رایت کردن dvd های lord 7

dj_fzizi

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان
DVD های سری جدید LORD 7 چند مدتیه وارد بازار شده
می خواستم ببینم با چه نرم افزاری میشه اونها را رایت کرد
ظاهرا این سری روی اونها قفل گذاشتن:D

buddy

کاربر بیش فعال
با سلام خدمت دوستان
DVD های سری جدید LORD 7 چند مدتیه وارد بازار شده
می خواستم ببینم با چه نرم افزاری میشه اونها را رایت کرد
ظاهرا این سری روی اونها قفل گذاشتن:D

سلام
با image

:evil:سرنوشت هر چه نوشت نوشت سرنوشت را نمي توان از سر نوشت:twisted:

dj_fzizi

عضو جدید
با سلام

با سلام

منظورتون رو متوجه نشدم
با چه نرم افزاری میشه از DVD ها image گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
برنامه vso در کپی سی دی های قفل داری که clone در رایت اونها مشکل داشته خوب عمل کرده امیدوارم بتونه در این زمینه کمکت کنه
http://www.google.com/search?hl=fa&q=vso&lr=

البته توصیه می کنم در صورت امکان حق کپی رایت رو رعایت کنید تا حق کسی ضایع نشود.

Baran*

مدیر بازنشسته
دوست عزیز..
درسته اینجا دوستان کمکتون می کنند..که این کارو انجام بدین اما سعی کنید..حق کپی رایت رعایت کنید..
تولید کنندگان این سری نرم افزارها ..میلیون ها تومن پول را سرمایه گذاری کردن...تا شما بتونید از این نرم افزارها با قیمتی بسیار کم(فکر کنم حدود 16 هزار تومن) در مقابل این همه نرم افزار استفاد کنید..که اگر قرار بود خودتون به تنهایی این نرم افزارها رو تهیه کنید باید هزینه زیادی صرف می کردین..
من به شخصه هیچ وقت این کار انجام ندادم..
به شما هم توصیه می کنم این کارو انجام ندین...
احترام به حق کپی رایت درسته توی ایران هنوز به صورت یک قانون رسمی به حساب نمیاد...اما اگر روی اون سی دی های نرم افزار بخونید می بینید که نوشته "کلیه حقوق محفوظ است"..یعنی اون شرکت این اجازه رو به شما نمی ده...
پس سعی کنید..همیشه به دنبال منافع شخصی نباشید
موفق باشید..

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز..
درسته اینجا دوستان کمکتون می کنند..که این کارو انجام بدین اما سعی کنید..حق کپی رایت رعایت کنید..
تولید کنندگان این سری نرم افزارها ..میلیون ها تومن پول را سرمایه گذاری کردن...تا شما بتونید از این نرم افزارها با قیمتی بسیار کم(فکر کنم حدود 16 هزار تومن) در مقابل این همه نرم افزار استفاد کنید..که اگر قرار بود خودتون به تنهایی این نرم افزارها رو تهیه کنید باید هزینه زیادی صرف می کردین..
من به شخصه هیچ وقت این کار انجام ندادم..
به شما هم توصیه می کنم این کارو انجام ندین...
احترام به حق کپی رایت درسته توی ایران هنوز به صورت یک قانون رسمی به حساب نمیاد...اما اگر روی اون سی دی های نرم افزار بخونید می بینید که نوشته "کلیه حقوق محفوظ است"..یعنی اون شرکت این اجازه رو به شما نمی ده...
پس سعی کنید..همیشه به دنبال منافع شخصی نباشید
موفق باشید..

حق کپی رایت سی دی های مثل همین لورد یا کینگ بیشتر شبیه جک میمونه!

اگه اونا میدونستن کپی رایت میشه برنامه ای که خدا میدونه چنده رو با 10 تومن نمیفروختن
اینا همشون دزدن

Baran*

مدیر بازنشسته
حق کپی رایت سی دی های مثل همین لورد یا کینگ بیشتر شبیه جک میمونه!

