راههای رسیدن به خدا

یکی مثل شما 100

عضو جدید
چرا خدا اینقدر دور از دسترسه؟ چرا راههای رسیدن به خدا اینقدر سخته؟ چرا نمیشه خدا رو بغل کرد؟ درست مثل مواقعی که از چیزی ناراحتی و می پری توی بغل مامانت و یه دل سیر گریه میکنی. اونجا مطمئنی که محبت مامانت تا بی نهایته و بدون هیچ توقعی… در تمام مدتی که داری گریه میکنی و اشک میریزی مامانتم مدام نوازشت میکنه و دلداریت میده و میگه نگران نشو عزیزم همه چی درست میشه. حالا چی میشد خدام اینطوری می بود. فکرشو بکنین چی میییییییشه اگه یه روزی خدا اینطوری آدمو دلداری بده و آرومش کنه.

دوستان خیلی دلتنگم،حس می کنم از خدا فاصله گرفتم،کمکم کنید.:(

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین دوست من،اگه قرار بود خدا هم مثل ما آدما محدود به جسم و زمان و مکان باشه،که دیگه بهش نمی گفتیم خدا ! خودت می دونی که این محدودیتها شامل خدا نمی شه.
تو باید خودت به این ایمان برسی که تنها و تنها چیزی که هیچوقت ازت جدا نمی شه،خداست....پس نگو ازش فاصله گرفتم.سعی کن باهاش بیشتر حرف بزنی.ببین منم شرایط تورو داشتم اما انقدر باهاش حرف زدم و حرف زدم که الآن واقعا هرجا باشم و در هر حالی که باشم،خدا رو حس می کنم و این واقعا قشنگه.به آدم دلگرمی میده.:)
پس دیگه فکر نکن که ازش دوری....خدا از همه چی به ما نزدیکتره.:heart: تو باید بهش نزدیک بشی...:w11:
"اگر تنها ترین تنهایان شوم،باز هم خداست...او جانشین تمام نداشته های من است";)

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی فیلم مارمولک رو یادته؟؟؟
"به تعداد آدمها راه برای رسیدن به خدا هست";);)
حالا هرکسی به روش خودش خدارو پیدا می کنه:)

یکی مثل شما 100

عضو جدید
ببین دوست من،اگه قرار بود خدا هم مثل ما آدما محدود به جسم و زمان و مکان باشه،که دیگه بهش نمی گفتیم خدا ! خودت می دونی که این محدودیتها شامل خدا نمی شه.
تو باید خودت به این ایمان برسی که تنها و تنها چیزی که هیچوقت ازت جدا نمی شه،خداست....پس نگو ازش فاصله گرفتم.سعی کن باهاش بیشتر حرف بزنی.ببین منم شرایط تورو داشتم اما انقدر باهاش حرف زدم و حرف زدم که الآن واقعا هرجا باشم و در هر حالی که باشم،خدا رو حس می کنم و این واقعا قشنگه.به آدم دلگرمی میده.:)
پس دیگه فکر نکن که ازش دوری....خدا از همه چی به ما نزدیکتره.:heart: تو باید بهش نزدیک بشی...:w11:
"اگر تنها ترین تنهایان شوم،باز هم خداست...او جانشین تمام نداشته های من است";)

سارا جان این <<حرف زدنه>> یعنی چی ؟
من خودم رو خیلی مواقع نزدیک به خدا میبینم (مثلا سختیها)ولی پایدار نیست و اینه که منو عذاب میده:razz:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سارا جان این <<حرف زدنه>> یعنی چی ؟
من خودم رو خیلی مواقع نزدیک به خدا میبینم (مثلا سختیها)ولی پایدار نیست و اینه که منو عذاب میده:razz:
خب مساله همینجاست.چرا احساس می کنی تو سختی ها به خدا نزدیکتری؟؟چون بیشتر وقتی یه مشکلی داری و می خوای خدا کمکت کنه،یاد اون میفتی.وقتی هم که مشکلی نداری....
باید رابطت با خدا همیشگی باشه.حتی وقتی که مشکلی نداری ، روزی چندبار خدا رو به خاطر این همه نعمتی که بهت داده شکر کن.
تو یه قئم به سمت خدا بردار،خدا صد قدم میاد طرفت....بعدش دیگه آسون می شه.;)

یکی مثل شما 100

عضو جدید
خب مساله همینجاست.چرا احساس می کنی تو سختی ها به خدا نزدیکتری؟؟چون بیشتر وقتی یه مشکلی داری و می خوای خدا کمکت کنه،یاد اون میفتی.وقتی هم که مشکلی نداری....
باید رابطت با خدا همیشگی باشه.حتی وقتی که مشکلی نداری ، روزی چندبار خدا رو به خاطر این همه نعمتی که بهت داده شکر کن.
تو یه قئم به سمت خدا بردار،خدا صد قدم میاد طرفت....بعدش دیگه آسون می شه.;)

از کمکتون ممنونم:gol: