ذره‌های انسانیت‌مان خریداری ندارد؟

Dear.Doctor

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ساعت از ده و نیم شب گذشته و وقتی چند کلمه‌ای با دو دختر بچه‌ای که از سر کار (!) برمی‌گردند، هم کلام می‌شویم و می‌خواهیم که بایستند تا عکسشان را بگیریم، خواهر بزرگتر (هشت ساله) می‌گوید: «قول بده که عکسمون رو تو روزنامه نزنی! وگرنه دوباره کتک می‌خوریم...». بند دلمان پاره می‌شود؛ سرپرستان ظالم به این کودکان آموزش داده‌اند، ولی نهادهای متنوع مسئول که باید حامی‌شان باشند، در خواب ...!

گوشه‌ای از پیاده‌رو، کِز کرده و چنان خواهش می‌کند که یک فال از او بخریم که بیشتر به نظر می‌رسد، درخواست جلب محبت دارد تا فروش چند برگه‌ای که مثلا آینده ما را نشان می‌دهد؛ حیف که در این اقیانوس مردم در حال عبور، برخلاف اینکه در فروش کاغذ پاره موفق است، لحن التماسی‌اش خریداری ندارد!

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه روز داشتم از پله های پل عابر پیاده سید خندان میرفتم بالا
عجله هم داشتم..یهویی یه بچه جلوی پام سبز شد..راستی ترسیدم و سرش داد زدم که برو کنار

بمیرم...طفلی رفت کنار...منم رفتم
اما چند لحظه نگذشت که برگشتم با گریه با التماس بهش گفتم عزیزم منو ببخش...
طفلی گفت ازم فال میخری...خریدم

اما کاش بوسش میکردم..اینقدر ناراحت بودم که یادم رفت
تا مدتی به خودم میگفتم خدا سرم میاره...
دلشو شکوندم...:cry:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لعنت به مقام و منسب که وقتی انسان به یه مقامی میرسه خدا رو هم فراموش میکنه. خدا به ما نفت داد ما هم حراجش کردیم و این دخترکانمون هم دارن فال میفروشند. لعنت به وکلای مجلس

saman205

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جامعه ای که حتی اونقد آزادی نداری که 4کلام دولتش رو نقد کنی آیا .... چرا من همنوعم را میبینم داره زجر میکشه و ناراحت میشم ولی نمی تونم ذره ای اظهار نظر کنم...وافعن جوونای ما باید از بیکاری و تنگدستی هزار بلا سرشون بیا وکسی جوابگو نباشه وهی آمار ها رو بالاتر اعلام کنن که ما چه کردیم .چه میکنیم اونوقت افعانستان و عراق و سومالی وغزه.................................. خسته شدیم بخدا