روش های تولید نانو پودر جهت پوشش بر روی قسمت داغ پره های توربین
Melted_Boy کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Aug 20, 2012 #2 p.p metal گفت: روش های تولید نانو پودر جهت پوشش بر روی قسمت داغ پره های توربین کلیک کنید تا باز شود... یعنی چی؟؟؟؟!!!!!! الآن این سواله، درخواسته، مطلب علمیه، چیه دوست من؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! لطفاً بیشتر توضیح بدین.......!!!!!!
p.p metal گفت: روش های تولید نانو پودر جهت پوشش بر روی قسمت داغ پره های توربین کلیک کنید تا باز شود... یعنی چی؟؟؟؟!!!!!! الآن این سواله، درخواسته، مطلب علمیه، چیه دوست من؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! لطفاً بیشتر توضیح بدین.......!!!!!!
avocado کاربر فعال Aug 21, 2012 #3 Melted_Boy گفت: یعنی چی؟؟؟؟!!!!!! الآن این سواله، درخواسته، مطلب علمیه، چیه دوست من؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! لطفاً بیشتر توضیح بدین.......!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... همشهریتونه... دیگه ما دخالت نمیکنیم با اجازه :دی
Melted_Boy گفت: یعنی چی؟؟؟؟!!!!!! الآن این سواله، درخواسته، مطلب علمیه، چیه دوست من؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! لطفاً بیشتر توضیح بدین.......!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... همشهریتونه... دیگه ما دخالت نمیکنیم با اجازه :دی
Melted_Boy کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز Aug 24, 2012 #5 avocado گفت: همشهریتونه... دیگه ما دخالت نمیکنیم با اجازه :دی کلیک کنید تا باز شود... همشهری بیا آبرومون رو بخر.........!!!!!! نذار بازیچه ی دستشون بشیم..........!!!!!!!!!!
avocado گفت: همشهریتونه... دیگه ما دخالت نمیکنیم با اجازه :دی کلیک کنید تا باز شود... همشهری بیا آبرومون رو بخر.........!!!!!! نذار بازیچه ی دستشون بشیم..........!!!!!!!!!!