دیدگاه علی ع در مورد فتنه:

amin karmania

عضو جدید
سلام
دیروز بعد از مدت ها رفتم سراغ نهج البلاغه!!!
تو سخنان کوتاه امام علی رسیدم به این حدیث که:
در هنگام فتنه همچون شتری دو ساله باش که نه از تو سواری گیرند نه اینکه بتوانند شیرت را بدوشند!
برداشت من این بود که تو فضای مه آلود فتنه جهت گیری کاری اشتباهییه حالا اگه حوادث بعد از انتخابات فتنه بود چرا به ما میگفتن که حتما باید جبهه گرفت،هیچ کس نباید سکوت کنه!!
به نظر شما اگه امام علی الان بود چکار میکرد؟؟؟
.
.
.
.
.
چرا از دین فاصله گرفتیم؟ چرا سخنان بزرگان دین جهت گیری ما رو تعیین نمیکنند!!!

آخرین ویرایش:

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
در اون فضا درست فکر کردن کار خیلی سختیه
بهتره صبر و تحمل داشت تا اشتباه 33 سال پیش تکرار نشه

amin karmania

عضو جدید
در اون فضا درست فکر کردن کار خیلی سختیه
بهتره صبر و تحمل داشت تا اشتباه 33 سال پیش تکرار نشه
اشتباه 33 سال پیش انجام نشد، برداشت غلط بعد از انقلاب موجب به انحراف رفتن مسیر انقلاب شد ،برداشت غلط موجب ملاک قرار گرفتن ریش و تسبیح شد!!
برداشت غلط موجب کنار رفتن شیوه شایسته سالاری علی در انتخاب مسئولان کشوری شد و اصل دین که خدمت به خلق بود کنار رفت!!

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
اشتباه 33 سال پیش انجام نشد، برداشت غلط بعد از انقلاب موجب به انحراف رفتن مسیر انقلاب شد ،برداشت غلط موجب ملاک قرار گرفتن ریش و تسبیح شد!!
برداشت غلط موجب کنار رفتن شیوه شایسته سالاری علی در انتخاب مسئولان کشوری شد و اصل دین که خدمت به خلق بود کنار رفت!!

نمیخوام چیزی بگم که تاپیکت دود بشه
اما 33 سال پیش اشتباه مردم این بود که نمیدونسستن چی میخوان و یا نمیدونستن چی واسشون از بقیه مهمتره چون روشی که واسه انقلاب انتخاب شده بود همین بود
فقط عامه مردم رو کشوند تو خیابون و با استفاده از تهیج و تمرکز روی نقاط احساسی اونها و بارور کردن احساسات نوستالژیکشون ازشون سوء استفاده کردن.

یک جمله از هوشنگ اسدی هم سلولی آقای خامنه ای از زبون ایشون شنیدم:
موقع خداحافظی این دو همبند تو زندان اوین از همدیگر آقای خامنه ای به اسدی میگوید:در حکومت اسلامی از گوشه چشم کسی اشکی نخواهد چکید

این همون احساسی است که شاید خودشون هم اوایلش داشتند و میخواستند این اتفاقها بیوفته و کسی ذره ای هم کدورت نداشته باشه ولی چیزهایی که در اطراف ما اتفاق میوفتند حکایت دیگری هستند
من اصلا ادم س..سی نیستم و عضو هیچ گروه و دسته ای هم نمیشم چون اون چیزی که سعادت منو بهم میده مطمئننا از این طریق بدست نمیاد اما اینکه چشمهام رو هم ببندم که نمیشه

amin karmania

عضو جدید
انقلاب بلاخره باید اتفاق میوفتاد،حکومت دیکتاتورانه خاندان پهلوی داشت کشور رو به باد فنا میداد!
فساد افقتصادی درباریان سر به فلک گذاشته بود!!!
الانم دوباره داره همونجور میشه باید با بازگشت به اصل دلیل انقلاب جلوی این انحرافات گرفته بشه و گرنه دوباره.....!!!
باید حرف دل مردم شنیده بشه!
من هنوز نفهمیدم دیدگاه علی ع تو اتفاقات اخیر چی میتونست باشه؟!!

آخرین ویرایش: