در گوگل این کلمه رو سرچ کنید
Google Gravity
اولین سایتی که میاد رو باز کنید ، ببینید چه اتفاقی می افته حالا جالب تر از این، تو صفحه ای که باز میشه یه چیزی سرچ کنید ! ببینید چی میشه
خودم امروز کشف کردم اینم اثرات زیادی وب گردی
خودت کشف کردی ؟

در گوگل این کلمه رو سرچ کنید
Google Gravity
اولین سایتی که میاد رو باز کنید ، ببینید چه اتفاقی می افته حالا جالب تر از این، تو صفحه ای که باز میشه یه چیزی سرچ کنید ! ببینید چی میشه
خودم امروز کشف کردم اینم اثرات زیادی وب گردی

خودت کشف کردی ؟

های افشین...
های خیال شیشه ای
شد یکبار تو عمرت جواب سلام منو درست بدی؟علیک های !

زیر دووش به کاشی های حموم خیره میشی.. غذاتو سرد می خوری.. ناهار ها نصفه شب، صبح ها ؛ شام! لباسهات یه جووریه انگار بهت نمیان ساعتها به یه آهنگ تکراری گووش می کنی و هیچ وقت آهنگو حفظ نمیشی!شبها تاصبح بیداری و فکر میکنی... تنهائی از تو آدمی میسازه؛ که دیگه شبیه تو نیست...!! قسمتی از زندگی این روزها :

تنهایی ازمون چیزی می سازه که دیگه نمی شه بش گفت آدم
 تنهایی ازمون چیزی می سازه که دیگه نمی شه بش گفت آدم
وووووووووووووییی اول فکر کردم مجسمه رو دختره افتاده ؟؟ افشین هم با این عکساش عین خودش بی مزه هست
از شما دیگه بعید بود افسون !
ناراحت شدن رو که شوخی کردم معصومه جان
آواتار خیال شیشه ای قشنگ تره اما مال شما با مفهوم تر !
البته با این حرفات ثابت کردی که دل زیبایی هم داری

جالب بود...
وووووووووووووییی اول فکر کردم مجسمه رو دختره افتاده ؟؟ افشین هم با این عکساش عین خودش بی مزه هست

زیر دووش به کاشی های حموم خیره میشی.. غذاتو سرد می خوری.. ناهار ها نصفه شب، صبح ها ؛ شام! لباسهات یه جووریه انگار بهت نمیان ساعتها به یه آهنگ تکراری گووش می کنی و هیچ وقت آهنگو حفظ نمیشی!شبها تاصبح بیداری و فکر میکنی... تنهائی از تو آدمی میسازه؛ که دیگه شبیه تو نیست...!! قسمتی از زندگی این روزها :

لایک...

شما لطف دارید ممنونم اقا افشین....

اسلام علیک و رحمته الله
سلام به صبا جون و اقا افشین...علیک اسلام و رحمته الله
خوبی برادر افشینعلیک اسلام و رحمته الله
های ..های صباجون
های افشین...
اینی که خیال شیشه ای گفت لایک زدم.واقعه راست میگه افشینم با این عکساش عین خودش بی مزه اس.