راهنمایی برای موضوع پایان نامه (حاشیه نویسی تصویر)

soda1

عضو جدید
با سلام به دوستان. من دانشجوی هوش هستم و درگیر انتخاب موضوع پایان نامه. فیلد کاری استاد راهنمام حاشیه نویسی تصویره (image annotation) . شنیدم موضوع سختیه از اونجایی که منم تجربه پیاده سازی ندارم کسی پیشنهاد خاصی در مورد انتخاب موضوع نداره؟ که هم برای استادم قابل قبول باشه و هم بتونم از پسش بربیام. یه چیزایی درمورد حاشیه نویسی معنایی شنیدم . آیا موضوع سختیه ؟ خیلی از خودم ناامیدم منتظر نظرات سازنده دوستان هستم و پیشاپیش ممنونم.

monair66@yahoo

عضو جدید
سلام فکر کنم پیاده سازی با متلب باشه ولی اول حتما از موضوعت اطلاع کامل داشته باش یعنی چند مقاله فارسی بخون ببین کل موضوع دستت می یاد یا نه، اگر سخت بود چند موضوع شبیه این موضوع اگه راحت تر پیدا کن پیدا کن و حتما هم با استاد و با توجه به منابع که قبلا کار شده تصمیم بگیر . سخت یا راحت بعد از مطالعه چند مقاله دستت می یاد موفق باشی:D

mzolfaghari

عضو جدید
با سلام به دوستان. من دانشجوی هوش هستم و درگیر انتخاب موضوع پایان نامه. فیلد کاری استاد راهنمام حاشیه نویسی تصویره (image annotation) . شنیدم موضوع سختیه از اونجایی که منم تجربه پیاده سازی ندارم کسی پیشنهاد خاصی در مورد انتخاب موضوع نداره؟ که هم برای استادم قابل قبول باشه و هم بتونم از پسش بربیام. یه چیزایی درمورد حاشیه نویسی معنایی شنیدم . آیا موضوع سختیه ؟ خیلی از خودم ناامیدم منتظر نظرات سازنده دوستان هستم و پیشاپیش ممنونم.

بازیابی تصویر مبتنی بر محتوا

vanday67

عضو جدید
پیشنهاد میکنم تا در مورد موضوعی اطلاعات کافی را نداری انتخابش نکن
چون واسه پایان نامه ارشد باید کاملا به موضوع مسلط باشی

Arash_abi12

عضو جدید
سلام دوست عزیز من دانشجوی نرم افزار هستم پایان نامه من هم حشیه نویسی تصویر هست موضوع جالبیه می تونی هم با Matlab و یا Visual Studio پیاده سازی کنی روش های مختلفی داره حالا بسته به خودت که از چه روش هایی برای حاشیه نویسی استفاده کنی
من با Visual Studio پیاده سازی کردم اینم بگم بازیابی تصویر با حاشیه نویسی یکم فرق داره

nn4e

عضو جدید
اگرپروژه پياده سازي اين برنامرو با matlab و يا تحت ويژوال استوديو به زبان سي شارپ و تحت borland cpp به زبان سي پلاس پلاس خواستيد اطلاع بدين. البته هر 2 پروژه اي كه فرمودين موجوده يعني بازيابي تصاوير و حاشيه نويسي

vesta2

عضو جدید
سلام
ممنون میشم در مورد image annotation برای من هم توضیح بدهید. و اگر مطلبی دارید برام ارسال کنید تا با این حوزه آَنا بشم. ممنون

reza2611

عضو جدید
پیاده سازی

پیاده سازی

سلام کسی میتونه پیاده سازی بازیابی یا حاشیه نویسی تصویر رو اگه داره به من هم بده خیلی ضروریه اینم ایمیلم
parsa.mirpour@gmail.com

mzolfaghari

عضو جدید
سلام کسی میتونه پیاده سازی بازیابی یا حاشیه نویسی تصویر رو اگه داره به من هم بده خیلی ضروریه اینم ایمیلم
parsa.mirpour@gmail.com
سلام دوست عزیز
اینطور نیست که یه عنوان کلی باشه کلی متد در زمینه بازیابی تصویر که یکی از زمینه های کاری بنده است وجود داره
شما باید ببینید چیکار میخواین انجام بدین
فعلا بنده 3 تا پروژه رو در این زمینه پیش بردم که نتایج خیلی خوبی کسب کردیم و در شرف ارائه بصورت مقاله است
شاد باشید و برقرار