سلام ای پیغام رو وقتی میخوام رندر بگیرم میاد و برنامه بسته میشه میدونید که باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟مشاهده پیوست 217167
سلام
بچه ایا این امکان وجود داره که فایل کد روی ارشیکد باز کنم و سه بعدی فایلمو در بیارم؟؟؟؟
سلام
بچه ایا این امکان وجود داره که فایل کد روی ارشیکد باز کنم و سه بعدی فایلمو در بیارم؟؟؟؟
سلام.ممنون...با لامپ عایا.?
Sent from my GT-S6810P using Tapatalk
سلام.ممنون...
اما کجا ست؟نمی تونم پیداش کنم.
سلام
من پلانمو از توی کد وارد ارشیکد کردم حالا میخوام کار کنم این پیغامو میدهthe former layer of this tool has been deleted.please choose another layer چکار کنم؟؟
سلام آقا فرزاد ...من تو سایتهای که دوستا معرفی کردن واسه آبجکت میرم مدل قطار داره اما نمیتونم وارد آرشیکد کنم.یعنی اصلا وقتی دانلود میشه تو فایل zip باز نمیشه.میشه کمکم کنید؟؟؟
کی؟ کجا؟ چطور؟؟؟؟سلاممم.
وقتی میخواید دیوار بکشید این پیام رو میده؟
شما باید یه لایه واسه دیوارتون انتخاب کنید.اگه تو تنظیمات دیوارتون برید اون پایین اگه دقت کنید جلوی لایه دیوارتون چند تا علامت سوال هست.
قبل از ترسیم برید تو تنظیمات وال و یه لایه براش انتخاب کنید.میتونید یه لایه تو قسمت لیر منیجر واسه دیوار درست کنید و دیواراتون رو تو اون لایه ترسیم کنید.
کی؟ کجا؟ چطور؟؟؟؟
داداش من تازه یاد گرفتم نمیدونم کجا رو میگی؟؟
دستم به دامنت یکم بیشتر ملتفتم کن...
سلام.
اول که کلیک میکنید رو دیوار اون قسمتی که با فلش سبز نشون دادم الان واسه شما علامت سوال نشون میده.شما یه لایه مشخص از لیستی که داره انتخاب کن.هر لایه ای که میخوای.
اگه میخوای کارت اصوالی باشه
ctrl +l ر وبزن تا پنجره مدیریت لایه ها باز بشه.بعد new بزن و به اسم وال یه لایه درست کن.بعد اوکی رو بزن.
بعد که میوای وال ترسیم کنی لایه وال رو ببر تو اون لایه ای که درست کردی.همون اول و از جایی که با فلش سبز نشون دادم.
مشاهده پیوست 217864
سلاممم.سلام
دوستان محترم من بازم سوال دارم
اگه بخوام یه فایل ارشیکد تو محیط کد باز کنم باید چکار کنم![]()
خیییلی ممنونسلاممم.
تو آرشیکد سیو از بزن و با پسوند dwg سیو کن و تد کد اون فایلو باز کن.
واقعا ممنونم. لطفف کردیسلام
اول دیواراتو تبدیل کن به مورف convert to morph دیواراتو سلکت کن و بعد کانورت کن اینجوری میتونی راحت عمودی و به هر جهتی روتیت کنی
مشاهده پیوست 218345
سلاممم.سلام دوستان ، من کارم رو تو ارشیکد کشیدم میخوام ازش رندر 3d بگیرم ، چه جوری این کار رو انجام بدم؟ (با موتور رندر داخلی رندر میخوام با ارتلانیتس نمیخوام) چرا مثل مکس جایی نداره رندر رو تنظیم کرد یا مثل رویت؟؟
(من ارشیکد خوب بلد نیستم ممنون میشم کمک کنید)
خوب اون صفحه رو از کجا بیارم؟ اصلا چه جوری رندر بگیرمسلاممم.
چرا آرشیکد هم صفحه تنظیمات رندر داره.ولی آرشیکد از لحاظ گرافیکی ضعیفه.ولی یکی از دوستان میگفت ورژن 18 خیلی بهتر شه.مثل اینکه یه موتور رندر اضافه کرده.
مرسی دوست گلم پیدا کردمسلام از اینجا
این ارشیکد 18 هستش ولی سرعت رندر خیلی پایینه ادم و ..... میده
مشاهده پیوست 220868مشاهده پیوست 220869
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | اموزش و رفع اشکال مربوط به:ARTLANTIS | ArchiCAD | 167 | |
![]() |
تاپیک رفع اشکال پروژه های تمرینی | ArchiCAD | 2 | |
K | سوالات و درخواست ها مربوط به:ARCHICAD | ArchiCAD | 43 | |
![]() |
دانلود های مربوط به:ورژن های مختلفARCHICAD و پلاگین هایش | ArchiCAD | 15 | |
|