دعاهایت را بنویس...

rm_arch

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دعاهایت را بنویس

نفس که مي کشم ، با من نفس مي کشد .قدم که برمي دارم، قدم برمي دارد.اما وقتی که می خوابم ، بيدار می ماند تا خوابهايم را تماشا کند....
او مسئول آن است که خوابهايم را تعبير کند.او فرشته من است، همان موکل مهربان.اشک هايم را قطره قطره می نويسد.دعاهايم را يادداشت می کند. آرزوهايم را اندازه می گيرد و هر شب مساحت قلبم را حساب مي کند و وقتی که مي بيند دلتنگم ، پا در ميانی مي کند و کمی نور از خدا مي گيرد و در دلم مي ريزد،تا دلم کوچک و مچاله نشود.
به فرشته ام ميگويم:از اينجا تا آرزوهای من چقدر راه است؟من کی به ته رويا هايم ميرسم؟ميگويم:من از قضا و قدر واهمه دارم.من از تقدير ميترسم.از سرنوشتی که خدا برايم نوشته است.من فصل آينده را بلد نيستم.از صفحه های فردا بيخبرم.ميگويم:کاش قلم دست خودم بود....کاش خودم مينوشتم.....
فرشته ام به قلم سوگند مي خورد و آن را به من مي دهد و مي گويد:بنويس.هر چه را که مي خواهی... بنويس که دعاهايت همان سرنوشت توست.تقدير همان است که خودت پيشتر نوشته ای...
شب است و از هزار شب بهتر است.فرشته ها پايين آمده اند و تا پگاه درود است و سلام.قلم در دست من است و مي نويسم.مي دانم که تا پيش از طلوع آفتاب تقديرم را خدا به فرشته ها خواهد گفت.

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی هرچی دعا کنیم تقدیرمون همون میشه!!!اینکه خیلی خوبه

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر واجعلنا من خیره انصاره و اعوانه وشیعته والمستشهیدین بین یدی .....

(حالا این شما رو یاد کی انداخت !):w01:

rozan

عضو جدید
خدایا از حال و روزم خودت باخبری مستجاب کن دعاهایی رو کهشده اشک چشمام و سوزش قلبمو
ورد زبونم
خدایا همه بچه های مریض رو شفا بده
محمدامین کوچولوی من رو هم شفا بده:cry:

iman.mpr

عضو جدید
خدایا از حال و روزم خودت باخبری مستجاب کن دعاهایی رو کهشده اشک چشمام و سوزش قلبمو
ورد زبونم
خدایا همه بچه های مریض رو شفا بده
محمدامین کوچولوی من رو هم شفا بده:cry:

الهی امین.
خدایا خودت کمک کن.

esul

عضو جدید
یه روز خوب بیاد که ما همو نکشیم
بهم نگاه بد نکتیم .....(بقیشو حال ندارم بنویسم خودتون می دونید دیگه)

Lu30Fer

عضو جدید
ببینم با دعا دشمنین .
می خواین دعا بکنیم بعد دعا برگرده ما رو ..

accounting

عضو جدید
خدا جان همه چیز بهت سپردم خودت بهترین واسم رقم بزن بهترین بهتررررررررررررررررررررررییییییییییییییییییییینننننننننننننننننن

:crying2::crying2::crying2:هيچي از آرزوهام يادم نمياد هيچ خواسته يي هم برا خودم ندارم كه برا اجابتشون دعا كنم

واقعا هيچي از خدا نميخوام .. ميخواد چيزي بده دستش درد نكنه
ميخواد نده بازم دستش درد نكنه.كلا هرجور كه خودش حال ميكنه همونطور باشه:w05:

فقط ميتونم برا بقيه دعا كنم..شفاي بيماران و......

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم اول دعاها و ارزوهای همه ی مردم براورده بشه بعد هم از خدای خوبم میخوام فقط منو به خاطر گناهام تنهام نذاره و کمکم کنه چون اگه خدا رو داشته باشم همه چی دارم...

بالا