دوست داريد بهتون بگن مهندس!!!

scorpio20

عضو جدید
بيايد رو راست باشيم من شما رو نمي شناسم شما هم هميدگرو نمي شناسين و متعاقبا منو نمي شناسيد پس حالا كه هيچ كس همديگرو نمي شناسه بريم ديگه!!!
نه بيايد صادق باشيم دوست داريد بهتون بگن مهندس مثلا بگن مهندس قابل نداره مهندس بفرما مهندس كوفت مهندس درد......
يا دوس داريد اسمتونو صدا كنن يا فاميلتونو يا .....
بگيد چي دوس داريد نگيد مثلا اين را گفتن بد است يخ كنيد اي شا الله !!!!

arsenal1400

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که خیلی بدم میاد کسی با کلمه مهندس صدام بزنه:cry:
حالا دیگه همه میدونن نقطه ضعفم چیه:redface::biggrin:

forsha

عضو جدید
همیشه نباید بگن مهندس ولی بعضی وقتا خیلی فاز میده مهندس

arsenal1400

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندس مهندس سلام
نكنه اينو گفتي كه همه بگن بهت مهندس چون مي دوني ما ايرانيا تو لجبازي يد طولايي داريم!!!

علیک سلام و مهندس و ....:mad:
ماشالا به هوشت خوبه که ... نشدی:biggrin:
یه تشکر هم میکردی چیزی ازت کم نمیشدا:razz:

scorpio20

عضو جدید
مي خواستم دو بار ازت تشكر كنم حيف سايت بي تربيت اجازه نميده مهندس شما نمي توني يه كاريش كني مهندس !!!!

rm_arch

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام مهندسااااا :دی
من اسمم دوس دارم بگن همراه با مهندس:دی
شوخی کردم
اما بعضی وقتا هم بدک نیست
:w27:....

Leily810

عضو جدید
سلام
بستگی به جا و مکانش داره !ولی در کل بد نیست ! تو دانشگاه و محیط کار میچسبه !

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بستگی به جا و مکانش داره !ولی در کل بد نیست ! تو دانشگاه و محیط کار میچسبه !

e
مگه قهوه ست كه ميچسبه؟؟
اي بابا الان ديگه زير هر سنگي رو بر ميداري ميبيني چند تا مهندس خوابيده..... وداره خاك ميخوره...

scorpio20

عضو جدید
خب عجب تيزهوشي هستياااااااااا
ميدونستي نوشتي.......نميدونستي ميخواستي چيكا كني خدا ميدونه....
هووووووووم!!!!!!

می دونستم اگه اینو بنویسم الان یکی هوار میشه رو سرم :biggrin:

دعوا. كار بد بد
بابا شماها مهندسين بابا راحت باشين من كه اين تايپك رو نزدم كه همه بگن من از گفتن كلمه مهندس بي زارم من خودمم دوست دارم ولي نه هر جايي وقتي مي ري تو يه فروشگاه كه مشتريش و اون هي مي گه مهندس احساس مي كني داره سر مبارك رو شيره مال مي كنه به خاطر همين من مجبورم هي مغازههايي رو كه ازشون خريد مي كنم عوض كنم چرا چون هر جا مي رم با يه نگا همه مي فهمن مهندسم مثل اينكه من از همتون بدترم!!!!

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه مدت " افغانی " فحش بود مثلا یه جا که یه نفر بد رانندگی میکرد ملت داد میزدن : هوییی افغانی. اما حالا که افغانستان پیشرفت کرده دیگه از این کلمه استفاده نمیشه.
الان به جاش میگن مهندس! نیست مهندسهای امروزی مخصوصا دانشگاه آزادی ها هر چی میسازن بنجل و درپیت هست و گهگاهی هم وجدان مهندسیشون رو واسه یه قرون دو زار میفروشن الان "مهندس" فحش محسوب میشه مثلا: اوهوی مهندس( به جای اینکه بگن اوهوی یابو)