زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

yasse_sepid

عضو جدید
کاربر ممتاز

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
چترت را ببند سری به كلبه بارانی ام بزن
كمی زیر باران دیدگانم خیس شو و اگر مجالی برای همنوایی بود
كمی با من همنوا شو...

fati.sh8775

کاربر بیش فعال
توجه توجه

سلام بچه ها مطلب در مورد
شپش ها میخام ،اگه میشه کمک.:cry:
:smile::gol::gol::gol:

آخرین ویرایش:

fati.sh8775

کاربر بیش فعال
آخه رشتم نمیخوره بهش گفتم این موضوع هم کمکت کنم شاید بدردت خورد حالا چرا ناراحت میشی:redface:

من که خوشحالو خندان دارم واسه باشگاه میخندم که مهندس:biggrin:
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
فقط نمیتونم بیشتر از این باشم تا این کشف بزرگ رو به نام خودم ثبت کنم،:Dشما به جای ما ببین شبا کجان ،احتمالا دور میدون محلشون یا بلوارا نشستن شب نشینی ،شب سر میزنم بینم کدوم بلوارن.:biggrin:

fati.sh8775

کاربر بیش فعال
بازم سلام دوستان.....اگه مطلب کاملی در مورد شپش ها دارین لطفا برام ارسال کنید .با تشکر فراوان.

hami99

عضو جدید
من که خوشحالو خندان دارم واسه باشگاه میخندم که مهندس:biggrin:
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
فقط نمیتونم بیشتر از این باشم تا این کشف بزرگ رو به نام خودم ثبت کنم،:Dشما به جای ما ببین شبا کجان ،احتمالا دور میدون محلشون یا بلوارا نشستن شب نشینی ،شب سر میزنم بینم کدوم بلوارن.:biggrin:

اااا به سلامتی کجا میخاین برین ، فکر نکنم که برن شب نشینی چون هوا سرده سرما میخورن

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
خدایی دقت کردین..:eek:.براتون پیش اومده؟
:)
ملت اصلا کاری ندارن تخصصت چیه.:question:..همینکه بفهمن پات به دانشگاه رسیده انتظار دارن از تعمیر سماور نفتی مامان بزرگ:w29: تا نحوه فرود دیسکاوریها توی فضا:w28: پاسخگو باشی ...اونم به نحو احسن..

جالبه اگه بگی سوالت به تخصص من مربوط نمیشه میگن: پس توی اون دانشگاه(بوق) چی بهتون یاد میدن...:wallbash:مسوولان لطفا شفاف سازی کنن:cry:

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
ملت اصلا کاری ندارن تخصصت چیه.:question:..همینکه بفهمن پات به دانشگاه رسیده انتظار دارن از تعمیر سماور نفتی مامان بزرگ:w29: تا نحوه فرود دیسکاوریها توی فضا:w28: پاسخگو باشی ...اونم به نحو احسن..

جالبه اگه بگی سوالت به تخصص من مربوط نمیشه میگن: پس توی اون دانشگاه(بوق) چی بهتون یاد میدن...:wallbash:مسوولان لطفا شفاف سازی کنن:cry:

سلام
اینکه خیلی خوبه
به ما که میرسن
میگن راستی مهندسی کشاورزی خوندی؟
ما یه بوته گوجه فرنگی داریم...........
ما یه درخت نارنج داریم ................
ما یه گلی خریدیم .....................

بعد انتظار دارن ندیده ونشناخته ،تمام بیماریهای درونی وبیرونی وروحی روانی گیاهشون رو براشون به همراه داروی تجویزی ارائه بدیم !

وقتی هم میگیم
باشه بیشتر بپرسم براتون
میگن پ شما چه مهندس کشاورزی هستی :razz:
و این داستان همچنان ادامه دارد
در همه تجمعات فامیلی:D

fati.sh8775

کاربر بیش فعال
سلام
اینکه خیلی خوبه
به ما که میرسن

بعد انتظار دارن ندیده ونشناخته ،تمام بیماریهای درونی وبیرونی وروحی روانی گیاهشون رو براشون به همراه داروی تجویزی ارائه بدیم !

وقتی هم میگیم
باشه بیشتر بپرسم براتون
آگاهدخت جان ایناااا که هیشی نیس:surprised: ما اسم یه شپش توی این تاپیک اوردیم اسم اجدادشم ازم خواستنٰ............والا روزگار بدی شده .

fati.sh8775

کاربر بیش فعال
اااا به سلامتی کجا میخاین برین ، فکر نکنم که برن شب نشینی چون هوا سرده سرما میخورن

پتوشونم با خودشون بردن ذاتا ازش جدا نمیشن ٰ چون زندگیشون به پتوه بسته است .اصن میخان سرما بخورن قصد خودکشی دارن:mad:
یکی ازت بپرسه برق میره ٰکجا میره؟اینقد که من توضیح دادم جواب رو توضیح میدی؟

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
پتوشونم با خودشون بردن ذاتا ازش جدا نمیشن ٰ چون زندگیشون به پتوه بسته است .اصن میخان سرما بخورن قصد خودکشی دارن:mad:
یکی ازت بپرسه برق میره ٰکجا میره؟اینقد که من توضیح دادم جواب رو توضیح میدی؟
اینو خوب اومدی! خداییش ما هنوز نفهمیدیم برق که میره کجا میره نامرد!! :D

مارجين

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز

بلي بلي به لطف همين سوالات پراكنده و جانسوز و دلسوز و دهانسوز است كه حالا عينهون همه چيزدونه هيچي ندون شديم....

از بس ازمون زوركي زوركي جواب خواستن مجبور شديم شونصدتا كتاب در تمام زمينه هاي كشاورزي هرچند كوتاه و مختصر بخونيم بلكه جلوي ملت كم نياريم و مورد تمسخر واقع نشيم...

حداقل وقتي از مهماني و جمع صميمانه و پرمهر فاميل و اقوام و دوستان به منزل برميگرديم...مورد شماتت والدين :w39:واقع نگرديم و همان جمله قصار _ پس توي اون دانشگاه (بوووووووق ) چي يادتون ميدن ؟ _
را نشنويم و جانمان را به در ببريم
/////هيييييييييي روزگار....

افشین باتمانی

متخصص کشاورزی
کاربر ممتاز
سلام
اینکه خیلی خوبه
به ما که میرسن

وقتی هم میگیم
باشه بیشتر بپرسم براتون

بله با شما موافقم:smile:ماهم با این مورد برخورد داشتیم...جالب اینجاس وقتی سوالات تخصص خودتو ازت بپرسن هرچی جواب بدی بیفایدست:surprised:...بقیه حاضرین تجمع هر کدوم کارشناسی خودشون رو انجام میدن...آخر سر متوجه میشی ای بابا ملت همه هم رشته تو بودن خودت خبر نداشتی:surprised:
پس باید یه ترتیبی اتخاذ بشه که از هرگونه تجمع فامیلی بدون مجوز خودداری بشه...:biggrin: شاید اینجوری دلهوره پرسیدن سوالات فضایی از دانشجوهای ترم اول پیام نور رشته ی "حقوق شلغم در بازار میوه و تره بار" جلوگیری بشه:D

آخرین ویرایش:

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
زير باران بيا قدم بزنيم

زير باران بيا قدم بزنيم

زير باران بيا قدم بزنيم
حرف نشنيده اي به هم بزنيم

نو بگوييم و نو بينديشيم
عادت كهنه را به هم بزنيم

و زباران كمي بياموزيم
كه بباريم و حرف كم بزنيم