راستش من مطمئن نیستم اما جایی خونده بودم که پدر علم مهندسی شیمی ایران مرحوم پروفسور قهرمان شمس
جدی؟؟ من اصلا همین رو هم نمیدونستم
کی بودن؟ چیکار کردن؟ میخوام ببینم برا چی پدر علم مهندسی شیمی ایران شدن؟
خدا بیامرزتشون
راستش من مطمئن نیستم اما جایی خونده بودم که پدر علم مهندسی شیمی ایران مرحوم پروفسور قهرمان شمس
جدی؟؟ من اصلا همین رو هم نمیدونستم
کی بودن؟ چیکار کردن؟ میخوام ببینم برا چی پدر علم مهندسی شیمی ایران شدن؟
خدا بیامرزتشون
سلام
منم با این نظر آفاش موافقم که همچین روزی روز مهندسی شیمی بشه
سلام
نظرتون در بارهی والاس کاروترز چیه ان کسی که نایلون را اختراع کرده
من هم موافقم
عالیه
من فکرمیکنم باید یک نظر سنجی عمومی بشه و همه ی مهندسین محترم شیمی در ان شرکت کنند
هر چی باشه این روز همست
خداییش خدای دانشهاست
خیلی جالبه این مهندسی شیمی
مهندسی شیمی نباشه، دنیا stop میزنه
سلام خیلی ممنونمن فکر میکنم هر روزی رو میشه به این روز مهندسی شیمی اختصاص داد.چون میبینم بچه های مهندسی شیمی تو صنعت کارشون شب و روز و تعطیلی نداره.اما اگه روز تولد یکی از پرفسورهای شناخته شده این رشته مث پرفسور برد رو انتخاب کنیم فکر کنم خوب باشه(البته فکر نکنید چون کتابشو ترجمه کردم روش حساسیت ویژه دارم).دوستان ارشد و دکترا مهندسی شیمی کامل متوجه منظور من میشن که ما با این پرفسور چه خاطراتی داشتیم
سلام خیلی ممنون
ولی به نظرتون بهتر نیست که اون فرد ایرانی باشند
مهندس جانو میگم این کتاب ارزشمندی. یکم رو طراحی جلدش بیشتر کا کنید بهتر نیست. هم طراحی قشنگتر و هم کیفیت بهتر.
بذارین روز تولد دکتر مرتضی سهرابی؟اخه من ایرانی پیرتر از اون تو مهندسی شیمی سراغ ندارم.ولی جدی رشتمون درسته از همه چیز توش هست ولی هیچ مقوله ای رو درست درمونو تا اخر نمیخونیم واسه همینه که تو اگهی های استخدام 20 تا مکانیکو صنایع و برقه یکی مهندسی شیمی که اونم فقط مرد میگیرن.یکی نیست بگه بخدااااااااااااا درسامون اندازه مکانیکا سخت بوووووووووووود.هی روزگارسلام بجه ولی جه روزی میشود به به . مریم خانوم تولد راءولت بهتره