KARA_DENIZ
عضو جدید
از همه ی دوستای عزیزم که توی این تاپیک برای زبان شیرین و زیبای تورکی زحمت می کشند ممنون هستم.

دوست عزیز درسته که شاید به ظاهر بین زبان ترکی استانبلی و ترکی آذربایجانی تفاوتهایی باشه ولی هر دو دستور زبان مشترک ریشه افعال کاملا مشترک و از لحاظ لغاط هم تا 70_80% با هم اشتراک دارند مثلا اون جملاتی که شما در پست بعدیتون نوشتین وقتی یک نفر که زبان مادریش ترکی آذر هست بخونه کاملا متوجه میشهببین آخه 2 مدل ترکی داریم:
آذری
ترکی استانبولی
من یه چیزهایی ترکی استانبولی یاد دارم
آقا من با خیلی از شما کردها بحث کردم و به یه نتیجه رسیدم یه کمه دیگه به شماها رو بدن ادعادی کرد بودن تبریز و اردبیل رو هم میکنید ولی همه این آرزوها و تشکیل یه کشور کرد خیالی واهی بیش نیستمن نفهمیدم که مخاطب شما کیه ؟
اگر منم پایین یه ایکن داره که پاسخ با نقل قول بهش میگن.
راستی بله من یه کرد هستم که ساکن استان آتروپاتیکان هستم که به دلیل مخالفت کردها همواره با حکومت های مرکزی سرزمین آنها همواره کوچک شده و این استان هم کم کم به آذربایجان واگذار شد و حکومت مرکزی وقت با دانستن بی خطر بودن آذربایجانی ها و به کرد بودنم هم خیلی افتخار میکنم.
امضا بنده به هیچ عنوان ربطی به امضای شما ندارد.
در ضمن اگر شما بارها به مهاباد سفر کرده اید من سالها در تبریز زندگی کرده ام و از هر نظر با فرهنگ و اداب و رسوم شما آشنا هستم.
پس بدانید و بنویسید و دانسته عمل کنید
مهاباد در هیچ زمانی ترک نبوده.
مهاباد ، سردشت ، نقده ، سلماس ، خوی ، بوکان ، و حتی مرحمت آباد قدیم که جدیدا میاندوآب نام گرفته هرگز جزو خاک آذربایجان نبوده لطفا دسته کج.............. رو از سر این مرز و بوم بردارید.
یه کم یواش تر چه خبره؟ آدم عاقل کسیه که بدون توهین نظراتش وبگه؟آقا من با خیلی از شما کردها بحث کردم و به یه نتیجه رسیدم یه کمه دیگه به شماها رو بدن ادعادی کرد بودن تبریز و اردبیل رو هم میکنید ولی همه این آرزوها و تشکیل یه کشور کرد خیالی واهی بیش نیست
درستهدوست عزیز درسته که شاید به ظاهر بین زبان ترکی استانبلی و ترکی آذربایجانی تفاوتهایی باشه ولی هر دو دستور زبان مشترک ریشه افعال کاملا مشترک و از لحاظ لغاط هم تا 70_80% با هم اشتراک دارند مثلا اون جملاتی که شما در پست بعدیتون نوشتین وقتی یک نفر که زبان مادریش ترکی آذر هست بخونه کاملا متوجه میشه
عالی گفتیدآقا من با خیلی از شما کردها بحث کردم و به یه نتیجه رسیدم یه کمه دیگه به شماها رو بدن ادعادی کرد بودن تبریز و اردبیل رو هم میکنید ولی همه این آرزوها و تشکیل یه کشور کرد خیالی واهی بیش نیست
شما یکی لطفا حرف نزنیدیه کم یواش تر چه خبره؟ آدم عاقل کسیه که بدون توهین نظراتش وبگه؟
چرا داری دعوای کرد و ترک راه می ندازی ؟ اولا ما همه ایرانیم و ایران مال همه است نه تبریز مال تویه ترکه نه کردستان مال منه کرد . بلکه به همه ایران تعلق داره. در ضمن عزیزم به قول شما ترکها اگه
دانشماخ باشارمسن دانشمماخ که باشارسن.
امیدوارم سطح فرهنگ تو یکم ببری بالاتر و با اطلاعات و مستندات و منطق بیشتری بحث کنی!!!!!!
کم مونده که بگید کل ایران کرد نشین بوده.چه اعتماد به نفس بالا و پوچی دارید.من نفهمیدم که مخاطب شما کیه ؟
اگر منم پایین یه ایکن داره که پاسخ با نقل قول بهش میگن.
راستی بله من یه کرد هستم که ساکن استان آتروپاتیکان هستم که به دلیل مخالفت کردها همواره با حکومت های مرکزی سرزمین آنها همواره کوچک شده و این استان هم کم کم به آذربایجان واگذار شد و حکومت مرکزی وقت با دانستن بی خطر بودن آذربایجانی ها و به کرد بودنم هم خیلی افتخار میکنم.
