در گوگل این کلمه رو سرچ کنید
Google Gravity
اولین سایتی که میاد رو باز کنید ، ببینید چه اتفاقی می افته حالا جالب تر از این، تو صفحه ای که باز میشه یه چیزی سرچ کنید ! ببینید چی میشه
خودم امروز کشف کردم اینم اثرات زیادی وب گردی![]()
خودت کشف کردی ؟

در گوگل این کلمه رو سرچ کنید
Google Gravity
اولین سایتی که میاد رو باز کنید ، ببینید چه اتفاقی می افته حالا جالب تر از این، تو صفحه ای که باز میشه یه چیزی سرچ کنید ! ببینید چی میشه
خودم امروز کشف کردم اینم اثرات زیادی وب گردی![]()
خودت کشف کردی ؟![]()
های افشین...
های خیال شیشه ای
شد یکبار تو عمرت جواب سلام منو درست بدی؟علیک های !
زیر دووش به کاشی های حموم خیره میشی.. غذاتو سرد می خوری.. ناهار ها نصفه شب، صبح ها ؛ شام! لباسهات یه جووریه انگار بهت نمیان ساعتها به یه آهنگ تکراری گووش می کنی و هیچ وقت آهنگو حفظ نمیشی!شبها تاصبح بیداری و فکر میکنی... تنهائی از تو آدمی میسازه؛ که دیگه شبیه تو نیست...!! قسمتی از زندگی این روزها :
وووووووووووووییی اول فکر کردم مجسمه رو دختره افتاده ؟؟ افشین هم با این عکساش عین خودش بی مزه هست![]()
از شما دیگه بعید بود افسون !
ناراحت شدن رو که شوخی کردم معصومه جان
آواتار خیال شیشه ای قشنگ تره اما مال شما با مفهوم تر !
البته با این حرفات ثابت کردی که دل زیبایی هم داری![]()
![]()
جالب بود...
وووووووووووووییی اول فکر کردم مجسمه رو دختره افتاده ؟؟ افشین هم با این عکساش عین خودش بی مزه هست![]()
زیر دووش به کاشی های حموم خیره میشی.. غذاتو سرد می خوری.. ناهار ها نصفه شب، صبح ها ؛ شام! لباسهات یه جووریه انگار بهت نمیان ساعتها به یه آهنگ تکراری گووش می کنی و هیچ وقت آهنگو حفظ نمیشی!شبها تاصبح بیداری و فکر میکنی... تنهائی از تو آدمی میسازه؛ که دیگه شبیه تو نیست...!! قسمتی از زندگی این روزها :
لایک...
شما لطف دارید ممنونم اقا افشین....![]()
اسلام علیک و رحمته الله
سلام به صبا جون و اقا افشین...علیک اسلام و رحمته الله
خوبی برادر افشینعلیک اسلام و رحمته الله
های ..های صباجون
های افشین...
اینی که خیال شیشه ای گفت لایک زدم.واقعه راست میگه افشینم با این عکساش عین خودش بی مزه اس.![]()