راهنمایی در مورد احداث کارگاه ریخته گری

peyman2557

عضو جدید
سلام
چند وقته روی موضوع احداث یک کارگاه ریخته گری فکر میکنم .
از کسانی که در زمینه ریخته گری تجربه و اطلاعات دارند درخواست میکنم که اطلاعات پایه در مورد راه اندازی یه کارگاه ریخته گری مثل هزینه ها و ... را به من بدهند .
با تشکر

آخرین ویرایش:

saeedhakam

عضو جدید
سلام مهندس
مهمترین مسئله ای که به نظرم برای احداث کارگاه ریخته گری وجود دارد بازاریابی هست. یعنی بتونی قطعه ای پیدا کنی که بازار داشته باشد و مجبور نشی قطعه ای تولید کنی ولی تو انبار نگه داری. آلیاژهای متداول برای ریخته گری اول چدن (معمولاً چدن خاکستری و یا نشکن؛ بعضی جاها چدن ضدسایش هم می ریزند) بعد آلومینیوم(چه به صورت شمش چه قطعه معمولاً ال ام 2 ) و برنج (متداولترینش برنج 40-60 هست یعنی شصت درصد مس و چهل درصد روی) هست
متدوالترین کوره ها، کوره گردان برای چدن و کوره زمینی برای آلومینیوم و برنج هست اما سرمایه بیشتر داشته باشی کوره القایی (یا به قول ریخته گرها کوره برقی) خیلی بهتر است.
یک پیشنهاد: اگر وقت داری چند ماه در یک کارگاه ریخته گری به عنوان کارآموزی مشغول شو خودت از همه چی اطلاع پیدا می کنی؛ البته امیدوارم از ریخته گری منصرف نشی . اگر سمت شرق تهران هستی شهرک صنعتی عباس آباد پاتوق ریخته گر هاست و اگر سمت غرب تهران هستی شهرک صنعتی شمس آباد

بالا