سلام دوستان من. ناخواسته توبد مخمصه اي افتادم.خواهشا برام دعا كنيد.تشكر
naser_mechanic عضو جدید Mar 7, 2010 #1 سلام دوستان من. ناخواسته توبد مخمصه اي افتادم.خواهشا برام دعا كنيد.تشكر
محمدیان عضو جدید کاربر ممتاز Mar 7, 2010 #2 ان شا الله که مشکلتون حل بشه ، توکلتون به خدا باشه ان شا الله خیره
imannasa2000 عضو جدید کاربر ممتاز Mar 7, 2010 #4 naser_mechanic گفت: سلام دوستان من. ناخواسته توبد مخمصه اي افتادم.خواهشا برام دعا كنيد.تشكر کلیک کنید تا باز شود... نیازی به توکل به خدا نیست.... به اسمان که بنگری خواهی دید که از عمق وجود خدایی در تو پنهان یا در لحظاتی عارفانه هوایداست... از نگاه دل دردمندت به یک نگاه ملتمسانه افریدگار هستی بی پایان ارامشی بر دل بی نوای مسکین خواهد بود
naser_mechanic گفت: سلام دوستان من. ناخواسته توبد مخمصه اي افتادم.خواهشا برام دعا كنيد.تشكر کلیک کنید تا باز شود... نیازی به توکل به خدا نیست.... به اسمان که بنگری خواهی دید که از عمق وجود خدایی در تو پنهان یا در لحظاتی عارفانه هوایداست... از نگاه دل دردمندت به یک نگاه ملتمسانه افریدگار هستی بی پایان ارامشی بر دل بی نوای مسکین خواهد بود
lighthearted عضو جدید کاربر ممتاز Mar 7, 2010 #6 دوست عزیز انشالله که مشکلتون به زودی حل بشه حتما دعات میکنیم (برای دیگران خیلی دعا کن و آیه آیت الکرسی رو زیاد بخونید ) خدا: تا به چشم خود ندیده ای که ملک و پادشاهی من از دست رفته، به کسی غیر من امید مبند !
دوست عزیز انشالله که مشکلتون به زودی حل بشه حتما دعات میکنیم (برای دیگران خیلی دعا کن و آیه آیت الکرسی رو زیاد بخونید ) خدا: تا به چشم خود ندیده ای که ملک و پادشاهی من از دست رفته، به کسی غیر من امید مبند !
E ed323 عضو جدید Mar 7, 2010 #7 naser_mechanic گفت: سلام دوستان من. ناخواسته توبد مخمصه اي افتادم.خواهشا برام دعا كنيد.تشكر کلیک کنید تا باز شود... امیدوارم که حل بشه.................
naser_mechanic گفت: سلام دوستان من. ناخواسته توبد مخمصه اي افتادم.خواهشا برام دعا كنيد.تشكر کلیک کنید تا باز شود... امیدوارم که حل بشه.................