زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
در گوگل این کلمه رو سرچ کنید
Google Gravity
اولین سایتی که میاد رو باز کنید ، ببینید چه اتفاقی می افته حالا جالب تر از این، تو صفحه ای که باز میشه یه چیزی سرچ کنید ! ببینید چی میشه

خودم امروز کشف کردم اینم اثرات زیادی وب گردی

خودت کشف کردی ؟ :surprised:

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیر دووش به کاشی های حموم خیره میشی.. غذاتو سرد می خوری.. ناهار ها نصفه شب، صبح ها ؛ شام! لباسهات یه جووریه انگار بهت نمیان ساعتها به یه آهنگ تکراری گووش می کنی و هیچ وقت آهنگو حفظ نمیشی!شبها تاصبح بیداری و فکر میکنی... تنهائی از تو آدمی میسازه؛ که دیگه شبیه تو نیست...!! قسمتی از زندگی این روزها :

mahdya

عضو جدید
زیر دووش به کاشی های حموم خیره میشی.. غذاتو سرد می خوری.. ناهار ها نصفه شب، صبح ها ؛ شام! لباسهات یه جووریه انگار بهت نمیان ساعتها به یه آهنگ تکراری گووش می کنی و هیچ وقت آهنگو حفظ نمیشی!شبها تاصبح بیداری و فکر میکنی... تنهائی از تو آدمی میسازه؛ که دیگه شبیه تو نیست...!! قسمتی از زندگی این روزها :

:cry::cry: تنهایی ازمون چیزی می سازه که دیگه نمی شه بش گفت آدم

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
از شما دیگه بعید بود افسون ! :surprised:

ناراحت شدن رو که شوخی کردم معصومه جان :gol:

آواتار خیال شیشه ای قشنگ تره اما مال شما با مفهوم تر !

البته با این حرفات ثابت کردی که دل زیبایی هم داری :gol: :D

شما لطف دارید ممنونم اقا افشین....;)

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب بود...
در فرانسه تو خیابونهای شهرش برای اینکه جلوه بدی نکنه
طرحی رو گذاشتن برای درامد زایی که درکشور ما بصورت گداییه و در این کشور با لباس ÷وشیدن و مثل این مجسمه درامد زایی میکنند.
ممنونم افشین جان جالب بود.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]:::مسابقه تلویزیونی به سبک ایرانیا:::--->(طنز)
[/h]
@ الو سلام. خواهش ميكنم شركت كننده عزيز خودشونو معرفي كنن. # سونیتا ساندیس نژاد هستم، 28 ساله و دكتراي فيزيك اتمي گرايش اسب دواني دارم. كارشناس مسائل خاورميانه هم هستم @ خب اگه موافقين مسابقه رو شروع كنيم. كدوم شماره رو انتخاب ميكنيد؟ # من به نيت 14 معصوم شماره 22 رو انتخاب ميكنم. @ و ميريم شماره 22 رو كه بلي خانه بازيها هست. كدوم بازي رو انتخاب ميكنيد؟ # من بازي تصوير شناسي رو انتخاب ميكنم @ خب خانوم حسن پور تصويري كه ميبينيد مربوط به كدام يك از گزينه هاي زيره؟ الف - پرتره اي از عيسي ترا اوره. ب - دندانهاي كرسي كروكوديل. ج - کودکي آنجلينا جولي . د - تصويري از شيخ پشم الدين آقايي. # فكر ميكنم گزينه اول درسته. @ جوابتون اشتباست چون تمام گزينه ها غلط بود و جواب درست تصويري از يك دبه خيار شور بود و شما 15 ثانيه رو از دست داديد. خب حالا چه شماره اي رو انتخاب خواهيد كرد؟ # آقای مجری خواهش میکنم شما هم کمک کنید. @ چشم خانوم ما تا حدی که بتونیم سعیمونو میکنیم. خب حالا چه شماره ای رو انتخاب میکنید؟ # شماره 17. @ بله خانه 17 مربوط به سئوالات مربوط به معارف اسلامیه. و اما سئوال: 13 رجب چه روزی است؟ الف - تولد حضرت علی (ع) ب - تولد حضرت عیسی ترا اوره (ع) ج - روز جهانی مبارزه با موات مخدر د - روز ملی شدن صنعت نفت # امممم. سخته یه کم کمک کنید خواهش میکنم. @ ببینید از بین الف و ج یکی رو انتخاب کنید. # الف... نه جیم درسته. جیم. @ میریم که ببینیم پاسخ درست رو و بله اشتباست گزینه الف درست بود و شما 30 ثانیه رو از دست دادید. خوب حالا 10 ثانیه فرصت دارید. ادامه میدید یا 2750 تومن رو از ما هدیه قبول میکنید؟ # اااااااممممممم ... آقای مجری کمک کنید ... @در این مرحله نمیتونم کمکی بکنم ... مــــــــــــــــــي فروشيد يا ادامه مسابقه ؟؟ #ادامه ميدم ... بخاطر شبکه سه شماره پنج ... @ و میریم که آخرین شانس این شرکت کننده رو ببینیم. و بعلللللللله ... بلللللللللللللللللللله ... خانه جایزه. شما برنده کمک هزينه عمل دماغ شديد. امیدوارم دماغ جدیدتون مبارکتون باشه !!!

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

وووووووووووووییی اول فکر کردم مجسمه رو دختره افتاده ؟؟ افشین هم با این عکساش عین خودش بی مزه هست

عجب ! :D

پویان ؟ :surprised:

چی چیو لایک ؟ :razz:

شما لطف دارید ممنونم اقا افشین....;)

:gol:

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
های صباجون
های افشین...
اینی که خیال شیشه ای گفت لایک زدم.واقعه راست میگه افشینم با این عکساش عین خودش بی مزه اس.
:D

mahdya

عضو جدید
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]من ، در ا ین گوشه قلبم که پرا ز تنهاییست [/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]به تو مى ا ندیشم[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]من تو را میخواهم در خلوت تنهایى هام [/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]من که د لتنگ به اندازه بى مهرى تو [/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]شب ها ، خوا ب چشمان تو را مى بینم [/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]لب خندان تو را مى بوسم [/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]گر چه شمعم کم نور [/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]گر چه جسمم خسته [/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]گر چه دستم بسته[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]گر چه با من بى مهر [/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]گر چه چشمت بسته[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]من تو را میخواهم ، من تو را میخواهم[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]من تو را مى جویم در پرتو بیرنگى تنهایى هام[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]و با دو چشمم که پر از تنهاییست [/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]من تو را مى یابم[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]من تو را میخوا نم در لحظه باورهایم [/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]تو را مى بوسم در خم کوچه رویاهایم[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا