بنام خدا با سلام و احترام من پایان نامه در مورد مبدل های حرارتی دارم و نیاز به کمک برای انجام آن
M mehdi engineer عضو جدید Mar 6, 2017 #1 بنام خدابا سلام و احترام من پایان نامه در مورد مبدل های حرارتی دارم و نیاز به کمک برای انجام آن
Uchiha Itachi عضو جدید May 1, 2017 #3 mehdi engineer گفت: بنام خدابا سلام و احترام من پایان نامه در مورد مبدل های حرارتی دارم و نیاز به کمک برای انجام آن کلیک کنید تا باز شود... موفق باشید، ولی تا جایی که بنده اطلاع دارم. کار در زمینه مبدل های حرارتی خیلی انجام شده و فایل های آموزشی بسیاری وجود داره که البته این به نفع شما است و فکر نمی کنم با مشکل خاصی روبرو بشین.
mehdi engineer گفت: بنام خدابا سلام و احترام من پایان نامه در مورد مبدل های حرارتی دارم و نیاز به کمک برای انجام آن کلیک کنید تا باز شود... موفق باشید، ولی تا جایی که بنده اطلاع دارم. کار در زمینه مبدل های حرارتی خیلی انجام شده و فایل های آموزشی بسیاری وجود داره که البته این به نفع شما است و فکر نمی کنم با مشکل خاصی روبرو بشین.
A amin.salehipour عضو جدید May 2, 2017 #4 با سلام برای پایان نامه در زمینه انتقال حرارت چه موضوعی پیشنهاد میدهید؟
mm.salemi کاربر فعال May 14, 2017 #5 درود دوست عزیز، با بنده تماس بگیرین تا راهنماییتون کنم 09165041178 سالمی