راهي براي فارغ التحصيلي

apadana34

عضو جدید
سلاممن اين ترم پاييز89-90 با واحدهايي كه گرفتم فارغ التحصيل مي شدم. اما ظاهرا يكي از درسها يم را افتادم.چون نمره تستي به همراه تشريحي ان به حد قابل قبول نبوده است. خوب كسي كه فقط يك درس براي فارغ التحصيلي دارد چه بايد بكند. اين قضيه تجديد امتحان چيه ؟. نمره من هنوز تاييد استادنشده واعلامنشده است. من بايد چه كار كنم.

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلاممن اين ترم پاييز89-90 با واحدهايي كه گرفتم فارغ التحصيل مي شدم. اما ظاهرا يكي از درسها يم را افتادم.چون نمره تستي به همراه تشريحي ان به حد قابل قبول نبوده است. خوب كسي كه فقط يك درس براي فارغ التحصيلي دارد چه بايد بكند. اين قضيه تجديد امتحان چيه ؟. نمره من هنوز تاييد استادنشده واعلامنشده است. من بايد چه كار كنم.

نمی دونم اما بهترین راه اینه که با استاد صحبت کنید
این که منتظر تایید نمرات بمونید فایده ای نداره. چون تجربه نشون داده گاهی دو سه ترم بعد نمرات تایید میشن!
تجدید امتحان خیلی کم پیش میاد یعنی در 4 سال ما اصلا اتفاق نیفتاد

iliyad

عضو جدید
اگر قبول نشدی باید تبصره یا معرفی به استاد بگیری. یعنی بعد از ثبت نام ترم جدید میری گروه آموزشی مربوطه تون میگی کمتر از 6 واحد داری و مشمول قانون تبصره میشی و می خوای معرفی به استاد بگیری ، میری نصف شهریه ثابت بعلاوه شهریه درس رو واریز می کنی و یه استاد بهت معرفی می کنن، میری پیش استاد اونهم با توافق یه روزی رو برای امتخان مشخص می کنه و میری پیش استاد امتحان میدی، تاریخ فارق التحصیلیت هم همون روز امتحان ثبت میشه.

apadana34

عضو جدید
یعنی اگر فرضا کارم به معرفی به استاد یا تک درس افتاد این می افته برای سال بعد دیگه .

iliyad

عضو جدید
می افته برای ترم بعد. قانون دانشگاه ما این بود که تاریخ امتحان باید از شروع کلاسهای ترم جدید بگذره

iliyad

عضو جدید
شما بعد اینکه نمره های این ترمت اومد برو بگو اینجوریه واحد کم داری میگن باید کارای فارغ التحصیلیت رو انجام بدی. ، تا برسی به معرفی به استاد، در واقع شما بیشتر کاراتو کردی و بعد اینکه نمره درس معرفی به استاد اومد دیگه فقط تسویه حساب مونده.
دانشگاه ما که اینطوری بود تهران مرکز. من سه واحد الکترونیکم مونده بود اینجوری پاس کردم

Gholche

عضو جدید
دروس ريزشي هم قراره اعلام بشه شايد از اون طريق هم بتونين پاسش كنيد

apadana34

عضو جدید
کی دروس ریزشی اعلام می شه برای من که نه درس ریزشی نه تجدید امتحان و نه درخواست اعتراض
به درس فعال بود و نمی گذاشت انجام بدم.

BIGHAM

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی اگر فرضا کارم به معرفی به استاد یا تک درس افتاد این می افته برای سال بعد دیگه .
تا قبل از امتحانهای ترم بعد می افته معمولا. ولی بستگی به گروه و استاد داره. خودت پی گیری کن از گروه تا تکلیف معرفی به استادت رو سریعتر مشخص کنند.

apadana34

عضو جدید
این روال اعلام نمره در سایت گلستان چگونه است . اخرین مرحله ظاهر تایید استاد است . این یعنی
با توجه به اینکه اساتید برای ترم بعد که اسفند شروع میشه می ایند این تایید و درنتیجه نمرم می افته برای اسفند دیگه .

Gholche

عضو جدید
در مورد ريزشي واحد تهران زده تا قبل از حذف و اضافه برگزار ميشه ولي هنوز خبري از عنوان دروس و تاريخ برگزاري و اينا نيست

apadana34

عضو جدید
من با مسئول اموزشمون صحبت کردم. گفت که هرچند که نمره ها تایید نشده ولی خود سیستم ان را تایید می زنه پس یعنی من این درس را می افتم. گفت که این درس راانتخاب کن
و منتظر تاریخ امتحان تک درس باش که معمولا اردیبهشت است و بعضا هم اخر ترم . این یعنی
من بخاطر یک درس باید تا پایان ترم بعد صبر کنم. می خواستم بدانم من راه دیگه ندارم. می تونم نامه نگاری کنم.