روبات های جراح

mohammadmech

عضو جدید
هدفم از راه انداختن این تاپیک آشنایی با روبات ها جراج و اشتراک مطالب جدید مربوط به آن می باشد.
امیدوارم که این تاپیک بحثهای پرباری داشته باشد و در نهایت با همگاری بچه های مشتاق بتوانیم ایده ای برای ساخت روبات جراح خودمان در آینده داشته باشیم.

برای شروع بد نیست یک نگاهی به روبات داوینچی بیاندازید.
1 معرفی مختصر روبات داوینچی
2 یک نمومه دمو

mohammadmech

عضو جدید
تو پست #1 یه دوتا لینک از روبات داوینچی گذاشته بودم.
سایت بیومدیکال دانشگاه براون اظلاعات خوبی در رابطه با این داره

برای شروع از ساده ترین قسمت روبات یعنی اتتهایش (همان اندافکنوره خودمان به نوعی) آغاز میکنم.
من چند تا مشکل تو روبات حاضر می بینم هنوز مطمئن نیستم
به نظر شما این پولی کوچک بقل گیره یا قیچی روبات به چه دردی میخوره؟
اگر به حرکت همزمان قیچی و پولی دقت کنید شاید یه چیزایی دستگیرتون بشه....

mohammadmech

عضو جدید
روبات جراح ZEUS

روبات جراح ZEUS

روبات جراحی دیگر، روبات ZEUS است.
این روبات از سپتامبر 2001 که جراحی در نیویورک بیمارش را در فرانسه به صورت تله سرجری جراحی کرد معروف شد.
مقایسه زئوس و داوینچی

mohammadmech

عضو جدید
تو پست #1 یه دوتا لینک از روبات داوینچی گذاشته بودم.
سایت بیومدیکال دانشگاه براون اظلاعات خوبی در رابطه با این داره

برای شروع از ساده ترین قسمت روبات یعنی اتتهایش (همان اندافکنوره خودمان به نوعی) آغاز میکنم.
من چند تا مشکل تو روبات حاضر می بینم هنوز مطمئن نیستم
به نظر شما این پولی کوچک بقل گیره یا قیچی روبات به چه دردی میخوره؟
اگر به حرکت همزمان قیچی و پولی دقت کنید شاید یه چیزایی دستگیرتون بشه....

مطالب جزئی تر در رابطه با گیره داوینچی در سایت دانشگاه ایرواین آورده شده است؛ بخوانید ...

yalda63

عضو جدید
سلام
پروژه ی کارشناسی من در مورد ربات های جراح بود. البته رباتهایی که تو زمینه جراحی لاپاروسکوپی فعالیت می کردن. من یک ساختار مدولی رو برای دست ربات بررسی کردم. البته یک کار صرفا تحقیقاتی بود. زمینه ی کاری خیلی جالبیه. من هم امیدوارم در اینده ی نزدیک بتونیم توی ایران چنین رباتهایی رو بسازیم.

mohammadmech

عضو جدید
سلام
پروژه ی کارشناسی من در مورد ربات های جراح بود. البته رباتهایی که تو زمینه جراحی لاپاروسکوپی فعالیت می کردن. من یک ساختار مدولی رو برای دست ربات بررسی کردم. البته یک کار صرفا تحقیقاتی بود. زمینه ی کاری خیلی جالبیه. من هم امیدوارم در اینده ی نزدیک بتونیم توی ایران چنین رباتهایی رو بسازیم.

ممکن است توضیح بیشتری در رابطه با پروژه کارشناسیتان بدهید. عمده مشکلات پیشرو چه چیزهایی هستند (هم از نظر طراحی ربات و هم از نظر نیاز مراکز پزشکی و حمایت تحقیقاتی/مالی آنها)

hasti_sh

عضو جدید
سلام خدمت دوستان
من مقاله هایی در مورد ربات های جراح میخواستم. کسی میتونه بهم کمک کنه؟ پایان نامه ام رو میخوام در این مورد کار کنم.اگه کسی مقاله های فارسی و انگلیسی داره کمکم کنه ممنون میشم یا حتی ادرس سایتی که بتونم در این مورد مقاله پیدا کنم.
مرسی

امین فتحی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدمت دوستان
من مقاله هایی در مورد ربات های جراح میخواستم. کسی میتونه بهم کمک کنه؟ پایان نامه ام رو میخوام در این مورد کار کنم.اگه کسی مقاله های فارسی و انگلیسی داره کمکم کنه ممنون میشم یا حتی ادرس سایتی که بتونم در این مورد مقاله پیدا کنم.
مرسی

امکانات دانشگاه هتون چه حده؟میخوای کدوم قسمتشو طراحی کنی؟

saba-67

عضو جدید
چرا این تاپیکو پی نگرفتین؟ مطالب جالبی در این زمینه میشه گفت.
من رشته م کنترله و دنبال پروژه ای تو این زمینه در راستای رشته م میگردم
کسی هست به من کمک کنه؟ کجا میشه پروژه های نیمه کاره رو در این زمینه پیدا کرد که به درد کنترل هم بخوره؟

بالا