راهنمایی

golyasi

عضو جدید
من دانشجوي برق مخابرات هستم تا عملكرد خوبي نداشتم سه ترم مشروط شدم و همش27 واحد پاس كردم ميخواستم براي ادامه تحصيلم راهنماييم كنيد

alisaw

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دانشجوي برق مخابرات هستم تا عملكرد خوبي نداشتم سه ترم مشروط شدم و همش27 واحد پاس كردم ميخواستم براي ادامه تحصيلم راهنماييم كنيد
چند حالت داره
اگه مخابرات دوست داری و استعداد ریاضی داری بهترین راهنمایی اینه که روزی 1 ساعت درس بخونی ، از جمع دوستهای درس نخونت فاصله بگیر،
سر کلاس ردیف اول یا دوم بشین ، کوچکترین نکته ای که متوجه نمیشی از استاد بپرس ، سر کلاس شما فقط حدود 40% از مباحثی که باید یاد بگیرید آموزش داده میشه ، مخصوصا اگر دانشگاه خوبی نباشی ، به هر حال به کلاس بسنده نکن ، توی کلاس که اساس مطلب رو یاد گرفتی باید از کتابهای دیگه
ادامشو خودت بخونی، تا جایی که اطلاع دارم هیچ کدوم از گرایش های مهندسی برق رو نمیشه زورکی خوند، اگر علاقه نداری انصراف بده ،
حتی اگر علاقه داری و ریاضیت خوب نیست باز هم انصراف بدی بهتره.
اگر کارشناسی ناپیوسته یا کاردانی باشی به حساب این 3 ترم که پاس کردی و جمعا 27 واحد شده ، شما 2 ترم و یک تابستون دیگه فرصت داری که
حدود 55 تا 60 واحد پاس کنی ، اگه به خودت بیای و بخونی میشه و گرنه وقت و پولتو دور نریز.
رشته ای رو بخون که دوست داری .
موفق باشید:gol:

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی

به نظر من تغییر رشته بدین بهتره

بالا