حمید که از روز ازل با همین آواتار پا به عرصه وجود نهاده، با همین اَواتار زندگی میکنه و با همین آواتار هم محشور خواهد شد انشاالله...چراااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حمید که از روز ازل با همین آواتار پا به عرصه وجود نهاده، با همین اَواتار زندگی میکنه و با همین آواتار هم محشور خواهد شد انشاالله...چراااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام اینکه مشکل اشتغال هست تقصیر همکاران ماست چرا یک واحد دامپروری یا خوراک دام بدون دامپزشک نمیتونه تولیداتش را بفروشه ولی ما این کار را نکنیم کارشناس زراعت باید بر ازاضی یک روستا یا چاه عمیق نظارت کنه کارشناس دامپرور به طور پاره وقت بر امور تغذیه و پرورش دامپروری ها و...
دوستان مشغول در نظام مهندسی کشاورزی باید پیگیری کنند چون شرعا مسولند
حمید که از روز ازل با همین آواتار پا به عرصه وجود نهاده، با همین اَواتار زندگی میکنه و با همین آواتار هم محشور خواهد شد انشاالله...
جانم؟سلام اینکه مشکل اشتغال هست تقصیر همکاران ماست چرا یک واحد دامپروری یا خوراک دام بدون دامپزشک نمیتونه تولیداتش را بفروشه ولی ما این کار را نکنیم کارشناس زراعت باید بر ازاضی یک روستا یا چاه عمیق نظارت کنه کارشناس دامپرور به طور پاره وقت بر امور تغذیه و پرورش دامپروری ها و...
سلام اینکه مشکل اشتغال هست تقصیر همکاران ماست چرا یک واحد دامپروری یا خوراک دام بدون دامپزشک نمیتونه تولیداتش را بفروشه ولی ما این کار را نکنیم کارشناس زراعت باید بر ازاضی یک روستا یا چاه عمیق نظارت کنه کارشناس دامپرور به طور پاره وقت بر امور تغذیه و پرورش دامپروری ها و...
شهید راه آواتار!
!
حمید که از روز ازل با همین آواتار پا به عرصه وجود نهاده، با همین اَواتار زندگی میکنه و با همین آواتار هم محشور خواهد شد انشاالله...
آق محمد کجاس؟ کسی ازش خبری نداره؟ یه زمانی تاپیک رو شاخ آق محمد میچرخید!
قربون مرامتون... ایشالله جبران کنم، فعلا که تشکردونم شپش ملّق میزنه!
راستی قدرت امتیاز دهی بر چه اساسیه؟ کی میدونه؟
من 14تا قدرتمند شده بودم ولی الان دوباره شده 9
حالا خوشحالي يا عصبايييييييييييي![]()
قربون مرامتون... ایشالله جبران کنم، فعلا که تشکردونم شپش ملّق میزنه!
راستی قدرت امتیاز دهی بر چه اساسیه؟ کی میدونه؟
من 14تا قدرتمند شده بودم ولی الان دوباره شده 9
مرسی ممنونم شیرین جانسلام خوبيييييييييييييييي؟![]()
سسسسسلام
و علیکم خان دایی، چطوری یا نه؟ دماغت چاقه؟ لپت پر باده؟سسسسسلام
خوشم میاد همچین شخصیت شخیص و دانشمندی تو تالار داریم.Phytoseiulus persimilisکه از کنه دونقطهای بشدت تغذیه میکند.
چه عجب همه هستن و کسی نمیخواد بره؟ (الان همگی یهویییییی میخوان برن)
سلااااااااااااااااااااام خوبین ؟چه خبر؟
بابا یکی هم مارو تحویل بگیره
به به الهه خانم خاک شناس
شرمندتم آبجی چارراه تحویلی سه کورسه، کرایشم پیش میگیریم!
چاکریم آبجی، شما رو سر ما جا داری... دربست میریم تا اون سر دنیا!
نخواستیم بابا بزار پایین......