راه اندازی سايت جديد ميرحسين موسوی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sara-afshar777

عضو جدید
پس از از دسترس خارج شدن دو سايت کلمه و قلم که مجاري رسمي ارتباط موسوي با مردم بودند سايت کلمه با آدرس و طراحي جديد مجددا آغاز به کار کرد. سايت کلمه در فاصله کوتاهي پس از انتخابات و سايت قلم حدود دو هفته پيش به دلا يل نامعلومي دراينترنت از دسترس خارج شده بودند. به همين دليل و به دنبال تعطيلي روزنامه کلمه سبز ارتباط رسمي وي با مخاطبانش با اختلال مواجه شده بود. گفتني است مير حسين موسوي به علت شرايط ويژه پس از انتخابات در کشور و به منظور عدم سواستفاده هاي احتمالي همواره برپيگيري اخبار مربوط به خود و اطرافيانش از مجاري رسمي تاکيد داشته است. سايت جديد کلمه هم اکنون درآدرس http://www.kaleme.net براي عموم مخاطبان قابل دسترسي است.

archi_arch

مدیر بازنشسته
جدا؟؟!!! :biggrin:

http://www.kaleme.net/pages/37.php

معاون دادستان تهران اخبار منتشر شده درباره وضعيت نامناسب جسماني برخي بازداشت‌شدگان را تكذيب كرد.

به گزارش فارس محمود سالار كيا معاون دادستان تهران اخبار منتشره در سايت‌هاي اينترنتي و برخي مطبوعات درباره وضعيت نامناسب جسماني تعدادي از بازداشت‌شدگان و بستري‌ شدن آنان در بيمارستان را تكذيب كرد.

معاون دادستان تهران در خصوص اخبار منتشره به نقل از وي مبني براينكه فيض الله عرب سرخي عضو شوراي مركزي سازمان مجاهدين در بيمارستان بستري است، گفت:‌ خبرنگاري درباره بيماري عرب سرخي سوال كرد و من در پاسخ به وي تنها گفتم وي بيمار بوده و براي تسريع در مداواي وي به بيمارستان نيز انتقال يافت.

وي افزود: عرب سرخي پس از انجام معالجات به صورت سرپايي در بيمارستان به زندان بازگردانده شده است.

سالار كيا شايعات بستري شدن عرب سرخي در بيمارستان را رد كرد و افزود: در حال حاضر عرب سرخي در زندان اوين به سر مي‌برد و هيچگونه مشكل جسماني هم ندارد.

معاون دادستان تهران با اشاره به وضعيت جسماني ديگر بازداشت‌شدگان، اظهار داشت: تمامي آنان در سلامت كامل به سر مي‌برند.

-------------

کاش حداقل یه ذره به سر و وضع سایت میرسیدند که اینقدر تابلو بیتجربه و دروغ به نظر نیاد!!
بخشهای درباره ی ما و ارتباط با ما و ... کار نمیکنه
فونت انتهای صفحه که به طرز ناشینه ای بزرگ نوشته استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع مجازست
(اخه کدوم سایت خبری اینطوری مینویسه)

archi_arch

مدیر بازنشسته
جالبتر اینکه تا چند دقیقه پیش من اونجا بودم ولی الان ...!!!! :surprised::surprised:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا