مرسی از اینکه نظرتونو دادینسلام شبنم جان.اواتارت قشنگه عزیز.به نظر من رمز الوده من اد کارتون بینوایان می افتم که ژان والژان تو تاریکی زیر بارون با چتر میرفت

من این اواتورمو خیلی دوس دارم دقیقا مثل شخصیته منه همیشه تنها...
مرسی از اینکه نظرتونو دادینسلام شبنم جان.اواتارت قشنگه عزیز.به نظر من رمز الوده من اد کارتون بینوایان می افتم که ژان والژان تو تاریکی زیر بارون با چتر میرفت
قشنگ توصیف کردم؟ و یه ادمی که خیلی فکر میکنه.حالا چرا تنها؟مرسی از اینکه نظرتونو دادین
جنوب رو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه از کازرون پایین تر نرفتم تا حالا.مگه این زنبورا منو بکشن اون طرفزیرسایتون
یه 45 دقیقه کمتر فاصله داره
چطور؟
میخای بیای؟؟
اونروز داشت فیلم تنگسیر نشون میداد یاد تو افتادم خیلی قشنگه دیدی؟ من هزار دفعه هم که نشون بده میبینم.جریان تو بوشهر اتفاق افتاده بود
مرسی از اینکه نظرتونو دادین
حمیدرضا بچم وقت ازدواجش این محمدرضا نمیزاره میگه باید درسش تموم شه برای همین احساس تنهایی میکنه ...قشنگ توصیف کردم؟ و یه ادمی که خیلی فکر میکنه.حالا چرا تنها؟
جنوب رو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه از کازرون پایین تر نرفتم تا حالا.مگه این زنبورا منو بکشن اون طرف
بهروز وثوقی هم قشنگ بازی کرده واقعا استاده.چه ادمهایی بودن چه مردایی چه زنایی بودن الان ادما خیلی شکننده تر و ضعیف ترن نسبت به اون وقتا.اره دیدم
اتفاقا الان مدتیه دارم کتاب رئیس علی دلواری میخونم و حوادث جنگ تنگستان واقعا زیباست
چه خوبه که به یادم بودی....دلم خوش شد
بهروز وثوقی هم قشنگ بازی کرده واقعا استاده.چه ادمهایی بودن چه مردایی چه زنایی بودن الان ادما خیلی شکننده تر و ضعیف ترن نسبت به اون وقتا.
ما همیشه به یاد دوستان با محبت هستیم.![]()
چرا محمدرضا که خودش داره ازدواج میکنه ؟ چرا نمیذاره دختره بره سر زندگیش؟چرا تنهایی؟
میگم باید شوهرت بدم
محمدرضا مخالفت میکنه ......
مرسی از لطفت عزیز ممنون واقعا خونگرمیحمیدرضا بچم وقت ازدواجش این محمدرضا نمیزاره میگه باید درسش تموم شه برای همین احساس تنهایی میکنه ...
ایشالله بیای بوشهر خودم میزبانت میشم
درخدمتن دربست
به نظرم همه ما تنهاییم مگر اینکه خودمونو و خدارو بشناسیم امضامو بخونقشنگ توصیف کردم؟ و یه ادمی که خیلی فکر میکنه.حالا چرا تنها؟
چرا تنهایی؟
میگم باید شوهرت بدم
شبت خوش مواظب خودت باشعزیزی جمیدرضای گلم
بچه ها من زیاد حالم خوب نیست نمیتونم بشینم پای سیستم
شبتون خوش
خداحافظ
خدا بد نده انشالله حالت بهتر شهعزیزی جمیدرضای گلم
بچه ها من زیاد حالم خوب نیست نمیتونم بشینم پای سیستم
شبتون خوش
خداحافظ
خان دایی دارن ازدواج میکنن؟چر اینقدبی خبرچرا محمدرضا که خودش داره ازدواج میکنه ؟ چرا نمیذاره دختره بره سر زندگیش؟
مرسی از لطفت عزیز ممنون واقعا خونگرمی![]()
پس زهرا چی میگه میگه میخوای ازدواج کنی؟ حرف برات در میاره؟؟؟؟به نظرم همه ما تنهاییم مگر اینکه خودمونو و خدارو بشناسیم امضامو بخون
فعلا من قصد ازدواج ندارم
![]()