امضا بنده به هیچ عنوان ربطی به امضای شما ندارد.
در ضمن اگر شما بارها به مهاباد سفر کرده اید من سالها در تبریز زندگی کرده ام و از هر نظر با فرهنگ و اداب و رسوم شما آشنا هستم.
پس بدانید و بنویسید و دانسته عمل کنید
مهاباد در هیچ زمانی ترک نبوده.
مهاباد ، سردشت ، نقده ، سلماس ، خوی ، بوکان ، و حتی مرحمت آباد قدیم که جدیدا میاندوآب نام گرفته هرگز جزو خاک آذربایجان نبوده لطفا دسته کج.............. رو از سر این مرز و بوم بردارید.
زبان آذری؟
ممنونمسلام دوست من،من هم آذری هستم امیدوارم بتونم کمکت کنم.
منم همین رو شنیدم.تا جایی که من می دونم حتی امتحان برای بورس کردن تورک های ایران در دانشگاه های ترکیه هم وجود داره.معصوم خان
یه سوالی داشتم، برخی از دوستان میگن تحصیل تو دانشگاههای ترکیه برای آذری زبان ها تخفیف داره؟؟ این درسته؟؟؟
میشه بیشتر توضیح بدید؟من پارسال تو كنكور تركيه برا ارشد شركت كردم.اطلاعات بيشتر بخواي در خدمتم.
عزیزم این چه نوع ادبیاتیه که بکار می بری؟شما یکی لطفا حرف نزنید
فرهنگ ما تورک ها اونقدر بالاتر از شما ها است که لازم نیست شما بخاین خودتون رو در حدی بدونید که دم از فرهنگتون بزنید.
یاشاسین بیزیم گوزل آذربایجان
کربلایی عزیز دوست منسلام
آرمان عزیزم من بعنوان یه ترک با نظرات شما موافقم!
اما کاش در عمل بکطرفه قضاوت نمیکردید و به اون دوست کردمون هم اعتراض می کردید! همون طور که از این دوست ترک انتقاد کردید از دوست کردمون هم انتقاد میکردید، شاید با لحنی تندتر!
چرا که گفته های این دوست ترکمون در واقع پاسخی برای گفته های ایشون بود.
با همه اینها من اعتقاد دارم کرد و ترک و فارس و عرب و ...
همه در یک کشور و با یک دین زندگی میکنیم و باید به هم احترام بگزاریم.
یا علی
Elin_zعزیزمسلام
آقاي آرمان كريمي
من چيز بدي نگفتم وقتي دوست كردمون ميگه اين شهرها متعلق به كردهاست من هم بي تفاوت نميتونم باشم بايد جوابشو بدم ضمنا من به بحث هاي بي ربط تبديلش نكردم من جوابشو دادم بهتره به هم كيشت اين حرفارو بزني![]()
منم با شما هم عقیده هستمضمنا من عاشق kivanc tatlitug هستم همون آواتارتو ميگم بهتره عوضش كني چون اون يه بازيگر تركه.شوخي ميكنم.افتخار ميكنم كه يه بازيگر ترك چقدر تو كارش وارده كه انقد طرفدار داره.
راستي من اصلا اهل تعصب هاي بيجا نيستم و آدم افراطي نيستم اما وقتي يه چيز دروغي راجع به وابستگي هام مثل زادگاهم(نقده) وطنم(ايران) و يا .... ميشنوم بهم بر ميخوره و اگه ساكت بمونم مثل اينه كه اراجيف اونو قبول دارم.
آقای مهندس اینجا کسی قصد تفرقه انداختن ندارهعزیزم این چه نوع ادبیاتیه که بکار می بری؟
مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید
من نمی خواهم بحث های بچه گانه و بدور از منطق شما رو ادامه بدم و باعث تفرقه بین برادران هموطن ایرانی بشم و متاسفم برای افراد تحصیل کرده ای چون شما که این طور عامیانه با مسائل برخورد می کنید .خواهشا از بحث های تفرقه انگیز بپرهیزید.آدم با فرهنگ وبی فرهنگ در هر قومیتی پیدا میشه و اگه کردها فرهنگ غنی نداشتند هیچوقت به کرد بودن خود افتخار نمی کردند و تا کنون دولتهای دیکتاتور وفاشیستی مثل ترکیه می توانستند ملت کرد را از بین ببرند ولی این غنی بودن فرهنگ هیچوقت همچین اجازه ای را به کوته فکران نمی دهد.در ضمن من با فرهنگ آذری ها بیش از شما آشنا هستم و مطئنم که این نظر شما با نظر آذریهای هموطنم فرق می کند واین نظر شخصی شماست که امیدوارم در راه اصلاح ان بکوشی تا ایران عزیزمان را در کنار همدیگر داشته باشیم و اجازه ندهیم تا پان... ها بر اراده ملی ما غلبه کنند.
به امید روزی که هر گونه تعصب خشک وخالی را کنار بگذاریم.