راهنمایی

h_azary

عضو جدید
با سلام به شما همکار گرامی

من از میکروهای خانواده 8051 و AVR استفاده می کنم .
در مواقعی که نیاز به فرمان خروجی دارم (جهت راه اندازی موتورها و کنتاکتورها ) با اینکه از opto copler استفاده می کنم باز هم سیستم من هنگ می کند لطفا مواردی که باید رعایت کنم را به من اعلام نمایید .

با تشکر

ایرانیکا

عضو جدید
با سلام به شما همکار گرامی

من از میکروهای خانواده 8051 و AVR استفاده می کنم .
در مواقعی که نیاز به فرمان خروجی دارم (جهت راه اندازی موتورها و کنتاکتورها ) با اینکه از opto copler استفاده می کنم باز هم سیستم من هنگ می کند لطفا مواردی که باید رعایت کنم را به من اعلام نمایید .

با تشکر
سلام دوست عزیز،
هنگ کردن ربطی به اپتو کوپلر ندارد. اگر میکرو شما هنگ می کند پس اشکالی در برنامه آن وجود دارد که باید آنرا دیباگ کنید. یک احتمال دیگر هم این است که اگر پایه ریست بر اساس نوع میکرو پول آپ یا پول دان نشده باشد ممکن است در اثر نویز شدید میکرو ریست می شود. احتمال دیگر افت ولتاژ است که ممکن است میکرو را ریست کند که برای پرهیز از آن باید مطمئن باشید که ولتاژ میکرو کاملا رگوله شده است به هر حال استفاده از یک سوپروایزر خارجی مثل 1232 توصیه می گردد.

شاد باشید.

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
سلام
برای اطمینان از اپتوکوپلر میتونی از یک بافر قبل از اپتوکوپلر استفاده کنی
خوش باشی

AliHagigat

عضو جدید
بعد از میکرو از ترانزیستور استفاده کنید یا IC آنالوگ راه انداز موتور. پورت ها باید خروجی پیکربندی شوند. من با موتور Sanyo و AVR انجام دادم مشکلی نبود. Watchdog تایمر را فعال کنید ببینید کجا گیر میکنه.....

بالا