دوراهی

abbasbayati

عضو جدید
من دانشجوی ترم یک مکانیک هستم و در اولویت های بعدی خودم مهندسی مخابرات را اورده ام
اما در مورد این رشته اینده شغلی اون بی ااطلام لطفا کمکم کنید
ممنونم
:heart::heart:

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
من دانشجوی ترم یک مکانیک هستم و در اولویت های بعدی خودم مهندسی مخابرات را اورده ام
ممنونم

سلام لطفا به لینک زیر مراجعه کنین
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/297948-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA

alireza_tc_eng

عضو جدید
ممنونم
سلام .
اگه از مکانیک دید خوبی داری که همون رو ادامه بده ولی اگه مکانیک رو هم مثل مخابرات بدون دید و علاقه و هدف انتخاب کردی که به دانشگاه هایی که قبول شدی توجه کن و اینکه سعی کن سریعتر هدف روشن و واضحی رو تعیین کنی و به علاقت هم توجه مضاعف داشته باش.....

arashmas

عضو جدید
خوب فکر کن

خوب فکر کن

من خودم 4 سال دبیرستان فقط به عشق مکانیک میخوندم. هیچ دیدی از خود مکانیک هم نداشتم. یه جور کاریزما بوده شاید!!
ولی شب انتخاب رشته زدم برق. تا ترم 4 هم دید درستی از برق نداشتم. ولی یکم که درسارو خوب خوندم به مخابرات خیلی علاقه مند شدم.
هم مکانیک هم برق هر دو رشته ی مادر هستن و همه جا بهشون نیاز هست. اگه علاقه و شناخت قبلی در کار نیست همون مکانیک رو ادامه بده.
مکانیک رو هم خوب بخونی علاقه ی خوبی بهش پیدا میکنی.
مهم اینه تو هر رشته ای هستی حرفی واسه گفتن داشته باشی.;)

بالا