روانشناسی مردان

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol:

1-آقایان دوربین هستند یعنی دور را بهتر از نزدیک می بینندبه همین دلیل اگر چیزی را گم کنند اگر آن شئ اطراف آنها باشد به ندرت می توانند آن راپیدا کنند
2-حساسیت شنیداری آقایان به صداهای زیر مانند صدای گربه چکه آب وبچه کمتر از خانم ها است.
3-میزان حجم خون در اقایان 20%بیشتر از حجم خون خانم هاست به همین دلیل هر لحظه در مقایسه با خانم هاانرژی بیشتری دارند.
4-آقایان بیشتر از خانمها فراموش کارترند به همین دلیل تولد خانم هایشان را فراموش می کنند.
5-برای مردان مغرور عذر خواهی از خانم ها محال هست.
6-ذائقه مردان به شوری وتلخی بسیار حساس بوده ولذا معمولا نسبت به شوری ویا بی نمکی غذا ایراد می گیرند انها تقصیر ندارند زیرا آفرینش انها این طور هست.
7-آقایان نسبت به خانم ها به گرسنگی حساسند وبه همین خاطر وقتی گرسنه اند پرخاشگر می شوند.
8-مرئان قابلیت درک رفتارهای غیر کلامی همسران خود را ندارند در حالی که خانم ها استاد این کارها هستند.
9-عشق برای آقایان بخشی از زندگیشان هست نه همه آن.

10-مردها در هنگام تماشای تلویزیون مدام کانال ها را عوض می کنند در واقع آنها در حال تفکر هستند نه تماشای تلوزیون.

ecmn_ec

عضو جدید
:gol:

1-آقایان دوربین هستند یعنی دور را بهتر از نزدیک می بینندبه همین دلیل اگر چیزی را گم کنند اگر آن شئ اطراف آنها باشد به ندرت می توانند آن راپیدا کنند
2-حساسیت شنیداری آقایان به صداهای زیر مانند صدای گربه چکه آب وبچه کمتر از خانم ها است.
3-میزان حجم خون در اقایان 20%بیشتر از حجم خون خانم هاست به همین دلیل هر لحظه در مقایسه با خانم هاانرژی بیشتری دارند.
4-آقایان بیشتر از خانمها فراموش کارترند به همین دلیل تولد خانم هایشان را فراموش می کنند.
5-برای مردان مغرور عذر خواهی از خانم ها محال هست.
6-ذائقه مردان به شوری وتلخی بسیار حساس بوده ولذا معمولا نسبت به شوری ویا بی نمکی غذا ایراد می گیرند انها تقصیر ندارند زیرا آفرینش انها این طور هست.
7-آقایان نسبت به خانم ها به گرسنگی حساسند وبه همین خاطر وقتی گرسنه اند پرخاشگر می شوند.
8-مرئان قابلیت درک رفتارهای غیر کلامی همسران خود را ندارند در حالی که خانم ها استاد این کارها هستند.
9-عشق برای آقایان بخشی از زندگیشان هست نه همه آن.

10-مردها در هنگام تماشای تلویزیون مدام کانال ها را عوض می کنند در واقع آنها در حال تفکر هستند نه تماشای تلوزیون.

ممنون از نکاتی که گفتید
البته من فک میکنم شما یه دستی هم توی متن بردید و جاهاییشو دستکاری کردی
اولی تو مورد 9 که گفتی نه همه
بعدی تو مورد اول که کاملش نکردید
مردا دوربینن چون آینده نگر هستن

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از نکاتی که گفتید
البته من فک میکنم شما یه دستی هم توی متن بردید و جاهاییشو دستکاری کردی
اولی تو مورد 9 که گفتی نه همه
بعدی تو مورد اول که کاملش نکردید
مردا دوربینن چون آینده نگر هستن

اصلا به من نمیاد دستکاری کنم باور کنید هرچی که بود همون رو نوشتم فقط جملات رو کوتاه کردم

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه من گفتم باور نمیکنم ؟؟؟؟
شما گفتید متنو کوتاه کردم منم گفتم اگه میشه اصلیشو اینجا بزارید
همین

عزیزم اصرار نکن . وقتی مختصرش اینه یعنی کاملش میشه فاجعه و باعث قلقلک روحیه اقایون میشه

ecmn_ec

عضو جدید
چی شد ؟؟؟
خبر از متن اصلی نیست
نکنه همونم در حال ویرایش است
ماهمچنان منتظریم !!!

