رولت گوشت

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز

برای دو تا سه نفر:


برای رولت:
گوشت چرخکرده ی کم چربی (یا بی چربی) ____________________ 300 گرم
پیاز متوسط _____________________________________________ 1 عدد
سیر___________________________________________________ 2 حبه
آرد نان (آرد سوخاری) _____________________________________ 2 قاشق غذاخوری
شیر___________________________________________________ 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل _____________________________________________ به میزان لازم
ادویه* _________________________________________________ به میزان لازم
سبزیجات معطر خشک(درصورت تمایل)** ______________________ به میزان لازم
*: ادویه هایی که میتونید معمولاً به گوشت اضافه کنید: جوزهندی، دارچین، پودر سیر، پودر گشنیز، پودر میخک، ...
**: یا میتونید مقداری رزماری و ریحون و پودر آویشن بریزید معمولاً
برای داخل رولت:
تخم مرغ پخته ____________________________________________2 تا3 عدد
جعفری تازه ی خردشده ____________________________________ 4 تا 5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل _____________________________________________ به میزان لازم
برای سس روی رولت:
پیاز متوسط خلالی شده ___________________________________ 1 عدد
رب گوجه فرنگی __________________________________________ 2 تا 3 قاشق غذاخوری
آب گوشت***____________________________________________ 1 تا 1.5 لیوان
آبلیمو __________________________________________________ 1 قاشق غذاخوری
فلفل سبز نگینی شده****__________________________________ نصفی
***: اگه آب گوشت نداشتین از قرص سوپ (گالینابلانکا) استفاده کنید نداشتین هم آب جوش بریزید. مهم نیست خیلی. اگه از قرص سوپ استفاده کردین نصفی کافیه. تو 1 لیوان آب جوش حلش کنید.
****: این فلفل سبز رو می تونید حذف کنید.
برای دورچین:
هر سبزی ای که دوست دارین می تونه هویج، بروکلی، گل کلم، سیب زمینی، لوبیا سبز... باشه. بخار پز کنید یا آب پز یا تو ماکروفر بپزید.
طرزتهیه:
پیاز رو رنده یا چرخ کنید، آبش رو بگیرین و با گوشت چرخکرده مخلوط کنید.سیر رو هم رنده یا چرخ کنید و اضافه کنید. بعد آرد نان رو تو شیر حل کنید، بذارین کمی بمونه. اگه آب داشت، آبش رو خالی کنید (مخلوط باید خمیری باشه نباید شیرش زیاد باشه). حالا مخلوط خمیری رو به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. نمک و فلفل و ادویه و سبزیجات معطر رو اضافه می کنیم و با گوشتکوب برقی یا خمیرزن خوب مخلوط می کنیم.
می تونید اگه عجله ندارین مخلوط رو بذارین کمی بمونه تا جابیفته و مزه ها برن تو هم :دی


در این فاصله چیزهایی که می خواهیم بذاریم تو رولت آماده می کنیم.
تخم مرغ ها رو پوست می کنیم






می شوریم و خشک می کنیم و خرد می کنیم.


بعد یه سلفون یا صفحه ی سیلیکونی روی میز کارمون پهن می کنیم و گوشت رو رویش می ذاریم


به قطر یک و نیم سانت تا دو سانت به شکل مستطیل پهن می کنیمب.


حالا جعفری رو روی گوشت می ریزیم. (لبه ها رو نریزیدکه بعد که خواستین گوشت رو جمع کنید راحت باشید).


حالا تخم مرغ ها رو می چینیم روی جعفری و نمک و فلفل رویش می پاشیم




حالا سعی می کنیم که رولت رو جمع کنیم از طول. یعنی طول مستطیل رو نگه می داریم و عرض رو لوله می کنیم درواقع.




دوسرش رو هم خوب می بندیم.


حالا رولت رو به سینی فر منتقل می کنیم. حتماً ریزش کاغذ قنادی یا صفحه ی سیلیکونی بذارین. تا برای جمع کردن رولت راحت تر باشید.و می ذاریمش تو فر که از قبلاً با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده. و به مدت حدود یک ساعت می پزیم. من برای این رولت کوچک یک ساعت زمان دادم. اگه رولتتون بزرگتر ه زمان بیشتری بدین که مغز پخت بشه. اگه حس کردین که داره رویش زیادی برشته و خشک میشه ولی تویش هنوز نچته بیست دقیقه آخر پخت، یه تکه فویل (برگه ی آلومینیومی) رویش بکشید که رویش خشک نشه. اواخر پخت هم رولت رو برگردونید که اون طرفش هم برشته بشه.
حالا در این فاصله که گوشت تو فر هستش برین سراغ درست کردن سس و آماده کردن دورچین ها.
پیاز ها رو که خلالی خرد کردیم (ژولین) توی روغن سرخ می کنیم. بعد فلفل دلمه ای درصورتی که استفاده می کنید همین جا اضافه کنید. بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه می کنیم و تفت می دیم تا بوی خامی اش گرفته بشه. آب گوشت رو اضافه می کنیم و زمان می دیم تا سسمون به جوش بیاد و غلیظ بشه.بعد از روی حرارت برمی داریمش و آبلیمو اضافه می کنیم. و ترشی اش رو اندازه می کنیم.
دورچین ها رو هم می پزیم. من از حدود 100 گرم هویج و 100 گرم بروکلی و 200 گرم سیب زمینی استفاده کردم. هر کدوم رو حدود 5 تا 7 دقیقه توی میکرو با توان 600 تا 750 وات پختم.







امیدوارم خوشتون بیاد
 

Similar threads

بالا