دوره آموزشی طراحی سیستم های تبرید با مبرد آمونیاک

HVAC/R

عضو جدید
دوره آموزشی در رابطه با طراحی سیستم های تبرید با آمونیاک قراره انشاالله برگزار بشه که اطلاعیه این دوره را می توانید از لینک زیر مشاهده کنید. در این دوره طراحی سیستم، تجهیزات،محاسبه قطرلوله ها،جزئیات نصب واجرای سیستم ، کنترل و.... آموزش داده می شود . از تمام علاقه مندان دعوت می شود تا در این دوره آموزشی شرکت کنند.

لینک اطلاعیه وثبت نام

http://hvaccenter.ir/index.php?opti...d=1003:ammonia-refrigeration&catid=57:traning

ديناميك

عضو جدید
تبرید

تبرید

دوره آموزشی در رابطه با طراحی سیستم های تبرید با آمونیاک قراره انشاالله برگزار بشه که اطلاعیه این دوره را می توانید از لینک زیر مشاهده کنید. در این دوره طراحی سیستم، تجهیزات،محاسبه قطرلوله ها،جزئیات نصب واجرای سیستم ، کنترل و.... آموزش داده می شود . از تمام علاقه مندان دعوت می شود تا در این دوره آموزشی شرکت کنند.

لینک اطلاعیه وثبت نام

http://hvaccenter.ir/index.php?opti...d=1003:ammonia-refrigeration&catid=57:traning

سلام دوست عزیز.
علاقمندم تو این دوره ها شرکت کنم اما نمیدونم شرکتی که این دوره ها رو می خواد برگزار کنه و اساتید و .... چه جوری هست و برای منی که در حد دانشگاهی بلدم به درد به خور هست؟
همچینین پایانامه که این ترم دارم در مورد طراحی سیستم های تبرید با مبرد co2 است و در آینده هم علاقه شدید به دنبال کردن این گرایش دارم.

HVAC/R

عضو جدید
باسلام خدمت دوست عزیز
این دوره برای اولین بار در ایران برگزار می شود و مدرسین این دوره نیز مهندسین جوان رشته تاسیسات حرارتی و برودتی هستند که در این زمینه تحقیقاتی داشته و در بعضی از شرکت های برودتی مجری سیستم های آمونیاکی فعالیت داشته اند. در این دوره روش طراحی سیستم های تبرید صنعتی که برمبنای سیستم Liquid Overfeed وبا مبرد آمونیاک کار می کنند از منابع معتبری مانند ashrae،IIAR،IRC و... توضیح داده می شود.
در این دوره شرح کاملی بر سیستم ، تجهیزات ومحاسبات قطر لوله ها،حجم مخازن انتخاب تجهیزات و.... ارائه می شود
شما که دانشجو هستید چون هنوز وارد بازار کار نشدید احتیاج به اطلاعات کاملی دارید تا در آینده فعالیت کنید و مخصوصا این که شما علاقه به این زمینه دارید این دوره به دردتون می خوره .
در ضمن خیلی از جزئیات لوله کشی وحجم مخازن که در این دوره گفته می شود در مورد تبرید CO2 هم به کار میرود.
اگر جزئیات بیشتری خواستید حتی درباره پروژه CO2 خودتون نیز می تونید با شماره 09375743741 تماس بگیرید بنده در خدمتم.