[دلمه] - دلمه گوجه فرنگی با ژامبون

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد لازم

• 4 عدد گوجه فرنگی

• 200 گرم قارچ

• 100 گرم ژامبون گوشت دودی

• 150گرم خامه

• یک عدد پیاز

• یک قاشق غذاخوری آرد سفید

• نمک و فلفل



طرز تهیه

1. گوجه فرنگی ها را بشوید و خشک کنید. سر گوجه فرنگی ها را ببرید. با قاشق داخل آنها را خالی کنید و مواد خالی شده را کنار بگذارید. داخل گوجه ها نمک بپاشید و آن ها را وارونه بگذارید تا آب موجود در گوجه ها گرفته شود.

2. قارچ ها را بشویید و حلقه حلقه کنید. پیاز را به صورت ریز خرد کنید. مقداری کره را در ماهی تابه گرم کنید.

3. قارچ و پیاز را در تابه تفت دهید. ژامبون ها را به صورت چهار گوشه های ریز خرد کنید و در تابه بریزید. نمک، فلفل، آرد، خامه و مواد داخل گوجه فرنگی ها ( را که کنار گذاشته بودید ) به مواد داخل تابه بیفزایید و تفت دهید. گوجه فرنگی ها را از مواد پر کنید و سر گوجه فرنگی ها را بگذارید. کمی کره روی در گوجه فرنگی ها بگذارید و در ظرف مناسبی قرار دهید.

4. آنها را به مدت 10 دقیقه با حرارت 250 درجه سانتی گراد داخل فر بپزید.
 

Similar threads

بالا