خبر نداری مگه داره یه حرکتایی میکنه دایی جونتخان دایی دارن ازدواج میکنن؟چر اینقدبی خبر![]()
چرا آخه؟پس زهرا چی میگه میگه میخوای ازدواج کنی؟ حرف برات در میاره؟؟؟؟
اره با امضات موافقم برا منم پیش اومده ولی همیشه هم اینجوری نیست.بعضی وقتها هم که باید جور بشه همه چی سر جای خودش قرار میگیره مثل مهره های شطرنج
خبر نداری مگه داره یه حرکتایی میکنه دایی جونتقراره بچه های باشگاه رو دعوت کنه
![]()
مرسی همچنینبه امید کامیابی همه عزیزان
خوب ظاهرا کسی دیگه نیست ما هم کم کمک بریم دیگه شب خوش
چرا تنهایی؟
میگم باید شوهرت بدم
به نظرم همه ما تنهاییم مگر اینکه خودمونو و خدارو بشناسیم امضامو بخون
فعلا من قصد ازدواج ندارم
![]()
خان دایی دارن ازدواج میکنن؟چر اینقدبی خبر![]()
خبر نداری مگه داره یه حرکتایی میکنه دایی جونتقراره بچه های باشگاه رو دعوت کنه
![]()
خیلی کارت درسته رفیق خواهش میکنم ما بیشتر. ایشالا خوشبخت بشی باشه عسل سر سفره عقدتو من برات میارمسلام صبح همتون هر جا كه هستين به خير و خوشي ايشالله
من كي اخه مخالفت كردم فقط گفتم بايد درس بخونه اونمچي تو محرم بود الان خوب يكي بياد خواستگاري مخالفتي نيست
بيا اينم كه خودشه ميگه نميخواد ...................... بابا دختر جان زياد ناز نكن كمكم بو ترشي تو هم بلند ميشه
همچينم بي خبر نبود از شب خواستگاري همه ميدونستن
اقا حميد ما در بست در خدمتيم هست كلبه خرابه اي يه كم توش نون و پنيرم پيدا ميشه فقط يادت نره خواستي بياي از اون عسلهاي خوشمزه ات برا ما هم بيار![]()
شبنم جان دیشب فکر کردم همه رفتن منم رفتم.10 15 دقیقه ای اخه پیام نیومدشب خوش آقا حمید
خیلی کارت درسته رفیق خواهش میکنم ما بیشتر. ایشالا خوشبخت بشی باشه عسل سر سفره عقدتو من برات میارم![]()
سلام سلام
صبح نزدیک ظهرتون به خیر
سلام به روی ماهتون
به چشمون سیاهتون
خوبی محمد رضا
چطوری حمید جونم
سلام به روی ماه خودت چطوری رضا جان زندگانی چطوره؟سلام سلام
صبح نزدیک ظهرتون به خیر
سلام به روی ماهتون
به چشمون سیاهتون
خوبی محمد رضا
چطوری حمید جونم
رضا جان اگه صلاح میدونی یه تاپیک جدا بزن تریکو گراما رو قشنگ باز کن برا همه که بدونیم بیشتر.البته من حدس میزنم یه کم کارت سریه جزئیاتش رو نمیخوای باز کنی درسته؟شکر، میگذره... فعلا که در حال شناسایی سوشم. گونه ش که معلوم بشه شروع میکنم به تولید انبوه.
رضا جان اگه صلاح میدونی یه تاپیک جدا بزن تریکو گراما رو قشنگ باز کن برا همه که بدونیم بیشتر.البته من حدس میزنم یه کم کارت سریه جزئیاتش رو نمیخوای باز کنی درسته؟
اره درسته کسی سوال نکرده ولی مطلب که یه جای خاص خودش رو داشته باشه سوال پیش میاد و به همه سوالات هم یه جا جواب میدی و همه مطالب جمع میشه تو یه تاپیک.حالا میل خودتهنه قربون شکلت، اگه بچه ها علاقه مند باشن تا فیها خالدونشم براتون توضیح میدم ولی کسی در موردش سوال نکرده تا حالا.
اره درسته کسی سوال نکرده ولی مطلب که یه جای خاص خودش رو داشته باشه سوال پیش میاد و به همه سوالات هم یه جا جواب میدی و همه مطالب جمع میشه تو یه تاپیک.حالا میل خودته