راهنمایی برا ارشد مکانیک

ali mirzavand

عضو جدید
سلام حالتون خوبه دوستان؟ من تازه عضو شدم مکانیک جامدات خوندم و تازه فارغالتحصیل شدم میخوام برا ارشد بخونم ولی اطلاعات کافی ندارم. 7 ماه تا آزمون وقت دارم. جزوه ها پارسه و کتاب های پوران رو دارم ولی میدونم نهایتش رتبم بشه 800 اگه میشه راهنماییم کنید که چطور میتونم تهران قبول بشم و چطور میشه جزوات اساتید طراح کنکور رو گیر بیارم مرسی. (لطفا کمکم کنید)

nafas..

کاربر فعال
سلام دوست عزیز اگه اون کتابای کع داری درست و حسابی بخونی موفق می شی.به خودت ایمان داشته باش.

sogand104

عضو جدید
سلام حالتون خوبه دوستان؟ من تازه عضو شدم مکانیک جامدات خوندم و تازه فارغالتحصیل شدم میخوام برا ارشد بخونم ولی اطلاعات کافی ندارم. 7 ماه تا آزمون وقت دارم. جزوه ها پارسه و کتاب های پوران رو دارم ولی میدونم نهایتش رتبم بشه 800 اگه میشه راهنماییم کنید که چطور میتونم تهران قبول بشم و چطور میشه جزوات اساتید طراح کنکور رو گیر بیارم مرسی. (لطفا کمکم کنید)

سلام دوست عزیز،تو تاپیک ارشد 91و92 کتابای مفیدی معرفی شده،به خصوص برای ریاضی و جامدات.حتما تاپیکارو نگاه کنید.از همین تابستون،از اواسط مرداد شروع کنید خیلی عالیه،آهسته و پیوسته،نیازی نیست خیلی اوایلش خودتونو خسته کنید.سعی کنید درسای ریاضی و جامداتو خیلی قوی بخونید.مطمئن باشید رتبه عالی میارید.سوالی در باره جزوات و کتابها داشتید بپرسید،من کم و بیش میتونم کمکتون کنم.
موفق باشید.

بالا