راهنمایی از دوستان مهندسی جوش

مجیدرحیمی

عضو جدید
من سیالا ت میخونم در کنار سیالات که علاقه دارم به رشته سیالات علاقه به جوشکاری هم دارم /ولی عملی کار نکردم /بازرسی جوش vt و دوره فرایندهای تست مخرب گذروندم سال 88 خیلی دوست دارم بتونم یه پروژه برم. ولی نمیدونم باید به چه چیزای مسلط باشم از شما دوستان که رشته خودتونه جوش تقاضا دارم بنده و راهنمایی کنین ممنون میشم از کجا باید شروع کنه یه کسی که تا حالا تجربه ای نداشته با سپاس فراوان

hesam02

عضو جدید
من سیالا ت میخونم در کنار سیالات که علاقه دارم به رشته سیالات علاقه به جوشکاری هم دارم /ولی عملی کار نکردم /بازرسی جوش vt و دوره فرایندهای تست مخرب گذروندم سال 88 خیلی دوست دارم بتونم یه پروژه برم. ولی نمیدونم باید به چه چیزای مسلط باشم از شما دوستان که رشته خودتونه جوش تقاضا دارم بنده و راهنمایی کنین ممنون میشم از کجا باید شروع کنه یه کسی که تا حالا تجربه ای نداشته با سپاس فراوان

سلام دوست عزیز. اولین کاری که شما باید بکنی اینه که اولا مهارتتو تو این زمینه با دوره ها ببری بالا ثانیا دست به دامن یک شرکت بازرسی فنی چیزی بشی برای تجربه کاری. حالا با پارتی یا هر چیزی که میشناسی باید یه جوری خودتو هر چه زودتر وارد صنعت کنی

moslemhabibi

عضو جدید
سلام رشته من جوشکاریه مسلما شما باید به شرکت های تست جوشکاری برید اما اگر دنبال تجربه هستید دوره های فنی خوبه

khodaparasti

عضو جدید

navid_milani

عضو جدید
با سلام
من ۲ساله دارم جوش کار می‌کنم...برای درک جوش به شما توصیه می‌کنم یه دورهٔ کوتاهه جوش کاری بگذرون ...باعث می‌شه درک بهتری از فرایند جوش و همچنین عیوبی ک بوجود میاد بعد به بحث تئوریش بپرداز ....و در بحث تئوریش ابتدا میتونی‌ مدارک pt ،mt , vt ... ) LvL II رو بگیری بعد از این مسائل اگر علاقه بیشتر داشتی میتونی‌ به مدارک بین‌ مللی از asnt وaws نظر داشته باشی که دیگه داخل ایران نمی تونی بهشون دست پیدا کنی... همچون :cwi wps pqr ... ....cws ....