اگه اونا میدونستن کپی رایت میشه برنامه ای که خدا میدونه چنده رو با 10 تومن نمیفروختن
اینا همشون دزدن
ببین سعید جان..من نمی گم کار اینها درسته..
من دارم میگم بیایم خودمون فرهنگ کپی رایت را جا بندازیم..
به درست یا غلط بودن عملکرد این شرکتها کار ندارم...!!!
استاد خودم ..یک شرکت تولید نرم افزار داشت (چندین سال قبل)
تعریف می کرد :
می گفت 2 ماه وقت گذاشته بود با یک تیم چند نفره برای تولید یک نرم افزار..(الان خاطرم نیست اسم نرم افزارش چی بود)
می گفت کلا 80 میلیون..هزینه کرده تا این نرم افزار تولید و پخش شده..
میگفت حتی 10 درصد خرجی که کردم نیومد توی جیبم..چرا؟؟؟
چون می گفت وقتی می رفتی مغازه سی فروشی..سی دی نرم افزار ما رو به 500 رایت می کردن می دادن..
خوب این یعنی چی..؟؟؟
یعنی از بین رفتن سرمایه یک شخص و یا اشخاص..
از بین رفتن فرصتهای شغلی..
از بین رفتن انگیزه کار و ایده جدید و تولیدات جدید
و...
شما یک سی دی رایت می کنی..خوشحال از این کار..و اما در واقع با این کار به چندین نفر داره ظلم میشه..
امیدوارم متوجه منظور من شده باشی...

Sharif_

مدیر بازنشسته
به نظر من شرکت لرد حتی 10 هزار تومان هم خرج نکرده
یا فری دانلود کرده
یا پولی دانلود کرده واسش کرک ساخته

• Like
واکنش ها: SHRP

Baran*

مدیر بازنشسته
به نظر من شرکت لرد حتی 10 هزار تومان هم خرج نکرده
یا فری دانلود کرده
یا پولی دانلود کرده واسش کرک ساخته
ردهت عزیز..من گفتم منظورم این شرکت نبود..
بحث من یک چیزه دیگه است..
یعنی احترام به حق کپی رایت..!!!!!!
اینکه چرا در تمام دنیا داره این قانون رعایت میشه...ولی توی کشور ما هنوز جا نیوفتاده..
اینکه خودمون این قانون را جا بندازیم..

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
دوستان من با باران موافقم
عدم رعایت حق نشر یا ا همون کپی رایت (به فارسی چی دقیقا می شه خدایا! ؟ ) بیشتر به متخصصین رشته کامپیوتر آسیب می رسونه
اگر در کشور ما حق کپی رایت رعایت می شد اونوقت من و شما که برنامه نویس یا طراح یا... هستیم راحت می تونستیم از تخصص خودمون پول دربیاریم و دیگه هر کی پا نمی شد یه خدمات کامپیوتری بزنه یا شرکت تاسیس کنه
اونوقت برنامه ها ارزش بیشتری داشت
تخصص باارزش تر بود و....
دود عدم رعایت حق کپی رایت داره توی چشم ما می ره
این فقط یک ضرر اون است
از نظر من کار شرکتهای ارائه کننده سی دی های گلچین نرم افزار هم صحیح نیست.ولی قبول دارم که در این شرایط نیاز بازار باید به صورتی تامین بشه!

__ziXet__

عضو جدید
دوستان من با باران موافقم
عدم رعایت حق نشر یا ا همون کپی رایت (به فارسی چی دقیقا می شه خدایا! ؟ ) بیشتر به متخصصین رشته کامپیوتر آسیب می رسونه
اگر در کشور ما حق کپی رایت رعایت می شد اونوقت من و شما که برنامه نویس یا طراح یا... هستیم راحت می تونستیم از تخصص خودمون پول دربیاریم و دیگه هر کی پا نمی شد یه خدمات کامپیوتری بزنه یا شرکت تاسیس کنه
اونوقت برنامه ها ارزش بیشتری داشت
تخصص باارزش تر بود و....
دود عدم رعایت حق کپی رایت داره توی چشم ما می ره
این فقط یک ضرر اون است
از نظر من کار شرکتهای ارائه کننده سی دی های گلچین نرم افزار هم صحیح نیست.ولی قبول دارم که در این شرایط نیاز بازار باید به صورتی تامین بشه!
کسی با فلسفه کپی رایت مشکل نداره!
ولی اگه یکسری آدم بیان و مردم رو خر فرض کنن و چیزی که خودش کپی رایت داره رو به کپی رایت خودش تغییر بده حقشه که ضرر کنه!
من اصلا با کپی رایت شرکت سازنده مخالف نیستم ولی این قاونو جدیدی که تو کپی رایت ایران گذاشتن واقعا مسخره است!
من خودم از این موضوع رنج میبرم ولی این فرهنگ به این سادگی ها تو ایران جا نمی افته.

بالا