[رمضان] - یخ در بهشت دسر مناسب برای افطار

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرد برنج 100 گرم پودر نشاسته 150 گرم
شکر 500 گرم
گلاب نصف لیوان
شیر یک لیتر ( حدود 4 لیوان)
آب یک لیتر
پودر پسته کمی

طرز تهیه:
پودر نشاسته را در یک لیتر آب حل می‌کنیم. در ظرف دیگری آرد برنج را در یک لیتر شیر حل می‌کنیم. سپس نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مرتب هم می‌زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود. اگر هم نزنید، نشاسته و آرد برنج گوله گوله می‌شوند.

وقتی مایه جوش آمد و کمی غلیظ شد، شکر و گلاب را اضافه می‌کنیم و هم می زنیم تا مایه به حدی غلیظ شود که خط قاشق روی آن بماند. سپس یخ‌ در بهشت را در ظرفی ریخته و پس از سرد شدن آن‌ را برش می‌زنیم و با پودر پسته تزیین می‌کنیم. این دسر ایرانی بسیار خوشمزه است، به خصوص برای سفره افطار.
نکته :
در صورت دلخواه می توانید به جای یک لیتر آب از یک لیوان آب استفاده کنید و مقدار شیر را به جای یک لیتر، یک و نیم لیتر استفاده کنید، یعنی مقدار شیر بیشتر باشد.

 

Similar threads

بالا