زمانی که از باباتون پول می خواین

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
من فکر کنم بعضی دوستان که میگن از مامانمون پول میگیریم...
یا اماماناشون کار میکنن.
و. یا اینکه ماماناشون واسطه میشه بین فرزند و پدر... این احتمالش هست..
وگرنه کسی دلش نمیاد اینجوری از مامانش پول بگیره.:D

معصمومه خانم
با من که نبودی:w08:

elnaz-k

عضو جدید
بابای من انقدر جیگره که خودش بهم پول میده بدون اینکه ازش بخوام.. نمیدونم از کجا میفهمه که پولم تموم شده! قربون بابام برم الهی

mpb

مدیر تالار مهندسی معماری
مدیر تالار
بابای من انقدر جیگره که خودش بهم پول میده بدون اینکه ازش بخوام.. نمیدونم از کجا میفهمه که پولم تموم شده! قربون بابام برم الهی

دقیقا بابای منم اینجوریه .چون میدونه هیچوقت دوست ندارم از کسی چیزی بخوام خودش همیشه پیشاپیش پوله رومیده...
مرسی ازتاپیکت عزیزم...

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بسی جالبناک
ولی یه سوال؟؟
اینجا کجاها میشه اسپم کرد؟؟
هر جا اسپم کردیم اخطار گرفتیم
چه خبره؟
الهی..
اسپم به این معناست که خارج از بحث صحبت بشه..
مثلا حال و احوال کردن در تاپیک های علمی و یا همینجا که حالت تفریح داره... اسپم محسوب میشه..
ولی کلا اگه تکرار بشه اخطار دریافت میکنید.. نه یه بار نه سه بار...
چندبار..
وگرنه بی انصافی اخطار دادن..
بازم ممنونم.. که خوشتون اومد..

محمد م 1

عضو جدید
تو زندگی هر زمان از کسی پولی بخوای باید برگردانیم اون پول به عنوان قرض برا یه مدت به ما داده میشه حالا در و مادر هر وقت که پول به ماها میدن بدون هیچ توقعی و با جان دل آنچه در توان داشته باشن به اندازه توانایی هاشون در اختیار فرندانشون قرار میدهند حال چه بگم از کجا بگم بعضی وقتا قدر شونو نمیدونیم بی احترامی میکنیم بنده به عنوان یه برادر به تموم همه اینها که مطلبو میخونین بگم بعد خدا هر چی دارین از دعای خیر پدر و مادر است قدر شونو بدونید خدایا چنان کن سرانجام کار ما که تو خشنود باشی تمام پدر مادرا و همه دوستان بایشگاه رستگار

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو زندگی هر زمان از کسی پولی بخوای باید برگردانیم اون پول به عنوان قرض برا یه مدت به ما داده میشه حالا در و مادر هر وقت که پول به ماها میدن بدون هیچ توقعی و با جان دل آنچه در توان داشته باشن به اندازه توانایی هاشون در اختیار فرندانشون قرار میدهند حال چه بگم از کجا بگم بعضی وقتا قدر شونو نمیدونیم بی احترامی میکنیم بنده به عنوان یه برادر به تموم همه اینها که مطلبو میخونین بگم بعد خدا هر چی دارین از دعای خیر پدر و مادر است قدر شونو بدونید خدایا چنان کن سرانجام کار ما که تو خشنود باشی تمام پدر مادرا و همه دوستان بایشگاه رستگار
;)
.............

ماهک ماهان

عضو جدید
معصومه جون من از بابام پول نمی گیرم از مامانم پول می گیرم البته باشدت لوسی بیشتری که مامان بیشتر از اونی که می خوام بهم بده:crying2:

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون دوران دانشجویی تموم شده....
بچه ها.. اگه من نیومدم اینجا پیام بدم...
ناراحت نشید و ادامه بدید.. من بهتون سر میزنم منتهی دیگه.. یه سری اتفاقات ناخوشایند برام افتاده که ...
بی خیال
خوشحالم و ازهمتون ممنونم که این تاپیک رو زنده نگه داشتید.. عالیه ممنونم ازتون
.

شب نما

عضو
دختری یا پسر.....

دختری یا پسر.....

