رهنمایی در مورد انتخاب واحد

mehryas

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندسین عزیز لطفا در مورد دروس تخصصی انتخابی راهنمایی کنید کدوم بهتره ؟

ariyaii

عضو جدید
دوست عزیز اول بگو که کدوم گرایشی بعدشم تو چارتتون چه دروسی گذاشتن واسه انتخاب یا چند واح اختیاری داری...:eek:

mehryas

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مهندس من 15 واحد از دروس تخصصی اختیاریم مونده ضمنا گرایشم جامداته اینم درسامه که مونده
زبان تخصصی2واحد
مقاومت مصالح(3)3واحد
روشهای طراحی مهندسی3واحد
طراحی بدنه و شاسی3واحد
طراحی ماشین به کمک کامپیوتر3واحد
مکانیک مواد مرکب3واحد
سیستم اندازه گیری2واحد
نقشه کشی(2)2واحد

farhang_760

عضو جدید
سلام مهندس من 15 واحد از دروس تخصصی اختیاریم مونده ضمنا گرایشم جامداته اینم درسامه که مونده
زبان تخصصی2واحد
مقاومت مصالح(3)3واحد
روشهای طراحی مهندسی3واحد
طراحی بدنه و شاسی3واحد
طراحی ماشین به کمک کامپیوتر3واحد
مکانیک مواد مرکب3واحد
سیستم اندازه گیری2واحد
نقشه کشی(2)2واحد

سلام بر دوست عزیز
ببین من جامداتی هست م این درسایی رو که میگی خیلی هاشو پاس کردم
دلایل شخصیمو برات میگم خودت انتخاب داشته باش

زبان تخصصی هر چقدر هم که سخت باشه به نظر من باید برداشته بشه. چرا که الان دیگه شما باید با متون تخصصی خوب آشنا بشید و نحوه های رزومه نوشتن و باقی مسائل رو اینجا میتونی خوب یاد بگیری
مقاومت مصالح 3 خب حرف و حدیث زیاده داره اگر به مبحث مقاومت مصالح علاقه داری برو سمتش اگر که نه سمتش نرو که محاسبات زیاد داره. البته قسمت های جالب مقاومت مصالح هست و کاربردی تره. برای ما از کی سی اوگرال درس دادند. اگر میخوای درسات ساده باشه میتونی قید اینو بزنی
روشهای طراحی مهندسی هم از اون درسهای حفظیه کاربرد داره ، محاسباتی هم نیست. اینم برای پر کردن واحد ها بد نیست
طراحی بدنه و شاسی رو خودم برنداشتم پس هیچ نظری روش ندارم
طراحی ماشین به کمک کامپیوتر بسته به استادش داره میتونه امروزی درس بده یا قدیمی اگر امروزی بود بردار که میتونی چیزهای خوبی یاد بگیری و از حجم کلاسات کم کنی
مکانیک مواد مرکب هم درس قشنگیه اما مث مقاومت سه محاسبات داره، برای ما که خوب درس دادند و آشنایی خوبی با محاسبات کامپوزیت ها و تحلیل اونها بدست آوردیم من به شخصه از این درس خوشم اومد اما محاسباتش ممکنه اذیتت کنه ولی نترس درس خوبیه و جدید
سیستم های اندازه گیری کلا حال منو بهم میزنه!!!! من خودم برش نداشتم چون کلاساش به خاطر استادی که داشت خسته کننده بود این ادامه راه درس کنترله
نقشه کشی 2 : اگر استادتون به روز بود و از نرم افزارها هم استفاده میکرد برو سمتش اما اگر نبود عمرتو تلف کردی بری این درسو برداری

اینا نظر های شخصی خودم بود شما باید خودتو بشناسی و بری انتخاب واحد کنی ممکنه برعکس من انتخاب کنی
به هر حال موفق باشی

بالا