مواد لازم
• 4 عدد گوجه فرنگی
• 200 گرم قارچ
• 100 گرم ژامبون گوشت دودی
• 150گرم خامه
• یک عدد پیاز
• یک قاشق غذاخوری آرد سفید
• نمک و فلفل
طرز تهیه
1. گوجه فرنگی ها را بشوید و خشک کنید. سر گوجه فرنگی ها را ببرید. با قاشق داخل آنها را خالی کنید و مواد خالی شده را کنار بگذارید. داخل گوجه ها نمک بپاشید و آن ها را وارونه بگذارید تا آب موجود در گوجه ها گرفته شود.
2. قارچ ها را بشویید و حلقه حلقه کنید. پیاز را به صورت ریز خرد کنید. مقداری کره را در ماهی تابه گرم کنید.
3. قارچ و پیاز را در تابه تفت دهید. ژامبون ها را به صورت چهار گوشه های ریز خرد کنید و در تابه بریزید. نمک، فلفل، آرد، خامه و مواد داخل گوجه فرنگی ها ( را که کنار گذاشته بودید ) به مواد داخل تابه بیفزایید و تفت دهید. گوجه فرنگی ها را از مواد پر کنید و سر گوجه فرنگی ها را بگذارید. کمی کره روی در گوجه فرنگی ها بگذارید و در ظرف مناسبی قرار دهید.
4. آنها را به مدت 10 دقیقه با حرارت 250 درجه سانتی گراد داخل فر بپزید.
• 4 عدد گوجه فرنگی
• 200 گرم قارچ
• 100 گرم ژامبون گوشت دودی
• 150گرم خامه
• یک عدد پیاز
• یک قاشق غذاخوری آرد سفید
• نمک و فلفل

طرز تهیه
1. گوجه فرنگی ها را بشوید و خشک کنید. سر گوجه فرنگی ها را ببرید. با قاشق داخل آنها را خالی کنید و مواد خالی شده را کنار بگذارید. داخل گوجه ها نمک بپاشید و آن ها را وارونه بگذارید تا آب موجود در گوجه ها گرفته شود.
2. قارچ ها را بشویید و حلقه حلقه کنید. پیاز را به صورت ریز خرد کنید. مقداری کره را در ماهی تابه گرم کنید.
3. قارچ و پیاز را در تابه تفت دهید. ژامبون ها را به صورت چهار گوشه های ریز خرد کنید و در تابه بریزید. نمک، فلفل، آرد، خامه و مواد داخل گوجه فرنگی ها ( را که کنار گذاشته بودید ) به مواد داخل تابه بیفزایید و تفت دهید. گوجه فرنگی ها را از مواد پر کنید و سر گوجه فرنگی ها را بگذارید. کمی کره روی در گوجه فرنگی ها بگذارید و در ظرف مناسبی قرار دهید.
4. آنها را به مدت 10 دقیقه با حرارت 250 درجه سانتی گراد داخل فر بپزید.