تو این دوره زمونه دختر پسری معنی نداره آدم باید محکم باشه منت کسی رو نکشه شخصیتش رو نشون بده وتا توان داره زحمتشو بکشه وخودش واسه زندگیش تلاش کنه پدر مادر که خون نکردند که مجبور باشن همیشه جور مارو بکشنن آدم درهر زمینه ای باید مرد باشه مرد به معنای شخصیتی نه جنسیتی....
حق یار شما.

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
درخواست المیراازپدرهنگام پول خاستن:
پاپا،پاپاجوون،بابایی،ممدجووووووووون،قررربرنت برم عزیزیا،گردنت درمیکنه مشت مالش بدم؟آخ آخ خسته شدی نه؟الهی المیراواست بمیره،مامان که قدرشووربه این ماهی خوبی خوگشلی خوشتیپیونمیدونه عوضش دخترفقیرومفلس ودرراه ماندت قدرتومیدونه،الهی دردوبلات بخوره توسرعلی مارمولک(یکی ازبچه های باشگا:D)چیزی نمیخای پاپا؟چایی بیارم؟نسکافه میخوری بابایی؟پاپاامروزچرااینقد ماه شدی؟
پاپانمیدونی دوستام دیدنت اصن فک نمیکردت تو...سالته گفتن باباته یاداداشت؟30سالشه نه؟و.....پاپاامشب شام چی درست کنیم کیف کنی؟جیگری خودمی پاپاجونم...
بابام:چقدمیخای؟
من:چی؟هان؟چی میگی بابایی؟کی پول خاست؟هان؟چی میگه؟هان؟المیرامادی نیس اصلن بلکه پاپاشودوس داره قربونشم میره یه...تومنی داری پاپابم بدی میخایم بریم خرید؟هیییییییی(نیش خندملیح)
بابام:بیابگیر
من:مرسی پاپاتوچقدخوبی
بابام:المیراجان حالایه چایی میدی بابایی؟
من:باباکاردارم پس این ...(آبجیم)اینجاچیه؟همش کارای سختومیدین بمن اه،درس دارم بابا،مامااااااااااااااااااااااااااان بیاببین شوورت چی میخاد درس دارم نمیذارن یه ذره به درسمون برسیم همش کارکارکار:D

BLOOD STONE

عضو جدید
کاربر ممتاز
درخواست المیراازپدرهنگام پول خاستن:
پاپا،پاپاجوون،بابایی،ممدجووووووووون،قررربرنت برم عزیزیا،گردنت درمیکنه مشت مالش بدم؟آخ آخ خسته شدی نه؟الهی المیراواست بمیره،مامان که قدرشووربه این ماهی خوبی خوگشلی خوشتیپیونمیدونه عوضش دخترفقیرومفلس ودرراه ماندت قدرتومیدونه،الهی دردوبلات بخوره توسرعلی مارمولک(یکی ازبچه های باشگا:D)چیزی نمیخای پاپا؟چایی بیارم؟نسکافه میخوری بابایی؟پاپاامروزچرااینقد ماه شدی؟
پاپانمیدونی دوستام دیدنت اصن فک نمیکردت تو...سالته گفتن باباته یاداداشت؟30سالشه نه؟و.....پاپاامشب شام چی درست کنیم کیف کنی؟جیگری خودمی پاپاجونم...
بابام:چقدمیخای؟
من:چی؟هان؟چی میگی بابایی؟کی پول خاست؟هان؟چی میگه؟هان؟المیرامادی نیس اصلن بلکه پاپاشودوس داره قربونشم میره یه...تومنی داری پاپابم بدی میخایم بریم خرید؟هیییییییی(نیش خندملیح)
بابام:بیابگیر
من:مرسی پاپاتوچقدخوبی
بابام:المیراجان حالایه چایی میدی بابایی؟
من:باباکاردارم پس این ...(آبجیم)اینجاچیه؟همش کارای سختومیدین بمن اه،درس دارم بابا،مامااااااااااااااااااااااااااان بیاببین شوورت چی میخاد درس دارم نمیذارن یه ذره به درسمون برسیم همش کارکارکار:D

بترکی المیرا...:biggrin: