باشه بهر حال من آماده امیک کم صبر میکنم ببینم بچه ها بیان عضو بشن.... موضوع تعیین کنیم و از این چیزا..... باید کسانی که واقعا مایل هستند معلوم بشن که تا آخرین لحضه هستند و گروه رو ترک نکنن1 خورده صبر میکنیم
![]()
باشه بهر حال من آماده امیک کم صبر میکنم ببینم بچه ها بیان عضو بشن.... موضوع تعیین کنیم و از این چیزا..... باید کسانی که واقعا مایل هستند معلوم بشن که تا آخرین لحضه هستند و گروه رو ترک نکنن1 خورده صبر میکنیم
![]()
من دیشب به رزا پیشنهاد کردمم جای پژمانو عوض کنه یک شکلک دیگه بذاره.
تو پستای قبلبم نگاه کن.
اخه پژمان گناه داره!![]()
باشه بهر حال من آماده ام
چند تاس...اسمشونو الان یادم نیست:دی
رزا میگه نخودی هستیبرای همین اونجایی ... من نقش ناظرم اونجا فقط دی:
![]()
پژمان اینم خیلی باحاله ها.
تو نوازنده اونای دیگه هم رزا و زهرا و سیتی
امضاتو عوض کن این قشنگ تره ها...
امضاتو عوض کن این قشنگ تره ها...![]()
![]()
پژمان اینم خیلی باحاله ها.
تو نوازنده اونای دیگه هم رزا و زهرا و سیتی
سلام رزاباس شیکلک بندری پیدا کنم http://www.www.www.iran-eng.ir/signaturepics/sigpic125468_5.gif
سیلام به همگی ! ... فیدا میداتون ... نیدونم چطوریاس که ییهو این لهجه ما شد لهجه چاکرم نوکرم غلامم !
سیلام زهره جونی ! ... خوفم خوفی ؟!
والا این پژمان یا باید به جای زهرا میبود یا همونی که براش انتخاب کردم ... ولی چون من زهرا رو زدم توی این شکلک ، دلم نیومد پژمان جاش باشه ... گفتم همون آخری که نخودیه و سرباز منفیه بمونه![]()
این مهصوم همون کچل بانوی مهروف که دستیار مودور تالار عسکه ، برداشت امضا منو کپی کرد تو امضاش ! ... من راضی نیستم ... اینا حق الناسه ... بیت الماله ... فردای قیامت یخه شو میچپسم![]()
سیلام مهدی !![]()
با اجازه من برم لالا ... شب بر همگی خوش ... شبتون شوچولاتی( البته این آب نبات من با طهم بادمجونو هویجه
)![]()
دوستان: آقا پژمان، آقا مهدی و کاغذ رنگی تا اطلاع ثانوی بای.
شمام کجا کجا؟
24 ساعت هیدروپرایم کن زود جوونه میزنه
کجا خانومی؟دوستان: آقا پژمان، آقا مهدی و کاغذ رنگی تا اطلاع ثانوی بای.
به رزا و ستاره ستاره زهره ستاره ستاره بای بای میگم !دوستان: آقا پژمان، آقا مهدی و کاغذ رنگی تا اطلاع ثانوی بای.
دلم هوس کرده با صدای بلند آواز بارون بارونه هی هی بخونم![]()
باشه خیلی عالیه
دف با کیه؟
آهنگایی که بعضی وقتا میگین حس نوستالوژیک منو قلقلک میده ! منم دلم خواست... مخصوصا آهنگ های هایده روووو