زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یادش بخیر یه زمانی اواتارم بود این... حس خوبی دارن بهش

http://www.www.www.iran-eng.ir/signaturepics/sigpic271383_2.gif

همون موقع ها از این رنگه استفاده میکردم که به کلام بیاد:دی

Engineer Sahar

عضو جدید
عمه توماس ادیسون مجددا در بیانیه ای خطاب به مردم شریف ایران گفت:
توماس فقط برق را اختراع کرده است، لطفا به خاطر قبضش ما را مورد عنایت قرار ندهید!

دختر شرقی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نشکنه ریفیخ !

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
سیلام
اوهوم ...

بغضو ول کن استادامون جزوه که نمی دن تند تند می گن منم ضبط می کنم الان از کی نشستم دارم پشت سر هم می نویسم هنوز حدود یک ساعت و بیست و پنج دقیقه از یه درسی مونده تازه کلی درس دیگه هم هست البته مهم نیست چون اونا اکثرا یا کتاب دارن یا جزوه ولی این هیچی نمی ده که باید خودمون بنویسیم تازه فردا ممکنه از اینا امتحان بگیره منم سرکلاس فقط شکل ها فرمول ها رو می نویسم. دیگه نمی تونم بنویسم دستم درد گرفت

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
تند تند هم حرف می زنه بین یک ساعت تا یک ساعت و ربع کلی درس می ده :confused: از ترم قبلی ها یه جزوه گرفتم کل 2 جلسه رو تو 4-5 صفحه نوشته هیچی هم نداره جزوه ی خودم که می نویسم هرچی که می گه توش هست کامله. جالبه اون جزوه ی ترم قبل رو خیلی ها ازش کپی گرفتن.

دختر شرقی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای ژووونممم... خو ننویس ، بشین گوش کن ! راحتتره که باو !

دراز بکش ، چراغم خاموش کن ، راحت تمرکز کن روش !

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
ای ژووونممم... خو ننویس ، بشین گوش کن ! راحتتره که باو !

دراز بکش ، چراغم خاموش کن ، راحت تمرکز کن روش !

خب آخه مثلا ً بخوام فردا تو مترو یا قبل از کلاس بخونم نمی شه زیاده نمی رسم همه رو گو کنم فعلا ً می خوام یه مقدار استراحت کنم

تازه فردا امتحان آز بیوشیمی دارم اصلا ً محلوم نیست امتحان چطوریه استاد 10 تا حرف زده نمی دونم باید چی رو بخونم گزارش کار رو بخونم جزوه ای که خودش داده روبخونم که بیشترش رو هم درس نداده اصلا ً فردا امتحان می گیره یا فقط می خواد به قیافه نمره بده.
من فعلا ً می رم

شب بخیر
ممنون

دختر شرقی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب آخه مثلا ً بخوام فردا تو مترو یا قبل از کلاس بخونم نمی شه زیاده نمی رسم همه رو گو کنم فعلا ً می خوام یه مقدار استراحت کنم

تازه فردا امتحان آز بیوشیمی دارم اصلا ً محلوم نیست امتحان چطوریه استاد 10 تا حرف زده نمی دونم باید چی رو بخونم گزارش کار رو بخونم جزوه ای که خودش داده روبخونم که بیشترش رو هم درس نداده اصلا ً فردا امتحان می گیره یا فقط می خواد به قیافه نمره بده.
من فعلا ً می رم

شب بخیر
ممنون

به سیلامت عزیزم

موفخ شو !

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
نصیحت من به شما:

هیچ وقت کار درسی که دارید رو نذارید واسه آخر وقت من تا الان داشتم روش کار می کردم بالاخره تموم شد الان دارم از روش یکی هم رو سی دی رایت می کنم ساعت چهار و پنج دقیقش ساعت شش هم باید حاضر شم برم دانشگاه تا بعداز ظهر هم کلاس دارم دیروز بعد از ظهر هم هیچی نخوابیدم. فردا سرکلاسا تو چرتم.

تازه معلوم نیست چند تا غلط تایپی داره.

shalizeh-0123

عضو جدید

معبودا
به بزرگی آن چه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آن چه ندارم نا آرامم نکند

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
این دانشگاه ما خیلی با حاله

یه کارگاهی هست کارگاه اسانس و عصاره گیری از گیاهان دارویی تا 20 آذر مهلت ثبت نامش بوده. تا 22 آذر خبری نبود امروز رفتم دیدم تازه اطلاعیه ی کارگاه رو زدن همه جا.

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز
این دانشگاه ما خیلی با حاله

یه کارگاهی هست کارگاه اسانس و عصاره گیری از گیاهان دارویی تا 20 آذر مهلت ثبت نامش بوده. تا 22 آذر خبری نبود امروز رفتم دیدم تازه اطلاعیه ی کارگاه رو زدن همه جا.

دانگشاههتون کجاست ؟

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
ترجیح می دهم طوری زندگی کنم که گویی خدا هست و وقتی مُردم بفهمم که نیست ،، تااینکه طوری زندگی کنم که انگار خدا نیست و وقتی مُردم بفهمم که هست.

قابل فکر کردنه خیلی زیاد... و البته از یک نگرش دیگر..... :gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا