رولت نان لواش

n*@*f*@*s

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد لازم براي 4 نفر:

تخم‌مرغ آب‌پز 2 عدد

دم پيازچه 5 عدد

سيرتازه 1 عدد

تره‌فرنگي 1 عدد

ماست‌خامه‌اي 2 پيمانه

نمك، فلفل به ميزان لازم

پنيرخامه‌اي 2 قاشق سوپخوري

كنسرو ماهي كيلكا يا تن‌ماهي 1 عدد

نان لواش 3 عدد


طرز تهيه:

تخم‌مرغ، پيازچه، سير و تره‌فرنگي را نگيني خرد كنيد. ماست، نمك، فلفل و پنيرخامه‌اي را با هم مخلوط كرده و همراه با تن‌ماهي در مواد بالا بريزيد. نمك و فلفل را اندازه كرده، كمي هم زده و نيم‌ساعت مواد را استراحت دهيد.نان‌لواش را در سطح صافي گذاشته و خمير دور آن را بگيريد. مواد را روي نان ريخته و كره آب‌شده را روي نان بكشيد و نان را رول كنيد. رولت را در فويل پيچيده و نيم‌ساعت كنار بگذاريد، سپس با چاقو برش رولتي بدهيد.


نكته:

نان لواش بعد از خريداري حتماً بايد در كيسه پلاستيكي باشد كه خشك نشود.

براي زيبايي رولت مي‌توانيد وقتي مواد را به هم زديد در آخر كار تخم‌مرغ و تن‌ماهي را مخلوط كنيد.

يادآوري:

ـ نان لواش را در مجله شماره 4 صفحه 25 جستجو كنيد.







منبع : هنر آشپزی
 

Similar threads

بالا