بلوارن.
![]()
خدایی دقت کردین...براتون پیش اومده؟
ملت اصلا کاری ندارن تخصصت چیه...همینکه بفهمن پات به دانشگاه رسیده انتظار دارن از تعمیر سماور نفتی مامان بزرگ
تا نحوه فرود دیسکاوریها توی فضا
پاسخگو باشی ...اونم به نحو احسن..
جالبه اگه بگی سوالت به تخصص من مربوط نمیشه میگن: پس توی اون دانشگاه(بوق) چی بهتون یاد میدن...مسوولان لطفا شفاف سازی کنن
![]()
آگاهدخت جان ایناااا که هیشی نیسسلام
اینکه خیلی خوبه
به ما که میرسن
میگن راستی مهندسی کشاورزی خوندی؟
ما یه بوته گوجه فرنگی داریم...........
ما یه درخت نارنج داریم ................
ما یه گلی خریدیم .....................
بعد انتظار دارن ندیده ونشناخته ،تمام بیماریهای درونی وبیرونی وروحی روانی گیاهشون رو براشون به همراه داروی تجویزی ارائه بدیم !
وقتی هم میگیم
باشه بیشتر بپرسم براتون
میگن پ شما چه مهندس کشاورزی هستی
و این داستان همچنان ادامه دارد
در همه تجمعات فامیلی![]()
اااا به سلامتی کجا میخاین برین ، فکر نکنم که برن شب نشینی چون هوا سرده سرما میخورن
اینو خوب اومدی! خداییش ما هنوز نفهمیدیم برق که میره کجا میره نامرد!!پتوشونم با خودشون بردن ذاتا ازش جدا نمیشن ٰ چون زندگیشون به پتوه بسته است .اصن میخان سرما بخورن قصد خودکشی دارن
یکی ازت بپرسه برق میره ٰکجا میره؟اینقد که من توضیح دادم جواب رو توضیح میدی؟
خدایی دقت کردین...براتون پیش اومده؟
ملت اصلا کاری ندارن تخصصت چیه...همینکه بفهمن پات به دانشگاه رسیده انتظار دارن از تعمیر سماور نفتی مامان بزرگ
تا نحوه فرود دیسکاوریها توی فضا
پاسخگو باشی ...اونم به نحو احسن..
جالبه اگه بگی سوالت به تخصص من مربوط نمیشه میگن: پس توی اون دانشگاه(بوق) چی بهتون یاد میدن...مسوولان لطفا شفاف سازی کنن
![]()
سلام
اینکه خیلی خوبه
به ما که میرسن
میگن راستی مهندسی کشاورزی خوندی؟
ما یه بوته گوجه فرنگی داریم...........
ما یه درخت نارنج داریم ................
ما یه گلی خریدیم .....................
بعد انتظار دارن ندیده ونشناخته ،تمام بیماریهای درونی وبیرونی وروحی روانی گیاهشون رو براشون به همراه داروی تجویزی ارائه بدیم !
وقتی هم میگیم
باشه بیشتر بپرسم براتون
میگن پ شما چه مهندس کشاورزی هستی
و این داستان همچنان ادامه دارد
در همه تجمعات فامیلی![]()