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی شد ؟؟؟
خبر از متن اصلی نیست
نکنه همونم در حال ویرایش است
ماهمچنان منتظریم !!!
باشه متن اصلی رو میدم

صفحه 26 کتاب

آقایان دوربین هستند یعنی دور را بهتر از نزدیک خود می بینند به همین دلیل وقتی سوئیچ کتاب یا رسیدی را گم می کنند اگر آن شئ در پیرامون خودشان باشد کمتر موفق به پیدا کردن آن می شوند

عشق برای مردان یک بخشی از زندگی هست نه همه زندگیشان مردان به روابط جنسی توجه دارند ولی برای مردان کارشان مهم است واگر کارشان را دوست داشته باشندبه آن عشق می ورزند

ecmn_ec

عضو جدید
باشه متن اصلی رو میدم

صفحه 26 کتاب

آقایان دوربین هستند یعنی دور را بهتر از نزدیک خود می بینند به همین دلیل وقتی سوئیچ کتاب یا رسیدی را گم می کنند اگر آن شئ در پیرامون خودشان باشد کمتر موفق به پیدا کردن آن می شوند

عشق برای مردان یک بخشی از زندگی هست نه همه زندگیشان مردان به روابط جنسی توجه دارند ولی برای مردان کارشان مهم است واگر کارشان را دوست داشته باشندبه آن عشق می ورزند

خوب پس مشکل از کتاب
چون اونم اشتباست
ولی اونی که من خونده بودم لپ بیانش این بود که مثلا

اگه مردا دوربینن یه دونه از بدیش گفته بود یه دونه هم از خوبیش
اگه زنا نزدیکبینن یه دونه از بدیش گفته بود یه دونه هم از خوبیش

یعنی مطلبش هر مبحثی که از هم جنسیتی میگفت هم بدی رو یاد می کرد و هم خوبی
یعنی واقعیتو کامل میگفت و ویرایش نمیکرد

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هنوزم شک دارید منظورتون از کامل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ecmn_ec

عضو جدید
شما هنوزم شک دارید منظورتون از کامل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه من گفتم شک دارم
گفتم کتاب ناقصه
اونی که من خوندم کامل بودو از هر دو هیث هم بد و هم خوب میگفت
اما این کتاب فقط الو بل مبکنه

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب می دونین این کتاب روانشناسی مردان هست

یکصد وپنجاه راز از مردان

خوب حتما شما دور اندیش هستید نه دوربین ببخشید

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااااااااام.
چیه در مورد ما مرئا تصمیم میگیرید

من تصمیم نگرفتم یه چیزای خوندم وگفتم شما هم استفاده کنید بد نیست ولی این دوستمون خیلی گیر داده به دوربین بودنتان و بی اهمیتی عشق از نظر آقایان

ecmn_ec

عضو جدید
من تصمیم نگرفتم یه چیزای خوندم وگفتم شما هم استفاده کنید بد نیست ولی این دوستمون خیلی گیر داده به دوربین بودنتان و بی اهمیتی عشق از نظر آقایان
من به بی اهمیتی عشق از نظر آقایان آقایان گیر دادم ؟؟؟؟
من دارم میگم اون کتاب کامل نیست
اون کتاب رفته چیزایی که به نفع خانماستو برداشته نوشته تا مردا رو خراب کنه

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به بی اهمیتی عشق از نظر آقایان آقایان گیر دادم ؟؟؟؟
من دارم میگم اون کتاب کامل نیست
اون کتاب رفته چیزایی که به نفع خانماستو برداشته نوشته تا مردا رو خراب کنه

خوب منم از کتاب زیاد خوشم نیومد آقایون بهتر از اینان

بالا