رجیسترکردن موبایل؟؟

armanaf

عضو جدید
سلام

آیا کسی اطلاعاتی درباره نحوه رجیستر کردن گوشی داره؟ هر نوع اطلاعاتی باشه ممنون
nokia 2760

elcidmusic

عضو جدید
در مورد ریجستری گوشی

در مورد ریجستری گوشی

سلام عزیزم ......... من السید هستم و مدیر وب پرشین سل که آدرشو در پایین بهت میدم

عزیزم در مورد ریجستر کردن گوشی باید بهت بگم که این کارو فقط مخابرات میکنه که البته باید بگم که نرم افزار این کار ( ریجستر کدن گوشی ) از مخابران به صورت غیر قانونی بیرون اومده و افتاده دست یک سری آدم سود جو ....

اما در مورد ریجستر باید بگم که خود مخابرات با گرفتن یک مبلغ اندک گوشی رو ریجستر میکنه که بازم بتونی ازش در بیرون از ایران هم استفاده کنید .. اما متاسفانه ریجستری غیر قانونی این قابلیت رو نداره و یا خیلی کم پیش میاد که داشته باشه

اما من یک لنک بهت میدم که بری یه سری بهش بزنی .... و بهت توصیه میکنم حتما یه سری بهش بزنی تا بتونی مشکلت رو بر طرف کنید

اما آدرس وب من هست : www.persiancell.co.cc

و آدرس اون لینکی که میگم برو : http://www.mci.ir/?56

راستی به من روزی چند بار سر بزن که چیز های باحالی توش داره

قربونت عزیزم السید .................. نوروزتم مبارک و سال خوبی داشته باشی

MOSHIRGSM

عضو جدید
سلام عزیزم ......... من السید هستم و مدیر وب پرشین سل که آدرشو در پایین بهت میدم

عزیزم در مورد ریجستر کردن گوشی باید بهت بگم که این کارو فقط مخابرات میکنه که البته باید بگم که نرم افزار این کار ( ریجستر کدن گوشی ) از مخابران به صورت غیر قانونی بیرون اومده و افتاده دست یک سری آدم سود جو ....

اما در مورد ریجستر باید بگم که خود مخابرات با گرفتن یک مبلغ اندک گوشی رو ریجستر میکنه که بازم بتونی ازش در بیرون از ایران هم استفاده کنید .. اما متاسفانه ریجستری غیر قانونی این قابلیت رو نداره و یا خیلی کم پیش میاد که داشته باشه

اما من یک لنک بهت میدم که بری یه سری بهش بزنی .... و بهت توصیه میکنم حتما یه سری بهش بزنی تا بتونی مشکلت رو بر طرف کنید

اما آدرس وب من هست : www.persiancell.co.cc

و آدرس اون لینکی که میگم برو : http://www.mci.ir/?56

راستی به من روزی چند بار سر بزن که چیز های باحالی توش داره

قربونت عزیزم السید .................. نوروزتم مبارک و سال خوبی داشته باشی
مورد اول : نرم افزاری برای این کار وجود نداره ..شما هم سر کاری..:biggrin:
مورد دوم:قانونی هم وجود نداره...بازم سر کارت گذاشتن..:biggrin:
و اما مور سوم:سود جو یی هم وجود نداره....همه کاسبن..
ریجستر به معنای ثبت سریال در مخابرات هست که فقط مخابرات ما اونم به دلیل مثلا جلو گیری از قاچاق گوشی این رویه دو پیش گرفته ولی همکاران ما یه میانبر میزدن که به جای اینکه سریال رو با هزار زحمت و رفت وآمد در مخابرات ثبت کنند .سریال ثبت شده رو روی گوشی پچ میکردن یا به قولی چنج سریال میکردند..
ولی فقط بعضی مدل ها از بعضی برند های گوشی با امنیت کمتر.....
مثلا سری BB5 NOKIA اصلا قابل چنج نست...ولی سونی اریکسون هست....:gol: