peach_69
عضو جدید
به سلامتآخ ببخشید شما تاج سرید به خدا دارم جند تا کارو با هم انجام میدم چشام آلبالو گیلاس میچینه ..خیلی کار دارم اگه اجازه بدین میرم 3 شنبه بر میگردم باشه ؟

خدا عاقبت همه رو ختم به خیر کنه

به سلامتآخ ببخشید شما تاج سرید به خدا دارم جند تا کارو با هم انجام میدم چشام آلبالو گیلاس میچینه ..خیلی کار دارم اگه اجازه بدین میرم 3 شنبه بر میگردم باشه ؟
ای بابااااااااااا
مگه ماچیکار کردیم؟؟؟؟؟؟؟
علیک سلام!!
آخ ببخشید شما تاج سرید به خدا دارم جند تا کارو با هم انجام میدم چشام آلبالو گیلاس میچینه ..خیلی کار دارم اگه اجازه بدین میرم 3 شنبه بر میگردم باشه ؟
آخ ببخشید شما تاج سرید به خدا دارم جند تا کارو با هم انجام میدم چشام آلبالو گیلاس میچینه ..خیلی کار دارم اگه اجازه بدین میرم 3 شنبه بر میگردم باشه ؟
بله خیلی حال فرمودمسلام این اسمه یعنی چی ؟رهره منو مسخره میکنی ؟گریه میکنما.. دل نازکم زیادی یییییییییییییییییی.ولی یه کم لوسم هستم ممممممممممممم کلا خصوصیاتو حال میکنی
بابا جون زوینا یعنی چی تا نفهمم نمیرماااا
مگه تو معرفی کردی که ما معرفی کنیم؟؟؟ نکنه تو بخوای ما رو گول بزنی!!!!خودتونو قشنگ معرفی کنید .باشه ؟>
خودتونو قشنگ معرفی کنید .باشه ؟>
سلام زوینا خوبی؟
فعلا که اون داره ما رو دیوونه می کنه!
زوینا من اون سواله رو از یکی دیگه از استادامون پرسیدمسر به سر بچه نذارین!
سلامت...
نه دیگه نباشه !
شما که اول وارد شدی قشنگ خودتو معرفی میکنی.
نه دیگه نباشه !
الان دارم دزدی علمی میکنم برای کلاس ... خیلی حال میده وقتی مچم گرفته بشه ... حالا به نظرتو ن چه جوری این استادرو بپیچونم ...؟
نه دیگه نباشه !
ااااااا خوب زودتر میگفتین من مودبتر باشم یه ذره!!!!!!!احتمالا سن مادر بزرگتونو دارم .به درد هیچ کدومتون نمیخورم .چی خودمو تحویل میگیرم .ها
زوینا من اون سواله رو از یکی دیگه از استادامون پرسیدم
ببهش گفتم تخم مرغ یه سفیده ی غلیظ داره یه رقیق درسته؟
گفت نمیدونم درسته؟
گفتم نمیدونم من دارم از شما می پرسم
گفت منم دارم از شما می پرسم
گفتم من نمیدونم
گفت من تا الان که همچین چیزی رو نخوندم
گفتم پس اگه شما نخوندین حتما غلطه دیگه
گفت شاید درست باشه ولی من نخوندم تا اونجایی که من می دونم تخم مرغ یه سفیده داره یه زرده یه کیسه هوا
گفتم ولی من شنیدم یه سفیده رقیقم داره
گفت برو راجه بهش تحقیق کن![]()
بابا جون زوینا یعنی چی تا نفهمم نمیرماااا
سلامسلام در چه حالین؟؟
خوابم میاد!!!!
علیک سلام
باشه منم هستم!
یه سلامی یه چیزی
همینجوری میپری خوب زشته دیگه
سلامتو که گربه خورده
حالت چطوره؟
پس تو هم به درد من گرفتار شدی! هیچ الآن استاد محترم به منم گیر داد با این سوال مزخ... که پرسیدم، جوابشم کلا شده یه عقده و تو گلوم گیر کرده...