راهنمایی شغلی

علی28171

عضو جدید
سلام..من دانشجوی مکانیک حرارت وسیالات هستم ومتاسفانه ازوسعت شغلی ومحدوده کاری وتخصصی که آینده میتونم داشته باشم خیلی کم اطلاع دارم میخاستم تقاضا کنم اگه کسی هست که تو این زمینه تجربه واطلاعات کافی داره راهنماییم کنه ...ممنون....

SHELLBY

کاربر بیش فعال
سلام..من دانشجوی مکانیک حرارت وسیالات هستم ومتاسفانه ازوسعت شغلی ومحدوده کاری وتخصصی که آینده میتونم داشته باشم خیلی کم اطلاع دارم میخاستم تقاضا کنم اگه کسی هست که تو این زمینه تجربه واطلاعات کافی داره راهنماییم کنه ...ممنون....

سلام.
دامنه شغلی برای یک مهندس مکانیک بسیار گسترده و متنوع هست
و متاسفانه بنظر من رشته مهندسی مکانیک رشته ای هست که شما رو بعد از فارغ التحصیلی برای اکثریت(نه همه) اون زمینه های کاری که در جامعه وجود داره آماده نمیکنه! یکی از عیب های این رشته بنظر من همینه و ربطی هم به سطح سواد و این چیزها نداره. البته تو کار سواد کاری خیلی تاثیر گذاره
حالا نمیدونم فقط تو ایران اینطوریه یا نه
پست های شغلی هم که در صنعت به یک مهندس مکانیک داده میشه معمولا پست های مهمی هست و به همین دلیل تقریبا غیر ممکنه شرکت یا جای خصوصی پیدا کنید که مهندس مکانیک بدون سابقه کار استخدام کنه . مگر آشنایی داشته باشید
بنابراین سابقه کار برای یک مهندس مکانیک حکم طلا داره
شما اگه توی یک حوزه خاص کاری کسب تجربه داشته باشی بهتره

در پایان توصیه میکنم بر دروس تخصصی تسلط کافی داشته باشید،تا حداقل برای آزمون های استخدامی ارگانهای دولتی که معمولا هر سال برگزار میشه آمادگی داشته باشید
بر زبان انگلیسی و نرم افزارهای لازم تسلط کافی داشته باشی
جسارت و اعتماد بنفس برای یک مهندس خیلی مهمه
موفق باشید

آخرین ویرایش: